Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
KJ_Ross napsal:
Ano, však nevadí, že jízdní řád nebude odpovídat realitě, nýbrž MSTS. Co jsem tak postřehl, tak úsek UL - Dolní Zálezly cesta trvá realně okolo 9 -10 minut. V MSTS 6 - 7 minut. Jinde se to vejde do přijatelné tolerance.

mi to ani nikdy nepřišlo, že to osobák jede 9 minut.
Neřešil bych to. Pro mě je důležitá jen jedna věc.
a s tím by si všichni měli vystačit.

Hlavně, že je trat 090 venku, ne?

Jo kritizovat, to dovede každej. Zkuste si to sami. Není to žádná prdel.
Mě osobně se trat líbí, a nerencám nad tím jestli je kratší nebo delší.

Pro mě osobně. Spousta lidí chtěla, aby Tygy trat vydal. Stalo se. tak co si stěžujete? ono jako natáhnout to znova, to je práce na hodně dlouhou dobu, počítejte tak 3-4 měsíce minimálně.

Než se přetáhnou koleje, ale co ta krajina? Dovedete si představit, co je to za práci to srovnat, aby to zase mohl zvednout?

Jo jo kibicovat to dovede každej !

plukas napsal:
KJ_Ross napsal:
Ano, však nevadí, že jízdní řád nebude odpovídat realitě, nýbrž MSTS. Co jsem tak postřehl, tak úsek UL - Dolní Zálezly cesta trvá realně okolo 9 -10 minut. V MSTS 6 - 7 minut. Jinde se to vejde do přijatelné tolerance.

mi to ani nikdy nepřišlo, že to osobák jede 9 minut.
Neřešil bych to. Pro mě je důležitá jen jedna věc.
a s tím by si všichni měli vystačit.

Hlavně, že je trat 090 venku, ne?

Jo kritizovat, to dovede každej. Zkuste si to sami. Není to žádná prdel.
Mě osobně se trat líbí, a nerencám nad tím jestli je kratší nebo delší.

Pro mě osobně. Spousta lidí chtěla, aby Tygy trat vydal. Stalo se. tak co si stěžujete? ono jako natáhnout to znova, to je práce na hodně dlouhou dobu, počítejte tak 3-4 měsíce minimálně.

Než se přetáhnou koleje, ale co ta krajina? Dovedete si představit, co je to za práci to srovnat, aby to zase mohl zvednout?

Jo jo kibicovat to dovede každej !
Dle jízdního řádu to osobák jede dokonce 10 minut. Nikdo si tady nestěžuje, jen se lidi divěj, zeptaj se a chtěj znát odpověď. To je asi pro Tebe nepřiajtelně pochopitelná věc. Každí ví (dokáže si představit), jak nelehké je tu štrechu postavit, doladit atak. Mimochodem, děláš ze sebe, jak kdybys tu trať stavěl Ty.

S jizdními dobami je problem v nereálnosti msts, přesněji zrychlením. Jedeš v msts rychleji než v reale, proto ty kratší jízdní doby. náprava je jednoduchá: jezdi pomaleji.

to KJ_Ross:

Ne tu trat nestavím já. nepostavil jsem z ní ani ň. Jen vím, co to je něco stavět.
Mě jen příjde divné, že každej tu hledá nějakou chybu. Jo když najdete chybu v návěstní soustavě, pak neřeknu ani popel.

Ale jestli jsem se Tě nějak dtknul, tak se Ti vážně omlouvám, tak to myšleno nebylo.

Stydím se

plukas napsal:
to KJ_Ross:

Ne tu trat nestavím já. nepostavil jsem z ní ani ň. Jen vím, co to je něco stavět.
Mě jen příjde divné, že každej tu hledá nějakou chybu. Jo když najdete chybu v návěstní soustavě, pak neřeknu ani popel.

Ale jestli jsem se Tě nějak dtknul, tak se Ti vážně omlouvám, tak to myšleno nebylo.

Stydím se
Můj příspěvek, kde sem citoval tu vzdálenost mezi UL a D.Zálezly nebyla myšlena zle. Bylo to myšleno tak, že to nikomu nevadí (jezdit dle skutečného JŘ). Teď možná mluvím jen za nás dva bo menšinu, ale proč by to někomu mělo vadit? Hlavní je, že se konečně podařilo odstranit závadu na návěstidle za Lukavcem. S Tygym se radíme na ICQ, takže není důvod pochybovat o mých příspěvcích, ikdyž se občas nevyjádřim dostatečně a většina to "zle" pochopí. :?

