Trať Luhačovice (341 a 346)

Taky jsem to kdysi prubnul... Jde to, když jedeš z Luhačovic. Poté v Újezdci mašina vyletí z kolejí a konec...
Je třeba použít global BP!
Je myslím na stránce duusa/dema... (u tratě ŽSR130)

Co já vím, tak Global i Sound k trati Luhačovice je i na stránkách http://www.train-sim.cz Jinak jsem to taky zkoušel s x-tracks a nejenom, že mi vylítnul vlak mimo trať, ale před nějakým nádražím (to už si nevzpomínám) mi celá souprava vyletěla explodovala a rozletěla se po okolí. :D S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Aha, tak to bude asi tím. Když jsem měl trať zezačátku, tak jsem jel (někde před Bojkovicema tuším) normálně po kolejích a pak jsem jel úplně jinam, než vedly koleje. Chvilku jsem tak jel a pak vlak vykolejil. :D

Hmm ... niekto je tu troška vedľa. Buď matseb, alebo všetci ostatní ... ale Luděk zrejme žiadnu trať na CD ani DVD vydávať nebude, pretože zrejme žiadnu nestavia a tu hovorí o trati od tunak udiveného kolegu Tomáše Volejníka ...

Tak uvedu věci na pravou míru:
JOHNZ napsal:
LuděkD napsal:
Aha, tak to bude asi tím. Když jsem měl trať zezačátku, tak jsem jel (někde před Bojkovicema tuším) normálně po kolejích a pak jsem jel úplně jinam, než vedly koleje. Chvilku jsem tak jel a pak vlak vykolejil.
Stiahni si a znova nainštaluj GLOBAL.
To už mi teď nedělá, to mi dělalo, když sem měl trať zezačátku, teď už tam dlouhou dobu mám správný GLOBAL.
matseb napsal:
Luďku budeš vydávat tu trať na CD nebo DVD
Žádnou trať nevydávám a už vůbec ne trať Luhačovice. Tu staví, jak už se zde ozval, Tomáš Volejník.

J.MAXA

Zásah do černého.Již několikrát se tu psalo,že otázky typu kdy to bude atd jsou na nic .Vydrž a uvidíš sám.Kdybych to uměl a něco dělal tak bych otázky tohoto typu ignoroval.

Chci se zeptat na jednu věc. Při hraní MSTS - trať Luhačovice mi hra občas spadne do Windows, a to hlavně při průjezdu úseku Uherský Ostroh - Ostrožská Nová Ves. Co to může způsobovat ? Mám verzi 1.6 a trať BP v 77.

Richard napsal:
Chci se zeptat na jednu věc. Při hraní MSTS - trať Luhačovice mi hra občas spadne do Windows, a to hlavně při průjezdu úseku Uherský Ostroh - Ostrožská Nová Ves. Co to může způsobovat ? Mám verzi 1.6 a trať BP v 77.
Jenže v trati BP není úsek Uherský Ostroh - Ostrožská Nová Ves...

Píše, že jede trať Luhačovice, pochopil jsem to tak, že má v počítači nainstalovanou i BP a patch 77.
V jedné aktualizaci BP byl problémek, díky kterému Luhačovice nemohly najít jakési soubory zarážedla. Hra se v té chvíli zastavila a vypadala zatuhle. Zkus se přepnout do widlí (alt+tab) a odklikej případné hlášky. Jen nezapomeň si opsat jména souborů, prohrabat kompjůtr a dokopírovat je do Luhačovic. Pak to pofrčí.
Jinak je možný problém třeba nějakého vlaku, ktrý budeš míjet (či je pouze Loose consist) a kvůli němu to padá...

No právě když mi chyběly zarážedla, tak mi to nahlásilo chybu a dalo se to odklikat a k pádu do WIndows docházelo jenom vyjímečně. Tak jsem dokopíroval právě ty zarážedla a na jiných místech trati Luhačovice mi to jde ale v daném úseku mi to spadne takřka pravidelně ... Ale ještě se podívám, jestli jsem někde u toho kopírování neudělal chybu. U trati BP je v plánu aktualizace a tak se to třeba srovná ...

Ten problém se zarážedlem je způsoben tím, že v jedné aktualizaci BP se nový model zarážedla, který má pochopitelně nové textury (zarazedlo_kolejnicove.ace), přepsal přímo v Globalu. Kolejivo si bere ovšem textury z tratě; tzn. Luhačovice ani žádná jiná trať tuto texturu neobsahovaly (neobsahují), takže to hází chyby.

Je třeba z BP dokopírovat:
...\Textures\zarazedlo_kolejnicove.ace
...\Textures\Snow\zarazedlo_kolejnicove.ace
...\Textures\Snow\Sturc.ace

Richard:
Padá to ve volné jizdě nebo v aktivitě? S jedním konkrétním consistem nebo s jakýmkoli? Padá to při změně pohledu? (Některé předchozí verze Binu byly na toto háklivé) Takto je těžko určit příčinu pádů.

Doplnil jsem si chybějící soubory z BP. Pro pořádek bych se přimlouval, aby Tomáš tyto TEXTURES začlenil i do očekávané aktualizace. Dík i za další uživatele této pěkné trati. :wink:

Tak chyba byla na mojí straně, protože jsem smazal a znova překopíroval soubory zarážedla a najednou to jde :D

Venny napsal:
Doplnil jsem si chybějící soubory z BP. Pro pořádek bych se přimlouval, aby Tomáš tyto TEXTURES začlenil i do očekávané aktualizace. Dík i za další uživatele této pěkné trati. :wink:
Budou tam.

Padá vám někomu pravidelně trať v okolí Kunovic zastávky, zejména pak při zastavení a rozjezdu :?:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře