Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ještě jsem chtěl poznamenat, kdo má rozpracovanou aktivitu zasahující do hlavního nádraží, s žádnou kolejí se nehýbalo, jen se zarovnávaly nebo ohýbaly konce jižního zhlaví. Pokud někdo začínal trasu od konce neúplné koleje, stačí před aktualizací posunout Paths a po aktualizaci jej vrátit na místo. Pokud není v cestě vyhýbka, jde to , jen se musí znovu nadefinovat jízdní řád.
Souběžne pročítám Vlastíkovy poznámky (u F. Havla) a on musel zrušit propojení Masaryčka - Bubny - Bubeneč. Tak jsem zvědav, jestli mě se podaří do čtverce Pha hlavní sever - Masaryčka - Bubny jih vše vtěsnat. Tam to zachrání jedině kulisy. Ale jisté je, že s plnou verzí Xtracks bych měl asi stejný problém. Takhle to tam nějak namačkám. Rezerva je asi 200 objektů. Jakmile dokončím zhlaví na Vítkovské straně a bude to jezdit, máme vyhráno.

Luboš: Vždyť se podívej na obrázky a přečti si text a dozvíš se, co bude aktualizace obsahovat. Ale kdy to bude, ....až to bude. Klídek, jsem jen člověk, odpoledne razím do pryč se trochu odreagovat, zítra je pracovní den, pak jsou svátky, tak jestli bude pršet, tak něco dostavím a až to bude trochu vypadat, tak bude aktualizace.

Lubos napsal:
Ja by som sa chcel opytat kedy bude najblizsia aktualizacia trate a co bude obsahovat
Dakujem

Panebože, už zas. :!: Nepýtaj sa :!: a nech Zbyňka v klidu stavět. Až to bude, tak to bude a co v ní bude, se určitě zavčas dozvíš. :idea:

Lubos napsal:
Ja by som sa chcel opytat kedy bude najblizsia aktualizacia trate a co bude obsahovat
Dakujem
Opýtej sa radšej, kedy budú zas Vianoce a čo ti Ježiško prinesie. To bude oveľa užitočnejšie :wink:

Dodatek k Hrabovce

Jízdy přes Hrabovku směr hlavák jsou omezené normativem hmotnosti jednotlivých vozidel.
110, 111, 140, 141 - 450 t
121, 122, 123, 130 - 550 t
181, 182 - 750 t
150, 350, 371, 372 (+ 180 DB) - 500 t / 700 t
162, 163, 362, 363 - 550 t / 750 t
151 - 400 t / 650 t
740, 742 - 300 t
749, 750, 751, 752, 753, 754 - 300 t

čísla za lomítkem platí při zaručeném průjezdu vjezdovým návěstidlem Prahy hl.n. a nesmí být rychlost vlaku omezena pod 20 km/h. Za dodržení je odpovědný výpravčí v Libni.

V souvislosti s blížícím se 160. výročím prvního příjezdu vlaku do Prahy dne 20.8. čekáme, co chystáte za překvapení(např. Fantova budova a hala hlavního nádraží).

Deterio napsal:
V souvislosti s blížícím se 160. výročím prvního příjezdu vlaku do Prahy dne 20.8. čekáme, co chystáte za překvapení(např. Fantova budova a hala hlavního nádraží).

To by mohl konečně Vlastínek vydat svou supertrať, nebo bude čekat až na 200. výročí? :lol: :lol: :lol:

Miran napsal:
Deterio napsal:

To by mohl konečně Vlastínek vydat svou supertrať, nebo bude čekat až na 200. výročí? :lol: :lol: :lol:

IMHO v téhle chvíli je Vlastinkova trať dávno mrtvá a stavěl si ji jenom do šuplíku.....

Martens napsal:
IMHO v téhle chvíli je Vlastinkova trať dávno mrtvá a stavěl si ji jenom do šuplíku.....

Věčná škoda těch objektů kolem trati, měl je opravdu pěkné, to se musí nechat...

Chtěl bych se zeptat jestli budou v budoucnu i další nekoridorové úseky? Myslim koleje s dřevěnými a starými betonovými pražci? Třeba skoro calá Praha je na starých kolejích :lol: Vypadá to hned mnohem reálněji...

Martens napsal:
Miran napsal:
Deterio napsal:

To znamená,že si tu trať stavěl pro sebe, pro svou rodinu, pro své známé ? No,kdyby to tak dělal každý stavitel tratí, tak dodnes jezdíme po amerických tratí.Inu,proti gustu, žádný ....

Kdyby modeláři vozidel stavěli pro sebe, tak Vlastinek jezdí z Prahy do Pardubic Acelou nebo Kihou.....

Pán Šemora mám dotaz - dnes som prešiel aktivitu Ex 278 J.Hašek až do Českej Třebovej.Všimol som si že v staniciach Břeclav, Brno, Skalice nad Svitavou a ČT sú taktiež umiestnené tankovacie stanice.Zaujímavé natom ale je že v editore úkolu ich nieje vidieť ani po zobrazení "Pohonných hmôt".To isté mi robilo v Letohrade a depe Vítkov, ale po 53bptrat to už bolo OK.
P.S.:Tie nové tunely v úseku Brno - ČT jednoducho nemajú chybu.Ešte treba dorobiť jednokoľajné pred Blanskom a prvý tunel za Maloměřicami a bude to jedna báseň.... :D Normálne som mal pocit že tými tunelmi naozaj prechádzam.... :)

Na toto som p. Šemoru upozorňoval. Z mne neznámych dôvodov funguje tankovací stojan iba ak je otočený určitým smerom. Vtedy je nutné použiť otočenú verziu stojana, kotrú som mu taktiež poslal.

Miran napsal:
Zbyňku, kde vzal Pampaliny update BP53A, když u tebe o něm není zmínka, tedy alespoň já jsem ji nenašel? http://www.trainsim.igames.cz/?mod=article&showid=597&query=
Kromě toho instalace hlásí poškození souboru Kolin_zed1a.ace

Dekuju za upozorneni na chybu, neco se muselo stat pri uploadu souboru na moje FTP, protoze originalni update od Zbynka funguje dobre. Jinak update je sebrany z oficialniho zdroje a se svolenim Zbynka mohu zverejnovat aktualni updaty i na svych strankach.
Download je opraveny, soubor uz funguje dobre.

Naposled editoval moderátor:
Pampaliny: Já ti dal pouze svolení ke zveřejnění oficiální aktualizace. Ale nikoli se nabourávat na cizí web a zveřejňovat věci, které nejsou určeny pro veřejnost, kur** !!!
Tyto pracovní aktualizace jsou určeny pro modeláře a předpokládá se, že polovinu věcí má modelář u sebe, tedy pokud si takové aktualizace stáhne někdo jiný, může mu to totálně zablokovat MSTS. Laskavě tento pirátský počin smaž.
Beru zpět své svolení a downloady u Pampaliny prohlašuji za nedůvěryhodná.

Marian Šimo: prosímtě změň heslo. Buhví, kdo tam všechno leze. Takhle se opravdu nedá pracovat.

Pane Semoro, v aktualizaci 53 se zakladnim adresari objevila nova slozka tusim track_B, mam ji nechat kde je nebo ji prekopirovat do slozky trate ? Z toho prilozeneho textaku jsem pochopil, ze asi prekopirovat, ale nejsem si tim jist. Co presne tento adresar obsahuje ? Dik moc komukoliv za odpoved

Zbyněk Šemora napsal:
Pampaliny: Já ti dal pouze svolení ke zveřejnění oficiální aktualizace. Ale nikoli se nabourávat na cizí web a stahovat věci, které nejsou určeny pro veřejnost kur**
Tyto pracovní aktualizace jsou určeny pro modeláře a předpokládá se, že polovinu věcí má modelář u sebe, tedy pokud si takové aktualizace stáhne někdo jiný, může mu to totálně zablokovat MSTS. Laskavě tento pirátský počin smaž.
Beru zpět své svolení a downloady u Pampaliny prohlašuji za nedůvěryhodná.

Marian Šimo: prosímtě změň heslo. Buhví, kdo tam všechno leze. Takhle se nedá opravdu pracovat.

Ja sem se na zadny WEB nenabouraval tak me laskave prestante z neceho obvinovat!! Laskave si uvedomte jak funguje FTP a kdyz je na FTP lamersky anonymni pristup tak se tam muze divat kazdy, nevedel sem ze to neni urcene pro ostatni, nikde to nebylo napsane a ja nejsem vsevedouci stejne jako Vy ne. Nebo snad mate doma kristalovou kouly ? Jen sem tam videl aktualni datum, tak sem myslel ze vysla nova aktualizace, tot vse.

AndrewM. napsal:
Pane Semoro, v aktualizaci 53 se zakladnim adresari objevila nova slozka tusim track_B, mam ji nechat kde je nebo ji prekopirovat do slozky trate ? Z toho prilozeneho textaku jsem pochopil, ze asi prekopirovat, ale nejsem si tim jist. Co presne tento adresar obsahuje ? Dik moc komukoliv za odpoved

Když se klikne na setup (53bptrat.exe) vše se naskládá tam, kam to patří.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře