Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
.Vlado napsal:Zdravím, mám jeden problém a nevím, čím to může být, proto se obracím na znalé. Udělal jsem si aktivitu s 460.063 a jakmile zvednu pantograf, pošle mě to k Billovi. Čím by to asi mohlo být???![]()
Vlado napsal:Hehe, no tak díky no.![]()
Mira napsal:Při aktivitách na trati BP mi některý traffic vlaky svítí a některý bohužel nesvítí. Nevíte čím by to mohlo být?
Nenapadá mne, proč by měl trafic před sebou tlačit servis.Kebarko napsal:A niekedy môže byť vpredu Servis4 a potom lokomotíva nesvieti. (lebo nie je v čele vlaku)
Tak tak, protože dodnes Bobe neznáme a nemáme zpsůsob, jak servis "chytit na praporek", víš?Kebarko napsal:Aby zastavil v strede nastupista a nie na konci.
Alebo poprípade aby na vlak hráča "zahúkal" ...Kebarko napsal:Aby zastavil v strede nastupista a nie na konci.
Ja pouzivam tot aby mi staveli vlaky u nadrazni budovy aneprojeli kolem sebe pri krizovani ve stanici, ale zastavili naproti sobe. Kazda kolej ma 2 nastupiste a v RE zatrnu vzdycky to prvni co se objevi pri definovani zastavek.Martens napsal:Tak tak, protože dodnes Bobe neznáme a nemáme zpsůsob, jak servis "chytit na praporek", víš?
No teraz už ten problém odpadá, nakoľko na nástupišti je funkčný časový bod a ten má dve výhody -Vrbam napsal:Ja pouzivam tot aby mi staveli vlaky u nadrazni budovy aneprojeli kolem sebe pri krizovani ve stanici, ale zastavili naproti sobe. Kazda kolej ma 2 nastupiste a v RE zatrnu vzdycky to prvni co se objevi pri definovani zastavek.Martens napsal:Tak tak, protože dodnes Bobe neznáme a nemáme zpsůsob, jak servis "chytit na praporek", víš?