Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Petr Novák napsal:
Pane Šemora,chtěl bych se zeptat,k čemu slouží adresář TRACK_B,který se mi objevil v hlavním adresáři Train Simulatoru po instalaci 53pbtrat.Nemusí se to někam kopírovat,v tom infu byla jen cesta a tak nevím,zda-li jsem něco neudělal blbě.Jinak mám někdy problém s testovací aktivitou hl.nádraží,kdy jedu s loko od Hrabovky na hlavní,na monitoru se objeví hláška,že je dovolen posun přes návěstidlo na Stůj,tak jedu dále a hned po projetí okolo návěstidla mi vyskočí hláška,že hra končí,projel jsem návěstidlem na Stůj!Je to špatnou instalací,či je chyba někde jinde?
Jinak super trať,kdybyste se pak vydal tratí 090,nešlo by to?Díky.
Track_B je součást, bez které Vám tato trať nebude fungovat. Jsou tam koleje s rozdílnými pražci (starý beton, dřevo) Proti stůj se v MSTS jezdí vždy na tabelátor. Zpráva je jen informativní, aby to mělo omáčku.

Tak to já jsem ten adresář smazal, myslel jsem si, že je to pro stavitele tratí. Co teď ?Bude to mít nějaký vliv na chod tratě Kúty-Praha?

Jiří napsal:
Tak to já jsem ten adresář smazal, myslel jsem si, že je to pro stavitele tratí. Co teď ?Bude to mít nějaký vliv na chod tratě Kúty-Praha?

Bude. MSTS na tebe bude hulákat, že nemohl načíst objekt TrA........ atd. a asi půjde do kytek. Můžeš si to vyzkoušet na krasíkovských tunelech.

Zbyněk Šemora napsal:
Petr Novák napsal:
Pane Šemora,chtěl bych se zeptat,k čemu slouží adresář TRACK_B,který se mi objevil v hlavním adresáři Train Simulatoru po instalaci 53pbtrat.Nemusí se to někam kopírovat,v tom infu byla jen cesta a tak nevím,zda-li jsem něco neudělal blbě.Jinak mám někdy problém s testovací aktivitou hl.nádraží,kdy jedu s loko od Hrabovky na hlavní,na monitoru se objeví hláška,že je dovolen posun přes návěstidlo na Stůj,tak jedu dále a hned po projetí okolo návěstidla mi vyskočí hláška,že hra končí,projel jsem návěstidlem na Stůj!Je to špatnou instalací,či je chyba někde jinde?
Track_B je součást, bez které Vám tato trať nebude fungovat. Jsou tam koleje s rozdílnými pražci (starý beton, dřevo) Proti stůj se v MSTS jezdí vždy na tabelátor. Zpráva je jen informativní, aby to mělo omáčku.

Naozaj zaujímavá "story".K tomu tabulátoru - TAB sa dá použiť len ak nieje za návestidlom žiadne vozidlo, prípadne tam musí byť voľná koľaj.Ináč môžte TAB-ko stláčať do alejuja........
BTW, tá zložka Track_B tam už ostane natrvalo, alebo to po niektorej z nasledujúcich aktualizácii zmažete???

To Jiří:
A čo takto použiť nejaký program na vrátenie vymazaných súborov?Napr. CD Restore.Ale ak si od chvíle vymazania zložky na HDD zapisoval ako divý, no tak to ti už nepomôže ani svätená voda...

Mirec napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Petr Novák napsal:

Naozaj zaujímavá "story".K tomu tabulátoru - TAB sa dá použiť len ak nieje za návestidlom žiadne vozidlo, prípadne tam musí byť voľná koľaj.Ináč môžte TAB-ko stláčať do alejuja........
BTW, tá zložka Track_B tam už ostane natrvalo, alebo to po niektorej z nasledujúcich aktualizácii zmažete???

Díky za informaci s použitím TAB,mě se to občas plete a v rychlosti pak mačkám jinou klávesu,např.CapsLock.Naštěstí jsem ten adresář Track_B nesmazal,čekal jsem,co se tady dozvím a jak vidím spěchat s mazáním souborů se často nevyplácí.Díky.

Stačí ten adr. TRACK_B nechat tak jak je, nebo se musí někam kopírovat? Díky za odpověď.

Zbyněk Šemora napsal:
Opravdu Marťan. Už jsem zde dnes psal, že po kliknutí na exe soubor se vše nainstaluje tam kam patří.

No Zbyňku, alespoň víš, že máš prvního uživatele z Marsu :-) No, ale jinak mne děsí lenivost některých uživatelů, protože tahle otázečka se tady řešila včera a stačilo se podívat o pár příspěvků zpět...ach jo...... :(

trochu vody do mlyna.

Dostal som povolenie od Dracika zverejnit nasu spolupracu (viac roboty urobil aj tak on,ja som bol len pomocnik :D ) takze vylepsene a myslim aj realnejsie zvuky na 240, 263, 363, 350. V pripade zaujmu mail na dem@post.cz

Zbyněk Šemora napsal:
Jiří: tomu se jinak říká profesionální deformace. Ale jsem již 10 let ve výslužbě a nejezdil jsem jako fíra, ale jako mechanik. .

S tohto prispevku pana Šemoru som ostal paf :idea: . :eek:
Keby som to vedel skor nedovolil by som si Vas tykat v skorsich prispevkoch
bez dovolenia.Takze týmto sa Vam ospravedlňujem.

Naposled editoval moderátor:
Re: trochu vody do mlyna.

dem napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Jiří: tomu se jinak říká profesionální deformace. Ale jsem již 10 let ve výslužbě a nejezdil jsem jako fíra, ale jako mechanik. .

S tohto prispevku pana Šemoru som ostal paf :idea: . :eek:
Keby som to vedel skor nedovolil by som si Vas tykat v skorsich prispevkoch
bez dovolenia.Takze týmto sa Vam ospravedlňujem.
Milan, ale vo výslužbe neznamená vždy starobný dochodok :wink: Kde má česká klávesnica o s tým makčeňom naopak a pozerám, že aj a s dvomi bodkami :)

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Opravdu Marťan. Už jsem zde dnes psal, že po kliknutí na exe soubor se vše nainstaluje tam kam patří.

Omlouvám se za zbytečnou otázku, ale mě nikde z ničeho neplynulo, že se to zkopíruje tam, kam patří. Jenom to, že je to velmi důležitá součást, kterou není nejlepší nápad smazat.
A kdybysem bil z mARSU, tak bysem jse za svoji cestynu nejspýs stiďel :D a do žádnýho fóra bych nepsal!

martan napsal:
Omlouvám se za zbytečnou otázku, ale mě nikde z ničeho neplynulo, že se to zkopíruje tam, kam patří. Jenom to, že je to velmi důležitá součást, kterou není nejlepší nápad smazat.
A kdybysem bil z mARSU, tak bysem jse za svoji cestynu nejspýs stiďel :D a do žádnýho fóra bych nepsal!

Stačilo jenom číst pár příspěvků zpět, protože před Tebou se na to ptalo asi tak 350 lidí :twisted: ....přesně na totéž a odpověď Zbyňka ( a nejen jeho) tam byla......takže sorry.....podívej se na příspěvek Zbyňka z 6.7.2005 a všechny další.....opravdu stačí jenom a jenom číst......nic víc, nic míň........nebo je to tak náročné?

