1. Setkání příznivců MSTS

Zúčastním se předběžně srazu příznivců MSTS?

• ANO

Hlasů: 0 0.0%
  • NE

• Nevím

• Hlasovalo členů
    0
  • Anketa bude ukončena: .
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Co se týče místa konání - zatím hlasovalo 16 lidí že má zájem o účast. Nikdo ale neví kdo to bude a odkud je. Proto by bylo vhodné sem napsat jmenovitě kdo má zájem a odkud je a teprve pak řešit kde to bude. Jde mi o to aby se například 12 lidí netrmácelo přes půlku (celou) republiku kvůli 4 lidem z druhého konce. Nechť se menšina podřizuje většině a ne naopak. :wink:

Ppoollll - Praha

To je pravda. Takže píšu. Jsem z Ústí nad Labem a je mi jedno, kde to bude. Jsem pro všechny místa v ČR a SR...... Mám režijku! :eek: :)

Naposled editoval moderátor:
PS

Pokud to bude v ČR tak je mi to osobně úplně jedno kde to bude. Jel bych autem a měl bych místo pro další - v případě zájmu.

já se hlásím, režijku sice nemám, ale mám KM banku, takže přijedu kamkoli.
Ale podstatné je, aby to bylo tam, kde je někdo ochotný to celé zorganizovat a zajistit a to je Martens v Praze, takže není co řešit. Ubytování ochotně nabídnul Ppoollll, také v Praze, tak je jen na ostatních jak si to zorganizují.

Pokud by to bylo mimo Prahu, tak jsem schopen taky vzít 2-3 lidi autem.
Jinak velké díky PPoollllovi za nabídku prostor i ubytování pro vzdálenější.

Jestli vydržíte, udělal bych registraci na svých stránkách, kde by se dalo evidovat i jméno a bydliště.

Co se týče termínu, nemyslím si, že by měsíc před vánocemi byl vhodný, takže co takhle někdy v lednu?

Slezina

Zkusil bych se zeptat na pensionu Českých drah tady u nás v Tanvaldě, je to u nádraží, a udělat slezinu o modelech vlaků v pensionu ČD, to by mohlo být zajímavé. Pro 17 až 20 lidí by to asi šlo. Nezávazně bych se tam mohl zeptat, kdy by se našel termín. Nemám zatím žádné informace o cenách, ale tady na severu si moc nevyskakují:-)

:eek: No , debetovalo se , debatu je se , debatovat se bude ...
Nějaké výrazné novinky ohledně sleziny ?? ...
Zatím to tu připomíná přehlítku reklam na ubytovací a restaurační sítě v ČR ...
Co takhle v Pardubicích - nádražní restaurace + hotel přímo na nádraží ... :D ... :wink:

Naposled editoval moderátor:
Zatím to usnulo s tím, že do vánoc nemám prostor tohle řešit......velmi lákavá je nabídka Ppoolllla........ale jak říkám, pokud to bude mimo místa mé působnosti, tak nemám prostředky na to, abych výrazně přispěl k organizaci.....

Abych upřesnil mé možnosti.
Spaní v prostorách baráku ve vlastních spacácích je možné zajistit v případě 10 a více lidí majících o toto zájem. Je nutné zajistit člověka do vrátnice. Předběžně by byla cena za člověka na srazu 50-100 Kč za celou dobu pobytu/srazu. Příjezd je možný již v pátek a odjezd třeba až v neděli. Také je možné zajistit ubytování v nedaleké ubytovně kde to stojí zhruba okolo 200 za noc. K dispozici by byla i promítací technika připojitelná k PC. Zrovna tak lze zajistit i sud s pivem a pár dalších věcí - což je pak ale o penězích.
Co se týká prostor, tak je zapotřebí domluvit termín cca 1 měsíc dopředu kvůli programu baráku. Pokud se nikdo další neozve odkud je, tak není jasno ani kde to má smysl zorganizovat. Na tom zde tato debata usnula. Pro tři lidi nebudu nic zajišťovat - to se raději budu věnovat jiným věcem. To že hlasuje necelých 20 lidí anonymně že má zájem se zůčastnit a pak nejsou schopni ani sdělit kdo to je a odkud by jel je dost nedostatečný podklad pro organizaci takovéto akce.
Z pohledu provozu baráku i času pro zajištění této akce jako optimální termín mohu předběžně navrhnout 21-23 leden 2005. Pokud se ale nikdo další nevyjádří k tomuto návrhu místa a termínu tak to považuji za zbytečné tlachání a za ztracenou šanci na to jak se sejít v trochu větším počtu než jen v několika málo lidech. Co mne nejvíce zaráží je to že se neozvou ani lidi z Prahy a blízkého okolí. Žeby o to opravdu nebyl zájem?
A reklamu baráku nedělám - není to žádný hotel ani restaurace. Zabývá se zcela jinou čiností a toto je jen jedna z doplňkových akcí, které lze zde uspořádat.
Takže pro všechny zájemce - pokud do 20.12.2004 nebude projeven zájem o zde mnou navrženém termínu a místě pro uskutečnění srazu příznivců MSTS tak to pokládám z mé strany za uzavřené a jako kdybych zde nic nenabízel. Ušetří mi to akorát čas a práci. Pokud se podaří takovouto akci/sraz zorganizovat někde jinde, budu o tom vědět a nebude mi to kolidovat s něčím jiným tak se rád přijedu podívat a pokecat.

