Robo
Průvodčí
matseb napsal:Jo ,a nevíte proč mi v Ujezdu u Luhačovic vyjede mašina z tratěMatýsek napsal:Z 310? Opravdu?matseb napsal:Už mi to jede použil sem Global z tratě 310
Veď práve, to je tým GLOBALom, takže vono to nakonec nejede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
matseb napsal:Jo ,a nevíte proč mi v Ujezdu u Luhačovic vyjede mašina z tratěMatýsek napsal:Z 310? Opravdu?matseb napsal:Už mi to jede použil sem Global z tratě 310
Global z 310 ? Tak to si průkopník, protože pokud se nemýlím tak trať 310 používá xtrack a luhačovice global z trati BP takže se divím že ti ta trať jde.matseb napsal:Jo ,a nevíte proč mi v Ujezdu u Luhačovic vyjede mašina z tratěMatýsek napsal:Z 310? Opravdu?matseb napsal:Už mi to jede použil sem Global z tratě 310
:?: Jako jakou trať :?: :!:bob57_cz napsal:To je dotaz nebo příkaz ?!matseb napsal:Luďku budeš vydávat tu trať na CD nebo DVD
To už mi teď nedělá, to mi dělalo, když sem měl trať zezačátku, teď už tam dlouhou dobu mám správný GLOBAL.JOHNZ napsal:Stiahni si a znova nainštaluj GLOBAL.LuděkD napsal:Aha, tak to bude asi tím. Když jsem měl trať zezačátku, tak jsem jel (někde před Bojkovicema tuším) normálně po kolejích a pak jsem jel úplně jinam, než vedly koleje. Chvilku jsem tak jel a pak vlak vykolejil.
Žádnou trať nevydávám a už vůbec ne trať Luhačovice. Tu staví, jak už se zde ozval, Tomáš Volejník.matseb napsal:Luďku budeš vydávat tu trať na CD nebo DVD
Jenže v trati BP není úsek Uherský Ostroh - Ostrožská Nová Ves...Richard napsal:Chci se zeptat na jednu věc. Při hraní MSTS - trať Luhačovice mi hra občas spadne do Windows, a to hlavně při průjezdu úseku Uherský Ostroh - Ostrožská Nová Ves. Co to může způsobovat ? Mám verzi 1.6 a trať BP v 77.
Budou tam.Venny napsal:Doplnil jsem si chybějící soubory z BP. Pro pořádek bych se přimlouval, aby Tomáš tyto TEXTURES začlenil i do očekávané aktualizace. Dík i za další uživatele této pěkné trati.![]()