Ještě jednou se omlouvám za pitomou otázku. Pro příště, aby se předešlo otázkám mě podobných osob, bych doporučoval doplnit do instalačního programu nebo na stránku aktualizací formulku o tom, že všechny instalované soubory, případně nově vytvářené adresáře se vytvoří v konečném umístění a není třeba je nikam přesunovat nebo kopírovat, případně cosi v tomto smyslu. Já už to snad nebudu potřebovat, od teď si to budu pamatovat. Snad to ale pro příště sníží počet podobných otázek z tří set aspoň na 100.

martan napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Omlouvám se za zbytečnou otázku, ale mě nikde z ničeho neplynulo, že se to zkopíruje tam, kam patří.
Nevím jaké zákony jsou u Vás na Marsu. Asi marsový internet přemění setup.exe na zip soubor a tam by už tato otázka mohla být na místě. Ale pokud kliknete na setup v pozemských poměrech, tak se eventuelně ručně upraví cesta, pokud máte MSTS v přejmenovaných složkách, přečtete si pokyny, a vůbec Vás nemusí zajímat, jaké složky jsou uvnitř. To by jste se také mohl ptát, kam nakopírovat Breclav - Praha.

Anonymous napsal:
Ještě jednou se omlouvám za pitomou otázku. Pro příště, aby se předešlo otázkám mě podobných osob, bych doporučoval doplnit do instalačního programu nebo na stránku aktualizací formulku o tom, že všechny instalované soubory, případně nově vytvářené adresáře se vytvoří v konečném umístění a není třeba je nikam přesunovat nebo kopírovat, případně cosi v tomto smyslu. Já už to snad nebudu potřebovat, od teď si to budu pamatovat. Snad to ale pro příště sníží počet podobných otázek z tří set aspoň na 100.

Vždyť to plyne ze samotného principu Setup. Když se na to klikne, jste v instalačním okně a pak se jen potvrzuje. Setup rozezná automaticky i pokud máte MSTS na jiném disku. /Program Files/Miscosoft Games/..Stačí jen kliknout a číst, jestli tam není něco navíc, co by se eventuelně mělo někam dokopírovat...

Mám problém. Jedu se soupravou EC od ČT a před Svitavami mě to najednou pošle k billovi. Nevíte v čem je problém?

Kdyby se do setupu napsalo, že se vytvoří ten a ten adresář, tak by to bylo v pohodě. Ale jakmile někde na hadru najdu adresář, který jsem sám nevytvořil, nebo vědomě nenechal vytvořit setupem, tak mi to celkem vadí. Když v setupu bylo pasáno, že se přidá nový kolejivo, tak jsem předpokládal, že do původní složky, a ne že se bude vyvářet nová. Kdyby aspoň byla zastrčená v Shapes a ne tak volně, tak by mě to asi míň štvalo. Ono to pak vypadá že je větší než ve skutečnosti je, když se pro ni musí vytvářet úplně nová složka v základní struktuře MSTS. Pokud ale k tomu byly nějaké čistě technické n. praktické důvody, toť (pouze řečnická) otázka. Mám pouze rád, když je ve věcech jasný systém, který se dodržuje, a toto mě ale příliš systematické nepříjde.

Nemusíte reagovat, pokud nebudete chtít, nebo spíše: nechci, abyste reagovali. Jenom jsem sděloval důvod mého předchozího počínnání.

No tak, už by jsme to snad mohli ukončit, prosím.

Jinak, díky za radu. (tehdy)

to Martan:
Když Tě to tak trápí, že nepoznáš co je obsahem setupu, tak si to vždycky nejdřív nainstaluj do nějaký samostatný složky, tam si to prohlídni, ať víš do čeho jdeš

Anonymous napsal:
Mám problém. Jedu se soupravou EC od ČT a před Svitavami mě to najednou pošle k billovi. Nevíte v čem je problém?

Mě osobně to padá už při náhrávání téměř jakékoliv aktivity. Fungují mi všehovšudy asi 3, navíc cizí, mé vlastní ne. Je to nějaké divné, někde chybá shapy, někde vozidla, přestože jsem je opravoval v ConBuilderu - nahrazoval jinými podobnými, nebo úplně jinými.
Ale je to jedno, protože už asi 3 měsíce se rozhoduju jestli investuju do DVD.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře