G
Guest
Host
Signalista: Z Warszawy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Signalista napsal:A z jaké stanice jsou ty screenshoty ?
Jo,už jsem to četl,takovou sbírku výmyslů jsem ještě neviděl.Ale jak Martens správně připomněl,komu není shůry dáno...Martens napsal:Pánové, kdo se chcete nasrat, tak si přečtěte, co se urodilo v Pampalinyho hlavě......tedy spíše se vyskytlo, než urodilo.....tahle recenze stojí za to.....a po pravdě řečeno.....jestli někoho nadzvedla ze židle, tak já se se svými 120 kily vznáším někde mezi Zemí a Měsícem![]()
:!: :!:
http://trainsim.igames.cz/index.php?mod=article&showid=590#discuss
Kdo chcete Zbyňka podpořit, hrrr na Pampalinyho.........
Petr Novák napsal:Jo,už jsem to četl,takovou sbírku výmyslů jsem ještě neviděl.Ale jak Martens správně připomněl,komu není shůry dáno...Martens napsal:Pánové, kdo se chcete nasrat, tak si přečtěte, co se urodilo v Pampalinyho hlavě......tedy spíše se vyskytlo, než urodilo.....tahle recenze stojí za to.....a po pravdě řečeno.....jestli někoho nadzvedla ze židle, tak já se se svými 120 kily vznáším někde mezi Zemí a Měsícem![]()
:!: :!:
http://trainsim.igames.cz/index.php?mod=article&showid=590#discuss
Kdo chcete Zbyňka podpořit, hrrr na Pampalinyho.........![]()
Podle toho co Pampalini píše,by byla trať nefunkční,ale myslím si,že má nějakou nelegální verzi,kde něco důležitého chybí a podle popisu bych to odhadoval na Global,asi se v tom někdo šťoural a takhle to dopadlo...Pak mu nic nepomůže.Já bych se na tu recenzi vyprdl,takovou sbírku blábolů číst,je jen ztráta času,stačí,že máme Signalistu.Pampaliniho navrch by zvládly jen silné nátury,lepší ty jeho kecy ignorovat :!:![]()
Alespoň,že jsi se k tomu přiznal,příště měř 4x,než jednou špatně řízneš,jinak jsi modelářská mrtvola...pampaliny napsal:Za ten článek se omlouvám, netušil sem, že verze kterou mi už hodně dávno dodal Michawel zřejmě už s nějakýma nainstalovanýma updatama (nevím co s tim dělal) je téměř nefunkční, možná úmyslně, možná jenom náhodou. Nezkoušel sem ji a naplácal sem na ni všechny ty updaty a dopadlo to jak to dopadlo. Nechci si nikoho znepřátelovat pač je mi jasné že i tak mě všeci nenávidíte. Trať je určitě vydařená a úsek česká třebová - praha bych si rád projel, protože tama jezdím hodně často, jenže se nezadařilo.
Takže ještě jednou prosím přijměte moji omluvu... zapoměl sem se řídit heslem 2 měř a jednou řež a říznul sem špatně![]()
Zbyněk Šemora napsal:Od přátel z Polska máme jednu zajímavost. XtracksBP je beze změn, ale máme několik druhů pražců. Kde je koridor, tam je koridor, ale Ústí nad Orlicí - Letohrad, UO - Brandýs jsou staré betonové pražce a ve vyhýbkách dřevěné pražce. V Krasíkovských tunelech je i koridorová textura. Jak se to osazuje....asi jedině manuelně ve world přepsat směrování na texturu koleje. Jinak jsem to nepochopil.
Já se díval do dokumentace a na těch zhlavích jsou skutečně dřevěné pražce. Celá ta sranda ani není moc veliká. I s novými tunely od Romana (Bílá skála) a update Praha Holešovice to bude 10MB.
Deterio napsal:Jeste doplnit námezdníky, reálnou elektrifikaci a byla by ta trat nejlepsi co v CR vyšlo.
Zbyněk Šemora napsal:Od přátel z Polska máme jednu zajímavost. XtracksBP je beze změn, ale máme několik druhů pražců. Kde je koridor, tam je koridor, ale Ústí nad Orlicí - Letohrad, UO - Brandýs jsou staré betonové pražce a ve vyhýbkách dřevěné pražce. V Krasíkovských tunelech je i koridorová textura. Jak se to osazuje....asi jedině manuelně ve world přepsat směrování na texturu koleje. Jinak jsem to nepochopil.
Já se díval do dokumentace a na těch zhlavích jsou skutečně dřevěné pražce. Celá ta sranda ani není moc veliká. I s novými tunely od Romana (Bílá skála) a update Praha Holešovice to bude 10MB.
Bez najmenšiho problemu mohl bych to opravit do nasledujicich aktualizace - mohl jsem omylit (omlouvam se), bo přece s patrných důvodů neni možne všechniho potvrdit.Zbyněk Šemora napsal:Já se díval do dokumentace a na těch zhlavích jsou skutečně dřevěné pražce.
Hmmm......Deterio napsal:]... reálnou elektrifikaci.....