Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
Pochopit se z toho dá akorát to, že v tom máš pěkný guláš. I když si to přetransformuji na strom, tak z toho nepoznám, co máš zapsané v registru jako platný path a co se snažíš spustit.
Tady v tomto vláknu je to jen zbytečně zapráskaný prostor a nepatří to sem. Evidentně se jedná o nezvládnutí základní instalace a ještě zkomplikované další instalací.
Všechno odinstaluj, smazej, vyčisti registry a po prostudování patřičných vláken v FAQ začni do čistého odznovu. Až ti pojede normálně základní simulátor, můžeš přidat další štreku za podmínek, které jsou platné pro rozšíření k její konfiguraci. Trať BP musí mít jen a pouze k ní odpovídající Global, který se nainstaluje sám z DVD.
Pro trati s Globalem XT ( např.090 ) zase XT+UZK. Pro takovou instalaci je však zapotřebí mít vždy základní default Global ( jeho KOPII ) a na něj se doinstaluje odpovídající doplněk XT nebo BP. Jen samotný doplněk XT/UZK jako náhrada Global nestačí !
Jenom jsem ukázal, že mám každou trať v jiné instalaci.
Jak si myslíš, že jsem to instaloval? Samozřejmě, že jsem každou trať instaloval do čistýho MSTS.
Nainstaloval jsem MSTS, úplně čistý si ho zálohoval do toho jsem (přesně podle manuálu) nahrál patche a trať 090 + další věci, který byli popsaný v manuálu. A padá mi to, až když kliknu na Drive a Train
Všechno jsem udělal podle manuálu.
Potom jsem do té zálohované (čisté) složky s MSTS nahrál trať BP, kterou jsem mimochodem instaloval asi 6x (pokaždé stejně a vždycky mi to šlo), spustil to a zase mi to spadlo když jsem klikl na Drive a Train.
A úplně čistej simulátor mi jel bez problémů.

Zdravím pánové,
Prošel jsem si tohle vlákno a zjistil jsem že nemáte jízdní řády nákladních vlaků. Já je mám a není problém se o ně podělit... Stačí, když mi napíšete E-mail ( honza_zorg@seznam.cz ) a já je pošlu jak jen to bude možné zpět... Jedná se Grafikon a sešitové jízdní řády po 2. změně 10.června 2007... Jelikož jsem skoro výpravčí, tak k nim mám přístup. Kdyby bylo potřeba mám i zbytek ČR...

Naposled editoval moderátor:
Tygy zdravím, před delší dobou jsem posílal e-mail s objednávkou na tuto trať a zatím žádná odpověď, takže nevím, jestli k vám můj e-mail dorazil a tak píšu ještě sem. :D S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Tygy zdravím, před delší dobou jsem posílal e-mail s objednávkou na tuto trať a zatím žádná odpověď, takže nevím, jestli k vám můj e-mail dorazil a tak píšu ještě sem. :D S pozdravem Dan.

Tygy tedka nebyl dlouho doma, pracuje někde v Nymburce. Proto ti neodpověděl, chtěl bych je jeho jménem požádat o strpení.

jinak na stránce http://cd090msts.ic.cz v novinkách je to psané ......

plukas napsal:
Dan J. napsal:

Tygy tedka nebyl dlouho doma, pracuje někde v Nymburce. Proto ti neodpověděl, chtěl bych je jeho jménem požádat o strpení.

jinak na stránce http://cd090msts.ic.cz v novinkách je to psané ......
Mohu potvrdit,minulý týden jsme si vyměnili pár mailů a Tygy psal,je je na stavbě v Nymburce,doma je jenom na otočku.Předpokládá,že to bude ještě pár dní trvat,tak vydržet... :wink:

Chlapi diky za info. :D Ja si počkám, jenom jsem nevěděl zdali ten můj e-mail došel a na stránky tratě jsem se nějak nekouk. :eek: To mě jaksi nenapadlo. Dan

Zdarec

Zdar Všem. Už jsem konečně doma. Budu se snažit vyřídit všechny pohledávky. Ty první jsou z poloviny srpna, tak snad to stihnu ještě tento týden vyřídit.

Jinak od Dana J. mi žádný mail nedorazil, tak to zkus ještě jednou, pokud chceš DVD poslat.
Budu se taky snažit vytvořit mimořádnou aktualizaci, ale vzhledem k náročnosti práce a hlavně času mimo domov jsem nic nového v trati neudělal až na pár ozvučení ještě v srpnu před odjezdem.
Tygy

Zdravim, Dnes mě přišla trať 090. Hodim do mechaniky a přečtu readme. Ale tam je psáno, že mám spustit instalaci trati. Jenže já mám na DVD pouze složky (Global, Routes atd...). Tak sem to všechno nakopíroval, vše přepsal a když MSTS pustim tak se sekne (Když začne nabíhání. Ne aktivity ale hry). Neví někdo co s tím?

PS: Poroučim se du re-instalovat MSTS :lol:

Vitas napsal:
Zdravim, Dnes mě přišla trať 090. Hodim do mechaniky a přečtu readme. Ale tam je psáno, že mám spustit instalaci trati. Jenže já mám na DVD pouze složky (Global, Routes atd...). Tak sem to všechno nakopíroval, vše přepsal a když MSTS pustim tak se sekne (Když začne nabíhání. Ne aktivity ale hry). Neví někdo co s tím?

Tak pokud data na DVD jsou jenom GLobal, Routes atd. (nevim co si pod tím představuješ) a neni tam žádný instalátor, tak nastala chyba při výrobě placky a asi s tím nic nepůjde udělat.

Vitas napsal:

A zkusil sis otevřít složku Global jak na CD tak na HDD a přepsat tu na HDD tou na CD? Jednoduše řečeno, ve složce Global na HDD přepiš složku Shapes a soubor tsection, tím na CD. Tak by ti to mělo šlapat.

Edie napsal:
Vitas napsal:

A zkusil sis otevřít složku Global jak na CD tak na HDD a přepsat tu na HDD tou na CD? Jednoduše řečeno, ve složce Global na HDD přepiš složku Shapes a soubor tsection, tím na CD. Tak by ti to mělo šlapat.

Při kopírování jsem dal "Přepsat vše" takže by se měl přepsat i ten GLOBAL.

Vitas napsal:

Mám to samé DVD a pořádně jsi si nepřečetl readme.Co se asi myslí tím,že máš spustit instalaci trati?No přece kliknout na nápis Instalace trati,jak jednoduché...Pak ale musíš chvíli počkat,než instalák rozbalí všechny soubory trati a připraví je k instalaci.U mě to trvalo několik minut,protože rozbalená trať zabírá 1GB.A pak už běží instalace trati.Nic se nemusí ručně přepisovat,to je pro ty,kteří vědí,co dělají. :wink:

bob57_cz napsal:
Vitas napsal:
PS: Poroučim se du re-instalovat MSTS
Dokud nebudeme vědět výchozí uspořádání tvého msts, tak se tu žádného kloudného výsledku nedá docílit.
Takže napoprvé dotaz:
Jaké trati máš ve společné složce ROUTES ?
Tipuji míchanici XT + BP = nekompatibilita Globalů...,dále se pak uvidí po odpovědi.

Ne, mám tam BP, Luhačovice a default

První bobova otázka a je to jasné. V jednom MSTS nelze mít trať 090 a BP. Tak si nainstaluj 090 do čistého MSTS.

to Petr Novák: Já nemám ve složce žádné EXE soubory takže ni spustit nemůžu. Mám tam pouze složky.

to Bob57_cz: Ptal jsem se Tygyho na kompatibilitu, a říkal že můžu mít všehny default tratě i 090 zároveň, tak jsem si myslel, že to pude i s BP. Řikal něco o úpravě Xtracks (UZK) ale já tam nic takového nemám, možná už to mám ve složce GLOBAL.

ad Vitas - když vložíš DVD do mechaniky,tak se zobrazí úvodní obrazovka,ne?Nepotřebuješ žádný soubor *exe,jednoduše na té obrazovce klikneš na Instalovat trať a o ostatní se nemusíš starat.Potom si musíš doinstalovat Xtrack tím samým postupem,klikneš na Instalovat Xtrack (UZK),jinak trať nebude funkční.PB se nesnáší s Xtrack,nesmíš mít jeden Global pro obě trati,ale každý Global pro příslušnou trať.

Back
Nahoře