Ppoollll: nápad to není špatný, ale termín se mi nezdá vhodně zvolený - je to v první půlce zkouškového (to ve většině případů začíná 10.1.) a kdo ví, jak na tom budu - a to se netýká jen mě (i když bych se rád zúčastnil), ale např. i Dejva (pokud by měl zájem přijet, nemohu mluvit za něj) a dalších vysokoškoláků...

Jsem jeden z anonymně hlasujících 17 lidí. Jsem z Prahy a nejsem vázaný na žádný termín ani ubytování. Záleží na většině, rád se zúčastním...

Termín nebude VŽDY někomu ze zájemců vyhovovat. Bohužel. Někteří mají zkoušky, jiní mají práci na směny, další mají zase rodiné akce, dovolené či jiný program. Proto jsem navrhovaný termín, připadající z pohledu provozu baráku a volných prostor za vhodný, zveřejnil takto dopředu. Pokud si někdo nedokáže skoro dva měsíce dopředu vyčlenit volný ani jeden den či alespoň odpoledne (nikde netvrdím že tam musí být každý od samého začátku až do úplného konce) tak je to problém toho jednoho konkrétního člověka. A pokud by se měl brát ohled na každého jednoho zájemce tak se nedomluvíme nikdy. Tak to je a bude. Všichni něco máme - školu, práci, rodinu, atd....
Takže dneska jsem mluvil s Martensem a v případě dostatečného zájmu o tuto akci je termín a místo konečné. Za Prahu asi nic jiného navrženo v dohledné době nebude. Martens má v plánu během víkendu spáchat na svých stránkách registraci zájemců. To ale nebrání tomu aby se jednotliví zájemci vyjádřili i zde v této diskusi. A pokud se do 20 prosince vyjádří dostatečný počet lidí tak se akce bude konat. V případě nedostatečného zájmu nebudu organizovat nic. Sejít se jen tak v hospodě na pokec není nic moc pro lidi z celé republiky a i ze zahraničí - Slovenska. To je věc která se nemusí pak organizovat zde (na takovémto fóru) ale těch pár jedinců se domluví navzájem mezi sebou - stejně se určitě znají a mají na sebe spojení.
A ještě jedna věc. Pokud má kdokoli ze zájemců zájem zde předvést své výtvory (tratě, modely....) tak je to možné. K dispozici bude i promítací technika jednoduše připojitelná k PC. Na způsobu realizace předvedení je ale nutné se dopředu dohodnout. Kontaktujte mne proto, prosím, mejlem kde si vyžádáte zpětné potvrzení o doručení (co nepotvrdím do dvou dnů - to jsem nedostal :( ). Bude pak možné vypracovat i jakýsi orientační program toho o čem všem to bude. I když to je asi všem jasné.
Takže teď je to na Vás všech zda se sejdeme v malinko větším počtu či nikoliv. :?: Rozhodující jsou i jedinci z Prahy a blízkého okolí účastnící se i jen v sobotu

co se děje? Kde to sem?

