Trať Luhačovice (341 a 346)

Marco Polo napsal:
Rád bych se zeptal, jestli probíhá nějáký další vývoj trati či jen se o tom uvažovalo ve srandě :-). Děkuji za odpověď

Ak je ticho, tak to ešte neznamená, že sa nič nerobí. Stavitelia majú aj iné povinnosti. Dočkaj času, nejakej aktualizácie k tejto krásnej trati sa určite dočkáme ;)

S pokračováním stavby trati jsem si srandu opravdu nedělal. Bohužel teď mám zcela jiné starosti než MSTS. Nicméně když už jsem v mezičase donutil Deteria (a před několika lety i Nebuluse) vymodelovat mi několik objektů na přání, tak by asi bylo vhodné to dotáhnout do konce, zvlášť když chybí fakt jen kousíček, který by Martin sfoukl tak za jedno odpoledne:D. Možná bude něco na Vánoce, možná na Velikonoce anebo taky do roka a do dne:D.

Děkuji za odpověď Tome, něják takhle jsem si odpověď představoval, že je v plánu pokračovat někdy v budoucnu. Jiná věc je samozřejmě kdy, ale hlavní je, že to není pohřbené definitivně ;-)

Ahoj je už hotová trať do Slavičíná pokud ano mohl bych si ji stáhnout nebo kde ji najdu děkuji předem Laďa

kaja33 napsal:
Ahoj je už hotová trať do Slavičíná pokud ano mohl bych si ji stáhnout nebo kde ji najdu děkuji předem Laďa
Zdravím,

Vidíš někde, že by autor tratě psal že už je Slavičín hotový a je ke stažení? Vydrž a určitě se aktualizace dočkáš.

Když už se pořád ptáte, tak se alespoň ptejte česky.
kaja33 napsal:
Ahoj, je už hotová trať do Slavičína? Pokud ano, mohl bych si ji stáhnout? Nebo kde ji najdu? Děkuji předem. Laďa

Trať do Slavičína vesměs hotová je. Zbývá jen pár nedodělků, ke kterým se snad v průběhu listopadu nebo prosince dostanu.

Tome, skvělá práce, trať se mi líbí. Držím palce v dalsí tvorbě.

PS: Bojkovice necháš původní?

marteen napsal:
Tome, skvělá práce, trať se mi líbí. Držím palce v dalsí tvorbě.

PS: Bojkovice necháš původní?
Ano, Bojkovice, Uherský Ostroh, Ostrožská N. Ves, Luhačovice a nevím ještě, kde se dál udály ve stanicích změny, tak zůstanou původní. Ty Bojkovice jsem tu myslím zrovna někde i psal.

Martine, nechme se asi překvapit. Ale třeba i v případě Luhačovic se dočkáme vánočního dárku :)) Na Slavičín jsem nehorázně natěšený.

Miroslavek81 napsal:
Bude upravená i traťová rychlost? Z Veselí po triangl je už 100ka (kromě oblouku v Ostrohu, tam je stále 70ka)
Hoši ve strážním koši:
když Tom začal stavět svoji trať,tak,ani nevěděl,jakej mají název staniční koleje a dnes od něj chcete vědět,co bude dál!!! Já si Tomáše velice vážím,proto,že vlastně on mě přinutil se vážně podívat na trať a díky němu stavím a jestli nemá co k tomu říci,tak ví asi proč!!!! To je asi jak bys ses mě zeptal jestli v Neslovicích mám už novej perón a to byla pěkně blbá otázka!!!

Comrades ,and where to download the full route Luhasovice with Global ? Because on the site of a route is the actualisation with 1.5 and above ! Would be so grateful!!

Takže vánoční nadílku jsem sice prošvihl, ale kolem nového roku byste se měli konečně dočkat Slavičína a dalších již zde zmiňovaných úprav a vylepšení trati. Malá ochutnávka:
965dad4f9b5cb1ba23556caa75c4abfd.jpg 398b15b43bec090b2f8c2b4ceeb05754.jpg 515c901658a4e5efe8dc714bd1c3495f.jpg d9470debca42cab572aa0789f1067264.jpg 41d50efbf7655f29f8879a5e5bebf0e4.jpg 251881c6ce973412dd427e4141ac2005.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře