Trať Luhačovice (341 a 346)

Že bych udělal aktivitku i pro tuto trať? Přece jen, trať je nádherná, chodící cestující a k tomu rozhlas? to by myslím mohlo být dobré;-), navíc je tu dost lokálek, takže by bylo i dost nápadů a aktivita by byla k světu :P .......Opravdu nádherná trať!

Hawk napsal:
Že bych udělal aktivitku i pro tuto trať? Přece jen, trať je nádherná, chodící cestující a k tomu rozhlas? to by myslím mohlo být dobré;-), navíc je tu dost lokálek, takže by bylo i dost nápadů a aktivita by byla k světu :P .......Opravdu nádherná trať!

Přimlouvám se moc ! Udělěj ! Díky !

346 a sloupy

Po dlouhé době všechny zdravím!
Jako Silvestrovský oddych jsem si zajel prvně po trati 346. Je fakt super! Kazej to jen ty moje zkušební telegrafní sloupy. Díky kamarádovi (K-reportovej Pepa L) jsme dali dohromady lepší celou sestavu těhlech sloupů (i nějakých dalších trošku vymakanějších budov, než bylo u mě zvykem). Bohužel teď nemám Abacuse a ani čas ho instalovat. Pokud by teda byl někdo ochotnej to převíst pro MsTS, tak bych ty modely speciálně kvůli týhle mý oblíbený trati poskytnul. Můžete se mi někdo kdo ještě Abacuse má ozvat na mail...

Konečně jsem si zajel část této tratě, která je kompletně dostavěná a musím říct, že je to nejhezčí trať v českém a slovenském MSTS. Opravdu skvělá práce. A už se vůbec nedivím, že to jde tak pomalu. Ta krajina kolem opravdu nemá chybu, vesnice dokonalé, část v Bojkovicích znám osobně a opravdu poznávám jednotlivé části trati. Skvělá práce. Moc se těším na aktualizaci a na 100 % udělám na tuto trať nějaké aktivity, protože je radost po takové trati jezdit :D :) !

Laborec425 napsal:
Konečně jsem si zajel část této tratě, která je kompletně dostavěná a musím říct, že je to nejhezčí trať v českém a slovenském MSTS. Opravdu skvělá práce. A už se vůbec nedivím, že to jde tak pomalu. Ta krajina kolem opravdu nemá chybu, vesnice dokonalé, část v Bojkovicích znám osobně a opravdu poznávám jednotlivé části trati. Skvělá práce. Moc se těším na aktualizaci a na 100 % udělám na tuto trať nějaké aktivity, protože je radost po takové trati jezdit :D :) !

Přesně, proto už s epřipravuje rozhlasová aktivitka;-)

346

No aktivitky by to určitě chtělo... Krajina je fakt super a ten nádhernej provoz, kterej na tejhle trati byl a ještě částečně je... Konečně pořádná ČSDfilní trať :)

To je docela dobrej nápad. Dneska jsem našel v práci jízdní řád pro rok 1980/1981 a myslím, že po této trati projížděl v té době skvělej mezinárodní rychlík. Udělám aktivitu z dob ČSD s dlouhým rychlíkem :D !

AndrewM

Laborec425 napsal:
To je docela dobrej nápad. Dneska jsem našel v práci jízdní řád pro rok 1980/1981 a myslím, že po této trati projížděl v té době skvělej mezinárodní rychlík. Udělám aktivitu z dob ČSD s dlouhým rychlíkem :D !

??? Ja si pamatuji akorat na Hornad (tusim) a sveho casu Petrov, ktery jezdil z Brna pres Veseli nad Moravou (dale bud Prerov nebo Nove Mesto nad Vahom a Blava). Jediny rychlik (krome Vlary a Javoriny ci jak se to jmenovalo) byval sveho casu lichy Moravan. Takze to me zajima ? :-)
Jinak napad dobrej, jedina modernizace jsou tusim nastupiste v Kunovicich a zastavka Bojkovice mesto, jinak je tam vse temer pri starem.

