Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Opravdu není. Tygy od počátku vyvíjí své kolejivo na bázi Xtracks.-Johnny- napsal:zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je trať 090 kompatibilní s tratí BP pana Šemory?
Díky za odpověď
Zbyněk Šemora napsal:Opravdu není. Tygy od počátku vyvíjí své kolejivo na bázi Xtracks.
Ne, návod jsem nečetl, protože DVD jsem si ještě neobjednal.alcapone napsal:Ty četl jsi návod jak instalovat tuto trať. Tahle trať má svůj global, který kromě xtracks používá i svůj vylepšený xtracks UZK. A kromě globalu bys musel ještě něco vyměňovat. Já používám 3 instalace a ty vždy přejmenuji, podle toho co na jaké trati chci hrát nebo dělat.
-Johnny- napsal:Nemám...mám tam jenom 090. I ty původní tratě jsem smazal.
To mám chápat, jako že spouštíš MSTS z DVD? Nebo jsi instaloval trať z DVD? Trošku líp vyjádřit. Pokud jsi dělal vše dle návodu, nevidím důvod, proč ti hra padá.-Johnny- napsal:Ahoj, mám dlší dotaz:
Do čistého MSTS jsem nainstaloval patch + Bin 1.7
Potom jsem nakopíroval všechny složky na DVD, spustil jsem MSTS
Poraďte co s tím prosím...
Jsem se špatně vyjátři...nakopíroval jsem všechny složky z DVD na kterým je trať Čr 090.KJ_Ross napsal:To mám chápat, jako že spouštíš MSTS z DVD? Nebo jsi instaloval trať z DVD? Trošku líp vyjádřit. Pokud jsi dělal vše dle návodu, nevidím důvod, proč ti hra padá.
Když jsem jezdil trať BP, nainstaloval sem hned jak se mi dostala do ruky 090 a taky sem měl problémy. Nepomohla odinstalace BP, řešil sem to klasikou. Úplné odinstalování MSTS. Pak následovalo instalace samotné hry, patch 1.x, patch 1.7 (BIN), instalace trati, ÚZK, doplnění Trainsetu a vše šlape, tak jak má. Drž se návodu a nic nezkazíš. 8)-Johnny- napsal:Jsem se špatně vyjátři...nakopíroval jsem všechny složky z DVD na kterým je trať Čr 090.KJ_Ross napsal:To mám chápat, jako že spouštíš MSTS z DVD? Nebo jsi instaloval trať z DVD? Trošku líp vyjádřit. Pokud jsi dělal vše dle návodu, nevidím důvod, proč ti hra padá.
Ve složce ROUTES mám jenom 090...a potom je tam jenom složka MyRoute, která se tam nahrála s instalací Bin...zkoušel jsem ji vyndat a stejný výsledek.
Není to třeba tím, že jsem první nahrál trať a až potom Xtrakcs a ÚZK?
Však to dělaám podle návodu...už jsem to dělal 3x.KJ_Ross napsal:Když jsem jezdil trať BP, nainstaloval sem hned jak se mi dostala do ruky 090 a taky sem měl problémy. Nepomohla odinstalace BP, řešil sem to klasikou. Úplné odinstalování MSTS. Pak následovalo instalace samotné hry, patch 1.x, patch 1.7 (BIN), instalace trati, ÚZK, doplnění Trainsetu a vše šlape, tak jak má. Drž se návodu a nic nezkazíš. 8)
bob57_cz napsal:Slyšel/četl jsi někdy o konfliktu tratí používajících Global-XT v. Global-BP ? Patrně ne !