Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Signalista napsal:
A z jaké stanice jsou ty screenshoty ?

Hádej! Pokud znáš BP podrobně tak by ti to nemělo dělat problémy!

To Martens

Klidně tenhle můj příspěvek smaž nebo to dej do Hyde Parku, ale nedalo mi to abych na takhle blbou otázku nereagoval. :lol: :lol:

Nádherný tunel.
Nechcete udělat krátké prodloužení na nádraží Praha-Smíchov? Ten tunel by se náherně hodil.

to Šemora napsal:Mirec: Pokud budeš dělat aktivitu z Masaryčky do Sedlece, propoj to nějak z Libní přes Rokytku a pusť vlak hráče za vlakem na 4znakém autobloku, ať se otestuje jeho funkčnost

Já jsem sice jako pomocnik na mašině nejezdil,ale ve škole(pravidelné školení na dráze) nám vždy tvrdili,že 4znaký autoblok je jen na trati Plzeň - Cheb.Tak teď jsem s toho docela šokovanej.

čtyřznakový autoblok je už na trati Plzeň - Cheb nahrazen tříznakovým
a čtyřznakový autoblok pomalu umírá...

Jakej jelen, změna je život. Tenkrát když Vás to učili bylo vjezdové návěstidlo na hlavní nádraží od Vítkova mechanické, současně je tam také 4znaký autoblok. Ale ten v budoucnu bude sloužit tak maximálně cyklistům.

Pampalinyho recenze

Pánové, kdo se chcete nasrat, tak si přečtěte, co se urodilo v Pampalinyho hlavě......tedy spíše se vyskytlo, než urodilo.....tahle recenze stojí za to.....a po pravdě řečeno.....jestli někoho nadzvedla ze židle, tak já se se svými 120 kily vznáším někde mezi Zemí a Měsícem :mad: :mad: :!: :!:
http://trainsim.igames.cz/index.php?mod=article&showid=590#discuss

Kdo chcete Zbyňka podpořit, hrrr na Pampalinyho.........

Naposled editoval moderátor:
Re: Pampalinyho recenze

Martens napsal:
Pánové, kdo se chcete nasrat, tak si přečtěte, co se urodilo v Pampalinyho hlavě......tedy spíše se vyskytlo, než urodilo.....tahle recenze stojí za to.....a po pravdě řečeno.....jestli někoho nadzvedla ze židle, tak já se se svými 120 kily vznáším někde mezi Zemí a Měsícem :mad: :mad: :!: :!:

Jo,už jsem to četl,takovou sbírku výmyslů jsem ještě neviděl.Ale jak Martens správně připomněl,komu není shůry dáno... :roll:
Podle toho co Pampalini píše,by byla trať nefunkční,ale myslím si,že má nějakou nelegální verzi,kde něco důležitého chybí a podle popisu bych to odhadoval na Global,asi se v tom někdo šťoural a takhle to dopadlo...Pak mu nic nepomůže.Já bych se na tu recenzi vyprdl,takovou sbírku blábolů číst,je jen ztráta času,stačí,že máme Signalistu.Pampaliniho navrch by zvládly jen silné nátury,lepší ty jeho kecy ignorovat :!: :mad:

Re: Pampalinyho recenze

Petr Novák napsal:
Martens napsal:

Jo,už jsem to četl,takovou sbírku výmyslů jsem ještě neviděl.Ale jak Martens správně připomněl,komu není shůry dáno... :roll:
Podle toho co Pampalini píše,by byla trať nefunkční,ale myslím si,že má nějakou nelegální verzi,kde něco důležitého chybí a podle popisu bych to odhadoval na Global,asi se v tom někdo šťoural a takhle to dopadlo...Pak mu nic nepomůže.Já bych se na tu recenzi vyprdl,takovou sbírku blábolů číst,je jen ztráta času,stačí,že máme Signalistu.Pampaliniho navrch by zvládly jen silné nátury,lepší ty jeho kecy ignorovat :!: :mad:

Jde vidět že nema pampaliny žadnou uroveň a piše same hovadiny.
Fakt nevim co si oněm mam myslet.

Také jsem to četl. Je to jako kdybych si pořídil cracknutý nelegální software a do světa vykřikoval, že za nic nestojí, protože to nefunguje jak má. Proto jsem se distancoval od pirátských stránek Trance borec, nebo jak se tomu nadávalo, kde byla bez mého souhlasu KB ke stažení.
Hold někdo nemá na to, aby něco dokázal sám vytvořit, tak aby se alespoň nějak zviditelnil, kydá špínu na druhých.
Má ale pravdu, že v prvních instalacích této trati byly pro uživatele zbytečné bk soubory, ale z hlediska šíření na CD byla jejich velikost zanedbatelná. Ale v aktualizacích pro web bk už nenajdete, ani v dalších instalacích. Tenkrát trať komprimovat nešla, protože tam bylo mnoho věcí z webu, kde byla použita diaktritika a jakýkoli zip by názvy rozhodil. Až Tomiho instalačka si poradila i s háčky a čárky. Ale po distribuci do zahraničí, kde jim české znaky vyhazovaly chyby, jsem všechny objekty definitivně opravil, ale to už je také velmi dávno.

Já nemám žádné problémy s touhle tou tratí,až na jednu malinkatou vyjímku. Jednou jsem aktualizaci stahoval příliš brzo a obsahovala chyby, proto se mi špatně zobrazoval terén v jedné pražské čtvrti. Ale nebyl problém, znova jsem postahoval všechny updaty od čísla 48 a znovu jsem to vše poinstaloval a už teď nemám problémy se zobrazováním terénu v pražské čtvrti Sedleč a Bubeneč.
Jinak si myslím, že je to vyjimečná trať a brzy se od autora dočkáme i nějakého překvapení. Kdo ví, třeba ta trať po letech bude prodloužena až do Londýna a budeme třeba jezdit i přes kanál La Manche rychlíkama TGV.

Za ten článek se omlouvám, netušil sem, že verze kterou mi už hodně dávno dodal Michawel zřejmě už s nějakýma nainstalovanýma updatama (nevím co s tim dělal) je téměř nefunkční, možná úmyslně, možná jenom náhodou. Nezkoušel sem ji a naplácal sem na ni všechny ty updaty a dopadlo to jak to dopadlo. Nechci si nikoho znepřátelovat pač je mi jasné že i tak mě všeci nenávidíte. Trať je určitě vydařená a úsek česká třebová - praha bych si rád projel, protože tama jezdím hodně často, jenže se nezadařilo.
Takže ještě jednou prosím přijměte moji omluvu... zapoměl sem se řídit heslem 2 měř a jednou řež a říznul sem špatně :(

pampaliny napsal:
Za ten článek se omlouvám, netušil sem, že verze kterou mi už hodně dávno dodal Michawel zřejmě už s nějakýma nainstalovanýma updatama (nevím co s tim dělal) je téměř nefunkční, možná úmyslně, možná jenom náhodou. Nezkoušel sem ji a naplácal sem na ni všechny ty updaty a dopadlo to jak to dopadlo. Nechci si nikoho znepřátelovat pač je mi jasné že i tak mě všeci nenávidíte. Trať je určitě vydařená a úsek česká třebová - praha bych si rád projel, protože tama jezdím hodně často, jenže se nezadařilo.
Takže ještě jednou prosím přijměte moji omluvu... zapoměl sem se řídit heslem 2 měř a jednou řež a říznul sem špatně :(
Alespoň,že jsi se k tomu přiznal,příště měř 4x,než jednou špatně řízneš,jinak jsi modelářská mrtvola... :twisted: :twisted: :twisted:

Jeste doplnit námezdníky, reálnou elektrifikaci a byla by ta trat nejlepsi co v CR vyšlo.

Zbyněk Šemora napsal:
Od přátel z Polska máme jednu zajímavost. XtracksBP je beze změn, ale máme několik druhů pražců. Kde je koridor, tam je koridor, ale Ústí nad Orlicí - Letohrad, UO - Brandýs jsou staré betonové pražce a ve vyhýbkách dřevěné pražce. V Krasíkovských tunelech je i koridorová textura. Jak se to osazuje....asi jedině manuelně ve world přepsat směrování na texturu koleje. Jinak jsem to nepochopil.
Já se díval do dokumentace a na těch zhlavích jsou skutečně dřevěné pražce. Celá ta sranda ani není moc veliká. I s novými tunely od Romana (Bílá skála) a update Praha Holešovice to bude 10MB.

Deterio napsal:
Jeste doplnit námezdníky, reálnou elektrifikaci a byla by ta trat nejlepsi co v CR vyšlo.

Zbyněk Šemora napsal:
Od přátel z Polska máme jednu zajímavost. XtracksBP je beze změn, ale máme několik druhů pražců. Kde je koridor, tam je koridor, ale Ústí nad Orlicí - Letohrad, UO - Brandýs jsou staré betonové pražce a ve vyhýbkách dřevěné pražce. V Krasíkovských tunelech je i koridorová textura. Jak se to osazuje....asi jedině manuelně ve world přepsat směrování na texturu koleje. Jinak jsem to nepochopil.
Já se díval do dokumentace a na těch zhlavích jsou skutečně dřevěné pražce. Celá ta sranda ani není moc veliká. I s novými tunely od Romana (Bílá skála) a update Praha Holešovice to bude 10MB.

Řekl bych že ona už je dávno tou nejlepší českou tratí pro MSTS. :lol:

Tak jsem pokusně osadil 1. 2. a 3. nástupiště v Praze Hl. n. Koleje 11a, 9, 7, 1, 2.. Na Kolín je to sjízdné jak přes Hrabovku, tak přes Vítkov. Ale počet objektů na čtverec, nevím nevím.
Ještě dosadím návěstidla a perony a může se jezdit. Ale to až příště.

Zbyněk Šemora napsal:
Já se díval do dokumentace a na těch zhlavích jsou skutečně dřevěné pražce.
Bez najmenšiho problemu mohl bych to opravit do nasledujicich aktualizace - mohl jsem omylit (omlouvam se), bo přece s patrných důvodů neni možne všechniho potvrdit. :)

Mohu rozšiřit takový rozsah zmen v texturach na jiné stanice a useký (s přikrýtim "dynamické koleji" včetne) - no potřebne jsou bližše údaje pro techto stanic a useků - zde, nebo na e-mail sobolew@interia.pl .

ec mav

Repaintoval som celkom pekné madarske bmz amz vozy. Skoda ze neviem vylozit foto . Myslim ze by sa pekne ujali na trati breclav-praha. Kazdy kto by ich rad mal staci mailovat a zaslem. dem@post.cz
P.S Upravil som prispevok aby to ani nahodou nevyzeralo ze si chcem privlastnit nieco co nieje moje. Autorom modelu pkp bdhmnu ktory som repaintoval je Rado.
Teraz by to malo byt uz aj s pravneho hladiska v poriadku.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře