Laborec425
Pokladník
Tak to je dobrá zpráva, Tygy
. Z Děčína na hranice budu mít časem nějaké mapy! 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak se snaž pač já budu mít brzy - "pochodující obrázky".Laborec425 napsal:Tak to je dobrá zpráva, Tygy. Z Děčína na hranice budu mít časem nějaké mapy!
![]()
Tygy napsal:Ahoj všem, tak po krátké pauze a mírných problémech týkajících se trati jsem pro Vás natípal nějaké novější screeny z oblasti Holešovic a Bubenče. V porovnání s těmi předchozími je na těchto obrázcích je vidět mírný pokrok. Tak pokud máte zájem, stahujte na tomto odkazu :
Soubor SCR_090-29-01-07.rar je uložen na adrese:
http://mail.volny.cz/fs/363481dca8acf491eaa80b25b8279ae9
Heslo ke stažení: nuadno361
Pokud někdo ty první screeny neviděl, nachází se odkaz ke stažení na straně 10 této diskuze.
Tygy
Screeny skvěléTygy napsal:Tak na této adrese jsou ke stažení nové screeny Cr_090 pro MSTS. Není zdaleka všechno tak hotové, jak bych chtěl, ale není toliko času.
Soubor 090_scr_03.rar je uložen na adrese:
http://mail.volny.cz/fs/d23b4e5df02f8df17d4e59da82dd6cf2
Heslo ke stažení: duunna540
Tygy
Blahopřeji ,taky dobrá práce.Tygy napsal:Ale bohužel ode dneška bude o 100% času méně na MSTS, než bylo možné mít do teď. Stal jsem se dvojnásobným Taťkou a budu se muset soustředit na jiné věci, nežli je zábava a práce.
S pozdravem Tygy
Gratuluji Tygy....a to najednou? My máme rok odstup a "druhý" model čekáme každým dnem.....Hele do půl roku uvidíš, jak budou obratné a budou se sápat po myšiTygy napsal:Stal jsem se dvojnásobným Taťkou a budu se muset soustředit na jiné věci, nežli je zábava a práce.
S pozdravem Tygy
Pikku to tě už ve škole neučili neopisovatPikku napsal:Chtěl bych jen podotknout, že celý nápad s tím, že by se snad točna mohla otáčet je Vrbama - já ho jen upravil tak, aby stačilo jen přepsat stávající soubory (točna s paprsky do rotundy je v XTracks) a vymodeloval jsem si svojí točnu se svými texturami. Zatím jsem na 658 polys, ale trochu to povyskočí až doplním na základě Tygyho připomínek některé věci.
Vrbam napsal:Pikku to tě už ve škole neučili neopisovatPikku napsal:Chtěl bych jen podotknout, že celý nápad s tím, že by se snad točna mohla otáčet je Vrbama - já ho jen. upravil tak, aby stačilo jen přepsat stávající soubory (točna s paprsky do rotundy je v XTracks) a vymodeloval jsem si svojí točnu se svými texturami. Zatím jsem na 658 polys, ale trochu to povyskočí až doplním na základě Tygyho připomínek některé věci.
S tou točnou jsem vymyslel, udělat ji jako přejezd, loko se přiblízí a točna se otočí do průjezdné polohy, ale pak jsem se na to vykašlal protože to jde projet a i třeba se pod loko ta točna zrovna natáčela, tak jsem to pak zavrhl