Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
ruzeri napsal:
sry moje pravopisná chyba už to je upravený

A ve tvém příspěvku, který cituji jsem napočítal 5 (slovy pět) dalších pravopisných chyb. Víš jsi mladý, právě jsi vyšel základní školu (jak jsi se tady přiznal) a většinou se říká "mluviti stříbro, mlčeti zlato". Takže to znamená jediné: Nežli sem cokoliv napíšeš, několikrát si vše rozmysli. Tohle není nijaké mentorování a poučování z mé strany. Tohle je holá skutečnost. :lol: :lol:

novinky

Zdar všem. I přes to že jsou v plném proudu prázdniny, na trati 090 se pořád maká a to dnem i nocí. Dodělal jsem kus západního nádraží v UL, napojil ho s hlavním, protáhl koleje na most přes Labe směr Střekov a přichystal pro Vás jednu aktivitku s NEx, kterou jsem zažil. Je takřka na chlup stejná jako ve skutečnosti, jen s malým detailem. Zatím není udělána tak, abyste přepřáhli a vrátili se s druhou soupravou. Od příštího týdne bych chtěl začít konečně dělat žst. Děčín. Možná už něco z toho bude na konci měsíce v dalším Updatu. Screeny pak v týdnu budou na webu trati. Zde Vám hodím k nahlédnutí linky obrázků pro namlsání.
Tygy
http://cd090msts.ic.cz/obrazky/Ul-západ_0.JPG
http://cd090msts.ic.cz/obrazky/Ul-západ_1.JPG
http://cd090msts.ic.cz/obrazky/Ul-západ_2.JPG
http://cd090msts.ic.cz/obrazky/Ul-západ_3.JPG

Naposled editoval moderátor:
Re: novinky

bob57_cz napsal:
mikulda napsal:
Ta nešťastná diakritika ...
Není jednodušší ji vůbec nepoužívat, když norma a protokol pro diakritiku v url ještě není hotova ? :lol:
Zatím se jen zkouší a nedělá to dobrotu ( stejně jako ještě není na 100% dotažen IPV6 a už je implementován v IE7 a Vistě ).
Nejen diaktitiku ale i znaky co tam nemají co dělat, různé tečky v názvech adresárů atd atd

Ahoj

Ta návěstidla to dělají i při plné grafice a ta 70 mě tam také asi 2* skočila a to jsem jel s bastardem, ještě, že má vypnutou záchranku při překročení rychlosti.

Tak Vážené dámy, Vážení pánové. Pakárničku jsem Vám nychystal. Protože zlobíte, nesledujete řádně TM a tak bych mohl pokračovat :twisted: . V tomot místě rychlosti 100/70 je past. Nastavil jsem schválně rychlost 70 na kulaté placce pro nákladní vlaky, sice dle předpisu ČD je tento rychlostník pro vícenápravové loko a vozy, jenže Vy si takto uvědomíte, že možnosti jsou MSTS jsou rozmanité. Pro vozy osobní dopravy je rychlost v tomto místě 100 km/h. TM to jasně ukazuje. Pravdou je, že od DC není ještě předvěstník pro rychlost 70, ale v Updatu na konci měsíce jistě bude.
Tygy

nene, je to udělané tak, že jakmile máš zařazen jediný nákladní vůz v soupravě, už musíš dodržovat nižší rychlost. Je to finta přímo ze simulatoru. Není to akce MSTS BIN . Tohle umí simulátor už od prvopočátku. POužil jsem to v trati pro zpestření, aby se s nákladními vlaky nejezdilo zbytečně rychle
.

Já bych měl pouze připomínku.
Pokud je distribuována aktivita na DVD s tratí, měla by být funkční. Rozhodně není nic příjemného to zjistit po půldenní práci s trainsetem.
Na DVD jsou dodávány 4 mise. Zprovoznit se mi podařilo pouze EC 120, protože se dalo použít externího linku a jednalo se pouze o nějaké chybějící consisty.

Trainset se zatím doplňuje. Taky sem nerozjel aktivity, kde jsou použity sety jiný, než BP a linky na modely jsem nenašel.

KJ_Ross napsal:
Trainset se zatím doplňuje. Taky sem nerozjel aktivity, kde jsou použity sety jiný, než BP a linky na modely jsem nenašel.

O trainset mi nejde, ten jsem dal jakžtatakž dohromady, ale byla to škoda půldenní práce.
Alespoň, že jsou funkční ty Tvoje. Koukám, že se činíš. Už máš připravený ještě Vn54413.

Zdar,

Původním záměrem bylo, aby na DVD aktivity nebyly. jenže při rychlovypuštění tam něco zůstalo. Také jsem v poslední chvíli změnil název trati, ale to se nezměnilo u aktivit. Navíc až po vydání se zjistilo, že mám něco málo z Trainsetu postaršího data z BP. Implantací BP setu jsem si já sám rozhodil nastavení aktivit a do dnešního dne jsem opravil jen jednu. Zkrátka už nemám čas, chodím do práce, občas se taky musím věnovat rodince. Dále pak jsem nedostal povolení od Pikka pro zveřejnění několika modelů, neboť nejsou pro MSTS BIN vyladěny. Modely po vyladění budou ke stažení a pak se opraví i aktivity.

njn, co se dá dělat. Už se stalo. Nestihl jsem položit ani jedinou kolej v žst. Děčín, neměl jsem zprvu ty správné koridorové plány. Už je mám , ale blíží se konec měsíce a v práci máme fofr. Děčín bude až koncem příštího měsíce, ale kolik toho stihnu postavit, to se neodvážím odhadnout.

Boby napsal:
KJ_Ross napsal:

O trainset mi nejde, ten jsem dal jakžtatakž dohromady, ale byla to škoda půldenní práce.
Alespoň, že jsou funkční ty Tvoje. Koukám, že se činíš. Už máš připravený ještě Vn54413.

jSOU to zatím aktivity, které hráče seznámí s tratí. Nic zajímavého. Rozpracováno mám zatím EC 170 Hungaria, ale to se na svět dostane, až se uvolní update.

Tygy napsal:
nene, je to udělané tak, že jakmile máš zařazen jediný nákladní vůz v soupravě, už musíš dodržovat nižší rychlost. Je to finta přímo ze simulatoru. Není to akce MSTS BIN . Tohle umí simulátor už od prvopočátku. POužil jsem to v trati pro zpestření, aby se s nákladními vlaky nejezdilo zbytečně rychle
.
Tygy, stanovené rychlosti vlaků nech aktivitářům, zde je prostor pro všechny kombinace. A není to žádný problém. U mé téměř 12ctihodinové vesměs nákladní aktivity mám několik desítek stanovených rychlostí dle SJŘ a není žádný problém to všude zadat. Funguje to jak hodiny. To samé se může aplikovat na kulaté rychlostníky. proto bych rychlosti pro nákladní vlaky do MSTS nezadával. Tohle by šlo použít snad jen u rychlostníku "pomalu pro nákladní vlaky".

Někdy ty kulaté rychlosti časem zruším, ale už jsem dnes vypustil na web update a v něm to rozhodně zrušené není. Už chodím do práce a chybí mi volný čas. Mám i jiné povinnosti, nežli hraní si na PC, tak to prosím pochopte.
Takže na webu trati 090 je druhý Update ke stažení v sekci aktualizace, více písemných podrobností je tamtéž.
Tygy

Zdravim,tak sem stáhl update 2 a to západní nádraží se povedlo,už se těšim až bude celý hotový :)

Back
Nahoře