Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
děkuji Tomimu za zveřejnění. Mě přestalo fungovat FTP připojení včetně stahování. Ani tento odkaz nestáhnu. Takže jsem jaksi mimo. Spojení mám, díky ultrapomalé práci Českého Telecomu při přeložení ISDN linky (barák, kde jsem působil je už na půl zbouraný, ale hoši z Telecomu mají stále hodně času), pouze přes mobil. Ale donedávna to tam bez problémů fungovalo.
Ohledně EC Praha jak mi popsal Miloslav Vlček jeho úpravy:
Popis:
>- prodloužení do Hoštejna
>- Pardubice přesné zastavení u peronu
>- Sedlišťka kontrolní bod času
>- Zámrsk přesné zastavení u peronu, předčasný odjezd
>- Ústí nad Orlicí kontrolní bod času
>- Dlouhá Třebová předčasný odjezd
>- Za Českou Třebovou jízda na blok
>- Krasíkov snížení rychlosti na 50 km/h
>- Tatenice zvýšení rychlosti na traťovou
>- Hoštejn kontrolní bod času (kdo nepřidá za Tatenicemi tak to nevyjede)
>Dále v hodně stanicích čilý traffic provoz, křižování protijedoucích >souprav.Opraveno mizení a zjevování traffic vlaků. Ty kontrolní časové body >jsou záměrně z důvodu toho, aby bylo vidět vše, co vidět být má.
Já opravil asi 73 chybových hlášek aby aktivita byla kompatibilní s posledním Trainsetem, vyměnil duplicitní řady lokomotiv a sestavil EC Praha dle reálu. Poslední problém byl, že po spuštění aktivity byla stržena záchraná brzda vlaku a nebylo pak možné stihnout kontrolní bod v Sedlíšťce. Po změně nastavení vstupní rychlosti vlaku hráče to už funguje.
Poslední info. Je to testováno na verzi ze včerejšího data. Ale odbočující trať 024 by neměla mít na tuto aktivitu vliv. Ale co kdyby.
Díky pomalosti Telecomu ani nebudu moci nakopírovat na web aktualizaci trati. Ale stejně ještě není hotovo. Nejdříve po víkendu. A do té doby snad zjistím, proč mi FTP nejede.
Ohledně EC Praha jak mi popsal Miloslav Vlček jeho úpravy:
Popis:
>- prodloužení do Hoštejna
>- Pardubice přesné zastavení u peronu
>- Sedlišťka kontrolní bod času
>- Zámrsk přesné zastavení u peronu, předčasný odjezd
>- Ústí nad Orlicí kontrolní bod času
>- Dlouhá Třebová předčasný odjezd
>- Za Českou Třebovou jízda na blok
>- Krasíkov snížení rychlosti na 50 km/h
>- Tatenice zvýšení rychlosti na traťovou
>- Hoštejn kontrolní bod času (kdo nepřidá za Tatenicemi tak to nevyjede)
>Dále v hodně stanicích čilý traffic provoz, křižování protijedoucích >souprav.Opraveno mizení a zjevování traffic vlaků. Ty kontrolní časové body >jsou záměrně z důvodu toho, aby bylo vidět vše, co vidět být má.
Já opravil asi 73 chybových hlášek aby aktivita byla kompatibilní s posledním Trainsetem, vyměnil duplicitní řady lokomotiv a sestavil EC Praha dle reálu. Poslední problém byl, že po spuštění aktivity byla stržena záchraná brzda vlaku a nebylo pak možné stihnout kontrolní bod v Sedlíšťce. Po změně nastavení vstupní rychlosti vlaku hráče to už funguje.
Poslední info. Je to testováno na verzi ze včerejšího data. Ale odbočující trať 024 by neměla mít na tuto aktivitu vliv. Ale co kdyby.
Díky pomalosti Telecomu ani nebudu moci nakopírovat na web aktualizaci trati. Ale stejně ještě není hotovo. Nejdříve po víkendu. A do té doby snad zjistím, proč mi FTP nejede.