Stavitelxx
Průvodčí
50m v zatáčkách, na rovných úsecích 70 metrů.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stavitel myslel bulej kylometrovnik na sloupu ne cislo na nem natrene.bob57_cz napsal:Tady opatrně. Ty čísla na sloupech TV nejsou kilometrovníky a v žádném případě neoznačují vzdálenost. Jsou to jenom JMÉNA konkrétních sloupů pro potřebu údržby TV. Stejně tak není pravda, že jsou stejně daleko od sebe, jsou postaveny podle potřeby a například na styku dvou napaječových úseků nebo v kompenzátoru mají vzdálenosti úplně jiné.Stavitelxx napsal:Na koridorech je to na rovince přesně 70m, protože na každém třetím sloupu je kilometrovník s rozdílem 200m od předchozího, čili 3x70m je 210m. A jelikož né 210 ale 200, tak proto je asi každý kilometr kilometrovník na čtvrtém sloupu, aby se ten rozdíl 10m vyrovnal... :idea:
A co sloupy zdvojené - od kterého se bude počítat vzdálenost k dalšímu, od prvního nebo druhého o 5m dále ?
Je to podobné jako označování návěstidel autobloku,má to číslo nejbližšího hektometrovníku a podle koleje a směru lichého nebo sudého.
Pokud tedy bude mít návěstidlo blíže k lichému hektometrovníku,ale náleží mu sudé oznažení,bude označeno sudým číslem,přestože je lichý hekt blíže.
JoStavitelxx napsal:Jo bobe 57, asi tu mluvíme každý o něčem jiném. Já myslel ty placaté bílé cedule podobné rychlostním značkám, jsou umístěné na sloupech z obou stran a udávají vzdálenost po 200m.![]()
Zeptej se Zbyňka má ji na Masaryčce v depu a o jiné nevím.... Myslím, že původně pochází z Abula Line, ale nejsem si jist.VáclavS napsal:Kde se dá najít nějaký pěkný model točny? dík za případný odkaz
Na texturu si můžeš nakreslit, co chceš.rada napsal:Zdravím Vás.Chci se zeptat,jestli jdou udělat kilometrovníky s desetinnou tečkou např. 11,7.Zkoušel to už někdo?
A máš v tom adresáři Night texturu k tomu objektu?Petr napsal:Chtěl bych se zeptat, jak mám udělat „svítící“ peron.
Když zadám v souboru *.sd do položky ESD_Alternative_Texture 256 nebo 257 (jak se píše v návodu u cedulí aby svítili i v noci) tak mi MSTS hodí chybu, že je objekt neplatný. Prosím poraďte.