Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
emihop napsal:
Amazon napsal:
To bude asi tim že každej má jinak značenej trainset..já taky některý vozy nemám, tak jsem si je v ConBuilderu nahradil jinýma..zas tak velkej problém to neni si to upravit
Já mám originální trainset a taky mi to hlásí,že tam chybí vozy.

To já mám samozřejmě taky, ve standartním trainsetu jsou jen vozidla které požívá pan Šemora ve svých aktivitách..ty chybějící nahradim podobnými vozy

Zbyněk Šemora napsal:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/TN_5001_U.apk

Zde je opravená aktivita od Mirana.
Děkuji

Jediný zádrhel může být u vozů Zaes, většina z vás má v trainsetu CDvagZaes.wag a CDvagZaesP.wag, já jako na potvoru mám pouze Zaes.wag a ZaesP.wag. Tak si do přepište. Jedná se o soubory: tn_5001.act, tn_5001_nakl16.con, tn_5001_nakl2.con, tn_5001_nakl21.con, tn_5001_nakl8.con. Uvědomil jsem si to, až když jsem aktivitu poslal Zbyňkovi, čímž se současně všem omlouvám. Ostaní vozy jsou u Zbyňka ke stažení.

Takže opět někdo máte práci s přeznačením. Jinak pan T už má komplet trainset přeznačený dle dohodnutého systém a první vlaštovky jsou už na webu: (zatím doplňující vozidla) Ale pozor na cd_460. Balík má téměř 50mb, jsou tam všechny možné varianty. Já to ještě nekontroloval.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Uacs.rar (všechny Rajky 6mb)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_460.rar (47mb)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_372.rar (5mb)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_371.rar (5mb)

Jinak mi chybí poslední 3 krajní šturcové koleje, abych měl komplet Masaryčku, v Bubnech mám komplet dopravní a některé manipulační koleje....jdu pokračovat, ještě je moc práce.

Naposled editoval moderátor:
Miran napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Děkuji

Jediný zádrhel může být u vozů Zaes, většina z vás má v trainsetu CDvagZaes.wag a CDvagZaesP.wag, já jako na potvoru mám pouze Zaes.wag a ZaesP.wag. Tak si do přepište. Jedná se o soubory: tn_5001.act, tn_5001_nakl16.con, tn_5001_nakl2.con, tn_5001_nakl21.con, tn_5001_nakl8.con. Uvědomil jsem si to, až když jsem aktivitu poslal Zbyňkovi, čímž se současně všem omlouvám. Ostaní vozy jsou u Zbyňka ke stažení.
Nejde mi ta aktivita spustit.Přejel jsem tu aktivitu v ConBuilderem a opravil jsem vozy a stejně to nejde a tak by mě zajímalo zda bude ta aktivita opravena tak aby pasovala "náš" trainset.Díky

Pokud se bude čekat, až to opraví někdo druhý, tak to nebude nikdy. Já na to nemám čas, mám práci jinde. Kdo je v MSTS volný, múže začít.

Anonymous napsal:
Miran napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Děkuji

Nejde mi ta aktivita spustit.Přejel jsem tu aktivitu v ConBuilderem a opravil jsem vozy a stejně to nejde a tak by mě zajímalo zda bude ta aktivita opravena tak aby pasovala "náš" trainset.Díky

Pošli mi e-mail, a ja ti obratom pošlem upravenú aktivitu.Mne tiež ConBuilder hlásil 0 chýb a predsa tam nejaké boli.Treba to jednoducho ručne prejsť.A pripájam sa k názoru p.Šemoru že keby sa malo čakať kým to niekto urobí, tak to nebude nikdy.Veď už majte naozaj rozum.Prioritou p.Šemoru je teraz stavať Prahu a spol. a nie sa "handrkovať" s úpravou nejakej aktivity.

...kdyby jste věděli kolik týdnů času dá postavit jen holou louku, kde leží pouze koleje,tak aby vše navazovalo a vycházelo dle reálu. Ještě stále nemám všechny perony, současně jsem se vrátil do Libně, kde kvůli novému peronu posouvám krajní koleje, doplním TV a označení kolejí a mohu jít na návěstidla. Ale dnes už ne. Zatím nemám od Rostoklat na západ osazeného ani trpaslíka.

Aktivita TN_5001

Chtěl bych se omluvit všem, kdo si stáhli mou aktivitu a nešla jim. Je to divné, ale na jednom počítači mám nainstalovaný trainset z DVD s tratí (tam dělám aktivitu) a na druhém si ji upravuji dle svého trainsetu. Myslím, že není až takový problém si consisty upravit, ale tomu, kdo to neumí se ještě jednou omlouvám. Díky za pochopení, TN

Re: Aktivita TN_5001

Tomes napsal:
Chtěl bych se omluvit všem, kdo si stáhli mou aktivitu a nešla jim. Je to divné, ale na jednom počítači mám nainstalovaný trainset z DVD s tratí (tam dělám aktivitu) a na druhém si ji upravuji dle svého trainsetu. Myslím, že není až takový problém si consisty upravit, ale tomu, kdo to neumí se ještě jednou omlouvám. Díky za pochopení, TN

Tomáš,

to že consisty aktivity niesú kompatibilné s Trainsetom ešte neznamená že aktivita nieje funkčná.V dnešnej dobe je to úplne normálne.Ja som snáď nezažil aktivitu s 0 chybami.S výnimkou tých od p.Šemory, alebo ním upravených.Ináč každá aktivita má okolo 80-100 chýb!!!!

Zbyněk Šemora napsal:
Metro není z vlaku ani vidět, ani slyšet. Nebo že by ECéčko jelo odklonem tunelem metra???

A proč by ne? Každopádně by mělo mít co nejnižší prioritu...hlavní je mít hotov pražský uzel...co Zbyňku? .....a metro? .....vždyť Malešická spojka z Běchovic do Krče jede kolem Hostivařského depa metra, výjezd z Kačerova a Kačerovská vlečka do metra.....

no jo jenže u toho metra by se na týhle trati asi objevovali troleje. Já vím že by se to mohlo považovat za to co tam je (nevim k čemu), ale zase by to neladilo s tou vejškou tunelu a to mi věřte jelikož to metro v msts mám a zkoušel sem to project 350 a pak i 810.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře