Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tak už to mám kolejově za Český Brod. Ale teda, ty stanice v oblouku, to je síla, pěkně jsem se zapotil, ale na druhou stranu, takové Poříčany, kde se to rozvětvuje do trojkolejné trati. To bude svezeníčko. Nezapomenu zážitek při vjezdu do Poříčan, řítíte se do stanice a na té samé koleji proti rychlík a na zhlaví jsme se na poslední chvíli vyhnuli. A nezapomenutelné závody s předjíždějícími rychlíky po nulté koleji. Tvůrcové aktivit se budou moci vyřádit....stavba dál z Č Brodu, to nebude o nic jednodužší. Úvaly v oblouku, Běchovice v oblouku, Praha Libeň v oblouku...
Z Poříčan to mám položené k Třebestovicím, ale jelikož jsem se na Nymburk a Osek hodně najezdil, určitě to také propojím. Ještě je Nymburk město bez odjezdových návěstidel? V každém případě to chce materiály. Já si to vše tak detailně už nepamatuji.
Jinak jakékoli materiály Zábřeh - Bludov a dál uvítám, ať to tam také mohu dotvořit.
Z Poříčan to mám položené k Třebestovicím, ale jelikož jsem se na Nymburk a Osek hodně najezdil, určitě to také propojím. Ještě je Nymburk město bez odjezdových návěstidel? V každém případě to chce materiály. Já si to vše tak detailně už nepamatuji.
Jinak jakékoli materiály Zábřeh - Bludov a dál uvítám, ať to tam také mohu dotvořit.