Tak sse klucí a holkí neperte: Dle F5 rozšířené diagnostiky to ukazuje blbosti. Pikku to 5x měřil a pokaždé jiná vzdálenost. Udělal jsem special ověřovačku a dle track monitoru je vzdálenost mezi stanicemi Lovosice a UL hl.n. 19,4 km. To je jen o 2.6 km proti realitě. Zbytek je hold schován za mou prvotní jednoduchost ze začátku stavění už skoro před pěti lety. V té době nebyly ani poloměry oblouků, které dnes při stavbě používám.
Tak doufám, že je to o zkrácené vzdálenosti vše.
Heslo dne : Perte se a žerte se !!!!
Tygy

Tygy napsal:
Tak sse klucí a holkí neperte: Dle F5 rozšířené diagnostiky to ukazuje blbosti. Pikku to 5x měřil a pokaždé jiná vzdálenost. Udělal jsem special ověřovačku a dle track monitoru je vzdálenost mezi stanicemi Lovosice a UL hl.n. 19,4 km. To je jen o 2.6 km proti realitě. Zbytek je hold schován za mou prvotní jednoduchost ze začátku stavění už skoro před pěti lety. V té době nebyly ani poloměry oblouků, které dnes při stavbě používám.
Tak doufám, že je to o zkrácené vzdálenosti vše.
Heslo dne : Perte se a žerte se !!!!
Tygy
ááá,to je jedno,ale objednávám to :D

Dá se to upravit osazením pomalé jízdy,trati to neubere a urovná to časy.Jednoduché řešení i když asi neprofesionální,ale kdo je profesionál.

Šnek napsal:
Dá se to upravit osazením pomalé jízdy,trati to neubere a urovná to časy.Jednoduché řešení i když asi neprofesionální,ale kdo je profesionál.

Vzhledem k tomu, že každou chvíli se sanuje skála, u Litochovic, tak se to dá. :-)

Šnek napsal:
Díky rekonstrukci hlavního nádraží v Ústí, mi cesta přijde pomalá, než jsou omezení rychlosti osazeny v MSTS. Jak by ne, Tygy to dělá dle starších plánů. Ikdyž na druhou motorák z Lovo do Litoměřic čeká vždy na spožděný rychlík, který nabere spoždění jen a jen právě v Ústí :lol: . Až bude hotov Děčín, tak si té vzdálenosti ani nebudete všímat. Takže kilometr sem, kilometr tam, já bych tuhle debatu už nějak nepitval. Důležitější jsou jinatší závady, které naleznete (doufejme, že né moc).

Pád při startu aktivity

Zdravim, mám problém na trati 090, chtěl jsem si projet aktivitu od KJ_Rosse R776, ale při načítání aktivity mi simulátor bez výstrahy spadne. Přitom aktivita od téhož autora Os2343 normálně funguje. Neví někdo kde může být chyba? Díky předem..

Re: Pád při startu aktivity

Amazon napsal:
Zdravim, mám problém na trati 090, chtěl jsem si projet aktivitu od KJ_Rosse R776, ale při načítání aktivity mi simulátor bez výstrahy spadne. Přitom aktivita od téhož autora Os2343 normálně funguje. Neví někdo kde může být chyba? Díky předem..

Joooo šéfe tak to nevim. Teď sem tu aktivitu hral a vše klapalo bez problemu. Fakt ti neporadim. POkud ti to spadne když to píše nahrávaní je kompletní nebo tak něco tak si otevři AE a změň si lokomotivu. Tedy mě to aspoň pomáha. Když mi to někdy takhle spadne. :roll:

Ne ne, spadne to když je indikátor nahrávání aktivity kolem cca 20% (odhadem). V loko chyba neni, ve volné jízdě s ní jedu bez problémů. jo, verze binu je 1.7.0519

Zdar, tu aktivitu od Rossíka jsem jel a bez jediného problému. je možné, že ti chybí loko nebo nějaký vagon a nebo ještě nemáš 1.update trati. To by mohlo být ono. je včera vydaný u mě na webu.
Tygy.

tak to bude asi ono, update jsem nestahoval....pak dám vědět jak to dopadlo...zatim dík

tak to bylo tím chybějícím updatem, už to šlape :wink:

Re: Pád při startu aktivity

Amazon napsal:

Aktivita je dělaná po úpravě návěstního systému, čili po první aktualizaci (updatu). Chyba byla, když se jede do Lovosic ze směru od Prahy na Ústí. Druhá aktivita se jede v opačném směru, čili tam problém s návěstí nebyl.
Příště, to jest pro všechny, definujte podrobně problémy. Když jen napíšete, že Vám to spadne, tak těžko odvodíme, kde je chyba.

Tak sem si tu trať taky koupil byl sem si pro ní v Ústí Tygy mi jí přivez a podle očekávání trať jak má bejt akorát už kéžby bylo víc tich updatů jo a nevíte někdo kde je ta odbočka já jezdil a hledal to,ale nic :eek: :eek: :twisted: :roll: :D

Naposled editoval moderátor:
ruzeri napsal:
Tak sem si tu trať taky koupil byl sem si pro ní v Ústí Tygy mi jí přivez a podle očekávání trať jak má bejt akorát už chci víc tich updatů jo a nevíte někdo kde je ta odbočka já jezdil a hledal to,ale nic :eek: :eek: :twisted: :roll: :D
Ve Vraňanech?Víc updatů?Trať je venku 14 dní a už jsou venku 2 updaty?Nechceš Tygymu náhodou pomoct a začít stavět nejké objekty,aby těch updatů bylo víc?

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře