Trať Luhačovice (341 a 346)

Takže aktualizace je připravena u mě na disku. Bohužel se pro změnu nemůžu přihlásit na ftp simtrains, abych ji tam nahrál. Tak musíte ještě chvíli počkat do vyřešení tohoto problému:(.

hi) and when will the continue of the route 341/346???) And whether the construction of further continued and in what way? I want very much to the continuation of the route in the direction of Kijov ?

A co třeba ji dočasně hodit na uloz.to a až se ftp umoudří, tak ji z ulozta smazat?...no ale to asi ze mne mluví ta strašná nedočkavost :D

No jestli se ftp nepodaří během tohoto týdne dát dohromady, tak to asi s nějakým tím ulozto budu muset udělat. Ale v nějakém vlákně jsem zaregistroval, jak se nadávalo tuším na edisk. K těmto uložištím obecně moc důvěru nemám.

Takže dočasně vyřešeno. Aktualizaci najdete namých stránkách;). Nový úsek trati odpovídá stavu v letech 2006 - 2007, kdy jsem pořizoval dokumentaci. Ani jinde jsem rekonstrukce ve smyslu koridorových nástupišť, kácení mechanik nebo navyšování traťové rychlosti neprováděl.
Aktualizaci jsem už hodně dlouho nedával dohromady, takže hlašte případné nedostatky.

Iba sa spýtam. Na stránkach je uvedené, že je to aktualizácia z verzie 1.7. Pokiaľ som stiahol aj opravný patch na v. 1.71, inštaláciou update-u nič nepokazím? Ďakujem

YoLi napsal:
Iba sa spýtam. Na stránkach je uvedené, že je to aktualizácia z verzie 1.7. Pokiaľ som stiahol aj opravný patch na v. 1.71, inštaláciou update-u nič nepokazím? Ďakujem
Opravný patch jen doplňoval textury, které byly potřeba z důvodu změn Globalu BP. Takže samozřejmě aktualizace na verzi 1.8 je z verze 1.7 i 1.71.

Úsek do Slavičína je překrásný. Ona celá trat' je krásná, ale zde je jasně vidět ten osobní přechod z kategorie profi do profi+ Velice děkuji. F.

Teda kdybych věděl, že budete jezdit jen po tmě za hustého sněžení, tak jsem mohl končit s krajinou pět metrů od kolejí a byl bych už dávno ve Vlárském průsmyku:D.

No já jsem zatím projel ty úpravy co jsi Tome udělal ve Starém městě a to je znát žes opravdu vyměnil ty původní sloupy. A Slavičín přijde na řadu zítra.

Tome, já se zeptám jen ze zvědavosti.
Z jakého důvodu jsi přehodil silnice do Track_Luh?
Byly tím důvodem poligony??

Back
Nahoře