Laborec425
Pokladník
Já bych byl pro ty Hustopeče. Z hlediska Čechů a Slováků je to střed!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ppoollll napsal:Termín nebude VŽDY někomu ze zájemců vyhovovat. Bohužel. Někteří mají zkoušky, jiní mají práci na směny, další mají zase rodiné akce, dovolené či jiný program. Proto jsem navrhovaný termín, připadající z pohledu provozu baráku a volných prostor za vhodný, zveřejnil takto dopředu. Pokud si někdo nedokáže skoro dva měsíce dopředu vyčlenit volný ani jeden den či alespoň odpoledne (nikde netvrdím že tam musí být každý od samého začátku až do úplného konce) tak je to problém toho jednoho konkrétního člověka. A pokud by se měl brát ohled na každého jednoho zájemce tak se nedomluvíme nikdy. Tak to je a bude. Všichni něco máme - školu, práci, rodinu, atd....
Takže dneska jsem mluvil s Martensem a v případě dostatečného zájmu o tuto akci je termín a místo konečné. Za Prahu asi nic jiného navrženo v dohledné době nebude. Martens má v plánu během víkendu spáchat na svých stránkách registraci zájemců. To ale nebrání tomu aby se jednotliví zájemci vyjádřili i zde v této diskusi. A pokud se do 20 prosince vyjádří dostatečný počet lidí tak se akce bude konat. V případě nedostatečného zájmu nebudu organizovat nic. Sejít se jen tak v hospodě na pokec není nic moc pro lidi z celé republiky a i ze zahraničí - Slovenska. To je věc která se nemusí pak organizovat zde (na takovémto fóru) ale těch pár jedinců se domluví navzájem mezi sebou - stejně se určitě znají a mají na sebe spojení.
A ještě jedna věc. Pokud má kdokoli ze zájemců zájem zde předvést své výtvory (tratě, modely....) tak je to možné. K dispozici bude i promítací technika jednoduše připojitelná k PC. Na způsobu realizace předvedení je ale nutné se dopředu dohodnout. Kontaktujte mne proto, prosím, mejlem kde si vyžádáte zpětné potvrzení o doručení (co nepotvrdím do dvou dnů - to jsem nedostal). Bude pak možné vypracovat i jakýsi orientační program toho o čem všem to bude. I když to je asi všem jasné.
Takže teď je to na Vás všech zda se sejdeme v malinko větším počtu či nikoliv. :?: Rozhodující jsou i jedinci z Prahy a blízkého okolí účastnící se i jen v sobotu