VolejnikTomas
Pokladník
Budou, ale ještě toho na screeny moc není, nějak nestíhám na všech frontách :? .Richard napsal:Zdravím. Nechci nějak prudit, ale stejně se zeptám, budou nějaké screeny ze staveniště směr Slavičín?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Budou, ale ještě toho na screeny moc není, nějak nestíhám na všech frontách :? .Richard napsal:Zdravím. Nechci nějak prudit, ale stejně se zeptám, budou nějaké screeny ze staveniště směr Slavičín?
To vypadá na špatně stažený nebo vůbec nestažený archív. Pro aktuální verzi je třeba stáhnout v1.5 a updaty v1.6u a v1.7u. Případně zvuky a global, pokud nemáš BP.Veritas napsal:Zdravím,
Předem se omlouvám, jestli to píšu špatně, ale při spouštění této tratě mě to vyhodí hlášku o selhání nahrávání modelu ash14.s. Nevíte prosím co s tím? Už jsem skoušel přeinstalovat hru a snad všechno co s tím jde a pořád to nepomáhá...![]()
Kontrolní otázka: Máš instalován MSTS BIN ? Defaultní MSTS totiž řve, že nemá objekty, i když v adresářích jsou, a je to proto, že umí pracovat jen s určitým počtem (999 objektů na čtverci 2x2 km).Veritas napsal:... Po tom souboru jsem se i díval ve složce s tratí a je tam...
Veritas napsal:Ano bin tam mám 1.7.xxx stabilní verzi, fakt nevím čím o může být, teď jdu stahovat znovu ty verze jak jsem psal výše, tak uvidím.
Tak problém stále přetrvává s tím problémem, že teď mě to načte svět a až vlak odbrdím a přidám plyn tak to vyhodí tu chybu...
S tím počtem bych si dovolil nesouhlasit. Já jsem postavil i projezdil St. Město i Veselí bez Binu, a to je tam objektů přeci jen víc než 999. Ono taky závisí na výkonnosti počítače či použití Xtracks. Spíše bych se přikláněl k limitující velikosti souboru *.w (861 482 Bajtů). Ale to je už teď v době Binu fukJiříkTK napsal:...a je to proto, že umí pracovat jen s určitým počtem (999 objektů na čtverci 2x2 km).
To je onen známý problém po necitlivém zásahu do BP globalu, kdy všechny ostatní tratě (jedoucí na BP globalu) začly řvát chyby. Tento problém řeší buď dokopírování chybějících souborů nebo aktualizace na verzi 1.7.Vitas napsal:Taky mě jednou tato trať psala že mi chybí kolejove_zarazedlo.ace...
To se taktéž nemusela stáhnout jen textura a řve to, že neotevře *.s soubor.Veritas napsal:Po tom souboru jsem se i díval ve složce s tratí a je tam...
To je divné. Ledaže by ses po popojetí vlaku dostal na vzálenost, ve které by začal MSTS načítat onen objekt.Veritas napsal:...Tak problém stále přetrvává s tím problémem, že teď mě to načte svět a až vlak odbrdím a přidám plyn tak to vyhodí tu chybu...
VolejnikTomas napsal:S tím počtem bych si dovolil nesouhlasit. Já jsem postavil i projezdil St. Město i Veselí bez Binu, a to je tam objektů přeci jen víc než 999. Ono taky závisí na výkonnosti počítače či použití Xtracks. Spíše bych se přikláněl k limitující velikosti souboru *.w (861 482 Bajtů).
Pokud se jedná o path Bojkovice město - Kunovice, tak na ten neměla poslední aktualizace sebemenší vliv. Ale skutečně nejjednodušší možnost je vytvořit si vlastní path. Není to nic složitého, někde tu ve FAQ je tuším návod na tvorbu aktivit a tam to je.folcek napsal:chci se zeptat, když jsem měl trat bez úseku do bzence, tak jsem mohl začínat hru v bojkovicích, ale když jsem nainstaloval úsek do bzence tak si dám ve hře že chcu začít v bojkovicích ale přitom začnu ve st. městě, co stím mám udělat aby bylo vše při starém![]()
a ještě se chci zeptat jestli by zde autor nedal pár obrázků ze stavby![]()