Problém

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím, mám jeden problém a nevím, čím to může být, proto se obracím na znalé. Udělal jsem si aktivitu s 460.063 a jakmile zvednu pantograf, pošle mě to k Billovi. Čím by to asi mohlo být??? :roll:

Vlado napsal:
Zdravím, mám jeden problém a nevím, čím to může být, proto se obracím na znalé. Udělal jsem si aktivitu s 460.063 a jakmile zvednu pantograf, pošle mě to k Billovi. Čím by to asi mohlo být??? :roll:
.
Já tě též zdravím.Mám také jeden problém sice se to netýká problému,který popisuješ ty,ale jinéno.Ty určitě víš oč se jedná tak nechápu jak potom můžeš od druhého chtít poradit ,když sám nevíš co je slušnost.Co se týče tvého problému vím čím to je ,ale zachovám se jako to děláš ty. Jarda Brabec

JOHNZ: Už jsem panu Brabcovi zaslal zprávu, kde jsem mu vše vysvětil. Zřejmě se jedná o jednu aktivitu, kterou jsem mu ve spěchu neposlal. :roll:

aktualizace BP

Prosím o pomoc, nejdou my stahovat aktualizace BP! pravděpodobne díky nastavení EXPLORERU. můžete někdo poradit?

Při aktivitách na trati BP mi některý traffic vlaky svítí a některý bohužel nesvítí. Nevíte čím by to mohlo být?

Mira napsal:
Při aktivitách na trati BP mi některý traffic vlaky svítí a některý bohužel nesvítí. Nevíte čím by to mohlo být?

Může to být některý z těchto problémů :
1) Blbě nadefinované světla v engu - neumí svítit jako traffic
2) Překročený počet světel na čtverec - to pak nesvítí ani návěstidla....max. počet je 128 světel a to včetně návěstidel, výměnových návěstidel, světel lokomotiv.....

Kebarko napsal:
A niekedy môže byť vpredu Servis4 a potom lokomotíva nesvieti. (lebo nie je v čele vlaku)
Nenapadá mne, proč by měl trafic před sebou tlačit servis.
I tak mu ale mohou světla svítit s parametry podle "patch-bin".

zdravim,moze mi niekto poradit ako dostanem do msts lokomotivy stiahnute z netu?
DAKUJEM

Martens napsal:
Tak tak, protože dodnes Bobe neznáme a nemáme zpsůsob, jak servis "chytit na praporek", víš?
Ja pouzivam tot aby mi staveli vlaky u nadrazni budovy aneprojeli kolem sebe pri krizovani ve stanici, ale zastavili naproti sobe. Kazda kolej ma 2 nastupiste a v RE zatrnu vzdycky to prvni co se objevi pri definovani zastavek.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vrbam.ic.cz/ostatni/stanice_msts.jpg

Vrbam napsal:
Martens napsal:
Tak tak, protože dodnes Bobe neznáme a nemáme zpsůsob, jak servis "chytit na praporek", víš?
Ja pouzivam tot aby mi staveli vlaky u nadrazni budovy aneprojeli kolem sebe pri krizovani ve stanici, ale zastavili naproti sobe. Kazda kolej ma 2 nastupiste a v RE zatrnu vzdycky to prvni co se objevi pri definovani zastavek.
No teraz už ten problém odpadá, nakoľko na nástupišti je funkčný časový bod a ten má dve výhody -

1) Vlak zastaví na akomkoľvek mieste na nástupišti.
2) Netreba definovať JŘ, jednoducho sa zadá presný pobyt v sekundách.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře