PAja26
Pokladník
No chtěl bych se pozeptat co mám ještě zkusit. U lok. T 334.0 , 742 (sound verze 3.5) a motoráku 830 mi při jízdě haprují zvuky. Při načtení a při rozjezdu je vše O.K. Problém nastává při snižování výkonu či pri jízdě na volnoběh. Když při těchto úkonech změním pohled 1, 2 (kabina - pohled zvenčí a naopak) tak mám tichoučko a není slyšet vůbec nic. Jen když se snažím to za jízdy nahodit, tak je slyšet hodně slaboučké houkání (hodně vzdálené). Aby se to srovnalo je nutno zastavit několikrát změnit pohled a pridávat a ubírat "plyn", nebo uložit a načíst znova ale to je na zblbnuti.
V nastavení mám zvuky nastaveny, po přečtení pár řádek ve foru, už snad na 105% správně, ale toto jsem neodstranil. Mám MSTS nainstalovaný na dvou PC totálně odlišných sestav a problémy jsou stejné. Jestli někdo měl nebo má podobný problém ať mi zkusí napsat kde by co ještě mohlo haprovat. Už mi dochází inspirace.
V nastavení mám zvuky nastaveny, po přečtení pár řádek ve foru, už snad na 105% správně, ale toto jsem neodstranil. Mám MSTS nainstalovaný na dvou PC totálně odlišných sestav a problémy jsou stejné. Jestli někdo měl nebo má podobný problém ať mi zkusí napsat kde by co ještě mohlo haprovat. Už mi dochází inspirace.