Já jsem udělal aktivitu pro tuto trať s GVD 1994/1995 na motorové m voze 850, které v té době končili pravidelný provoz. A protože mám i tehdejší oběhy vozidel tak nebyla práce se zjišťováním co kde jezdilo. Použil jsem trainset BP + jsem musel použit vozy B,AB a BDs v zeleném nátěru s http://www.train-sim.cz/

Naposled editoval moderátor:
Re: AndrewM

AndrewM napsal:
Laborec425 napsal:

??? Ja si pamatuji akorat na Hornad (tusim) a sveho casu Petrov, ktery jezdil z Brna pres Veseli nad Moravou (dale bud Prerov nebo Nove Mesto nad Vahom a Blava). Jediny rychlik (krome Vlary a Javoriny ci jak se to jmenovalo) byval sveho casu lichy Moravan. Takze to me zajima ? :-)
Jinak napad dobrej, jedina modernizace jsou tusim nastupiste v Kunovicich a zastavka Bojkovice mesto, jinak je tam vse temer pri starem.
Já se zítra v práci podívám a napíšu sem, co to bylo za vlak.

novinky 346

No krom těch perónů tam ještě zmizely ranžírky a mechaniky s vytahováním petrolejek v Kunovicích, v Újezdci u Luhačovic myslím byly tak do roku 2002 taky mechaniky nebo ne?
:) Jj první vozidlo, který jsem po týhle trati prohnal byla taky polomáčená 850 s úzkým žlutým proužkem na čelech... A to jsem si pro radost udělal aktivitku, kdy jsem potkal Pielsticka s 050, pak na Luhačovickym Sp. občas dojela Olomoucká 830... No lahoda :)

AndrewM napsal:
Laborec425 napsal:

Tak s tím mezinárodním rychlíkem je to trochu jinak. Jel totiž z Prahy přes Českou Třebovou, Brno a Kyjov do Veselí nad Moravou a potom nejel na Kunovice a Bojkovice ale rovnou do Nového Mesta nad Váhom. Takže po téhle trati nejel. Jsem to trochu popletl. Ale stejně to bylo skvělý. Bylo to rychlík 1377 Mamaia (Praha - Mangalia) :). Potom po podobné trase ale přes Havlíčkův Brod jezdil taky povinně lůžkový vlak 179 Devín (Praha - Piešťany - Bratislava). Ach jo. To byly časy :)!

Re: novinky 346

Vaníček napsal:
No krom těch perónů tam ještě zmizely ranžírky a mechaniky s vytahováním petrolejek v Kunovicích, v Újezdci u Luhačovic myslím byly tak do roku 2002 taky mechaniky nebo ne?
:) Jj první vozidlo, který jsem po týhle trati prohnal byla taky polomáčená 850 s úzkým žlutým proužkem na čelech... A to jsem si pro radost udělal aktivitku, kdy jsem potkal Pielsticka s 050, pak na Luhačovickym Sp. občas dojela Olomoucká 830... No lahoda :)
Tady jsem našel několik fotek zachycující poslední dny "mechanikového" Újezdce: http://vlaktrain.xf.cz/1110.htm

346

Jeee tohle mi něco připomíná :) Ještě si vzpomínám, jak jsem to ve Wordu pachtil :)))

Laborec425 napsal:
AndrewM napsal:
Laborec425 napsal:

Tak s tím mezinárodním rychlíkem je to trochu jinak. Jel totiž z Prahy přes Českou Třebovou, Brno a Kyjov do Veselí nad Moravou a potom nejel na Kunovice a Bojkovice ale rovnou do Nového Mesta nad Váhom. Takže po téhle trati nejel. Jsem to trochu popletl. Ale stejně to bylo skvělý. Bylo to rychlík 1377 Mamaia (Praha - Mangalia) :). Potom po podobné trase ale přes Havlíčkův Brod jezdil taky povinně lůžkový vlak 179 Devín (Praha - Piešťany - Bratislava). Ach jo. To byly časy :)!

Jo Devin a ne Hornad, me to nesedelo, ale nemohl jsem si vzpomenout :-) Ta trat do Veseli byvala vyuzivana (nekde jsem takhle videl jet do Prerova Petrov), ale dal mi to prislo divne :-)

bob57_cz napsal:
Laborec425 napsal:
Děvín alias spacák jsme vozili na otočku Praha-Olomouc/Oc-Pha s ostravskou 140kou strojvedoucí+pomocník v době "ropné krize", byl přetrasován nakrátko rovnou mimo Brno do Púchova. V Olomouci jsme se střídali na ose s Ogarem (V.M.).

Achjo to byly ale časy :(

Na http://www.train-sim.cz je aktualizace na verzi 1.3. Dokončení krajiny, různé textury kolejiva a další. Je taky aktualizován Global pro ty, kteří nemají Zbyňkovu trať. Teď potřebuju aby roztál sníh a já mohl jet nafotit Staré Město a Uh. Hradiště. Do té doby . Nevíte kolik tam ještě sněhu je?

Zdravím, mám prosbu na autora této tratě. Včera jsem si ji pustil do simu, a ten mi při startu spadne a brečí, že je nemocnej soubor sigcfg, řádek 18905, což je poslední textový řádek, při porovnání se sig.. z jiné tratě vypadá v pořádku. Kde by mohla být zakopaná výkolejka? Díky motorová Myš

Back
Nahoře