No jako jestli je nějakej sraz jako u xchatu tak nýmand jako já nesmí chybět, jsem tu jen ro Vás. Ave Říman. lol :D

Ppoollll napsal:
Termín nebude VŽDY někomu ze zájemců vyhovovat. Bohužel. Někteří mají zkoušky, jiní mají práci na směny, další mají zase rodiné akce, dovolené či jiný program. Proto jsem navrhovaný termín, připadající z pohledu provozu baráku a volných prostor za vhodný, zveřejnil takto dopředu. Pokud si někdo nedokáže skoro dva měsíce dopředu vyčlenit volný ani jeden den či alespoň odpoledne (nikde netvrdím že tam musí být každý od samého začátku až do úplného konce) tak je to problém toho jednoho konkrétního člověka. A pokud by se měl brát ohled na každého jednoho zájemce tak se nedomluvíme nikdy. Tak to je a bude. Všichni něco máme - školu, práci, rodinu, atd....
Takže dneska jsem mluvil s Martensem a v případě dostatečného zájmu o tuto akci je termín a místo konečné. Za Prahu asi nic jiného navrženo v dohledné době nebude. Martens má v plánu během víkendu spáchat na svých stránkách registraci zájemců. To ale nebrání tomu aby se jednotliví zájemci vyjádřili i zde v této diskusi. A pokud se do 20 prosince vyjádří dostatečný počet lidí tak se akce bude konat. V případě nedostatečného zájmu nebudu organizovat nic. Sejít se jen tak v hospodě na pokec není nic moc pro lidi z celé republiky a i ze zahraničí - Slovenska. To je věc která se nemusí pak organizovat zde (na takovémto fóru) ale těch pár jedinců se domluví navzájem mezi sebou - stejně se určitě znají a mají na sebe spojení.
A ještě jedna věc. Pokud má kdokoli ze zájemců zájem zde předvést své výtvory (tratě, modely....) tak je to možné. K dispozici bude i promítací technika jednoduše připojitelná k PC. Na způsobu realizace předvedení je ale nutné se dopředu dohodnout. Kontaktujte mne proto, prosím, mejlem kde si vyžádáte zpětné potvrzení o doručení (co nepotvrdím do dvou dnů - to jsem nedostal :( ). Bude pak možné vypracovat i jakýsi orientační program toho o čem všem to bude. I když to je asi všem jasné.
Takže teď je to na Vás všech zda se sejdeme v malinko větším počtu či nikoliv. :?: Rozhodující jsou i jedinci z Prahy a blízkého okolí účastnící se i jen v sobotu

PPoolllle díky, a jestli můžu poprosit ty, kteří máte zájem předvést své výtvory, jestli by šlo mi poslat info v kopii. Díky

Registrace na sraz

Ahojek,

takže je otevřena registrace na slezinu.

Přímý odkaz na registraci je
http://mlasevic.wz.cz?adata=./admin/akce_registrace.php&id=1

Uzávěrka registrací je 20.12.2004. Případené dotazy směřujte na mne nebo na PPoolllla.

Co se týče programu, tak uvedený program je zatím rámcový, co si budeme chtít ukázat nebo se dozvědět záleží na vás......

Zbyňku, co s trainsetem na srazu?

...asi nový Trainset by mohlo být jedno s nejhlavnějších témat. V každém případě jej přivezu a asi i na CD, vlastně 2 CD, takže i s tratí. Kdo si přiveze přenosný hardisk, tak si jej může natáhnout zdarma.
Jinak se hlásím. Může ale nastat u mě problém, protože mám stěhovat firmu a doufám, že to nevyjde na víkend, kdy bude slezina. Nevím kdy a nevím definitivně kam.

Jinak v nejbližší době zveřejním komplet složky s eng a vag soubory, včetně cab a sms. Také bych přibalil upravené sd soubory s tím, že by příslušné s soubory uživatel přejmenoval sám. (Pro ty, kteří nemají rychlé připojení) To se bude hodit i Tobě, protože, co jsi si u mě natáhl v pátek je už nyní muzeum. To samé Michal z Prahy v pondělí a Ti co si CD odebrali osobně. Ale v jejich případě stačí jen přepsat některé engy a sms. A nakopírovat z snd842/842_zivak.wav do snd810, protože to sms soubor vyžaduje. Funkčně to sice nevadí, ale Conbuilderu 2.06 se to nelíbí.

Cena za ubytování a stravu

Srazu se pravděpodobně zúčastním. Prosím o upřesnění ceny za ubytování a stravu.

bude nekde zverejneno, co se na te slezine zjistilo?

Bohuzel se nemuzu dostavit.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře