1. Setkání příznivců MSTS

Zúčastním se předběžně srazu příznivců MSTS?

• ANO

Hlasů: 0 0.0%
  • NE

• Nevím

• Hlasovalo členů
    0
  • Anketa bude ukončena: .
Stav
nelze přidat další příspěvky.

Martens

Strojvedoucí
Správce
Ahojek, tak mne napadlo....nebyli by jste pro, kdyby se třeba v Praze udělala nějaká slezina fandů MSTS pro českou odnož.......a nebo třeba víkendové posezení ve sklípku.....international?

Pozn mod.
Našel jsem to zaprášené až dole...

Slezina

To není až zas tak blbej nápad, jsem pro každou srandu, ale kdo to zorganizuje?

Mno, záleží na velikosti.....pokud to bude jenom lokální slezina pro fandy z Prahy a okolí, tak by se hospoda zajistit dala...nějaký ten HW vč. projektoru a plátna taky...pokud by to bylo pro více lidí.....tak ta agenda by byla podstatně horší....
ale záleží na tom, zda by takováto vůle se sejít byla......

Dobrej nápad. Není nad osobní kontakt a bližší poznání mezi sebou. Možná by neškodilo udělat sekci pro začátečníky, kterým by zkušení matadoři mohli předat zkušenosti.

Asi tak nějak.....a hlavně, abychom věděli, komu tady vlastně na fóru budeme nadávat... :D :D :D

Ale vážně, posezení u pivka nebo vínka, s možností podělit se o zkušenosti by určitě nebylo k zahození.......

myslim že by to nebylo špatný, poznat se třeba s autorama tratí nebo objektů, a ty rady začátečníkům bych taky přivítal :wink:

Mno, tak názor začátečníků bychom měli, co na to staří pardi....PPoolllle? Dejve?

výborný nápad, jsem pro. Praha bude přece jen pro sjezd vhodnější. Samozřejmě to bude náročnější na organizaci, chce to hospůdku, kde mají dobré pivo, dobře vaří....
Já se hlásím. Počet osob: 1 člověk + pes (pokud neseženu hlídání)

Pokud je pes fanda MSTS.....dle fotodokumentace určitě.....tak je vítán,....mne spíš napadlo něco, kde by se dalo posedět a pak nebylo daleko do pelechu.....hlavně pro ty vzdálenější.....

měl bych možná nápad na místo.......Hotel Benica u Benešova...dal by se tam zamluvit salonek, je tak u restaurace......a hlavně si Zbyňku zavzpomínáš na svá fírovská léta :-)

Martensi, už vážně. Nerad bych se na něco těšil co se pak nikdy nezrealizuje. Jestli máš nějaký tip, kde a kdy, ven s tím. Ale pro eventuelní zájemce je nutné dát vědět narovinu, na kolik taková akce na jednoho člověka vyjde.

Myslím to opravdu vážně......jestli to má být slezina jenom pro okolí Prahy, tak by stačila opravdu hospůdka.....každý se pak dopraví domů, jak umí......

Pokud by dorazili i fandové z daleka, tak místo hospůdky bych raději viděl něco, kde se dá posedět a zároveň třeba přespat, aby se nemuselo trmácet přes noc zase zpět.....proto jsem na tuto vzdálenější variantu navrhnul hotel Benica u Benešova...znám jej, dá se tam pronajmout salonek, kde se dá posedět...dobře tam vaří......no a kdo bude chtít odjet, není problém, kdo by chtěl přespat, tak stačí vyjít o poschodí výš.......

Co se týče nákladů.....nemám dobré zkušenosti s hromadným objednáváním atp.....proto si myslím, že daleko přijatelnější je, že si každý uhradí svou útratu......odpadají zbytečné hádky, že se platilo společně a přešvihnul se účet.......

Zpočátku to byla sonda, ejstli něco takového má význam.....inspiroval jsi mne tou akcí na Invexu, a ukázalo se, že to význam má, takže hurá do druhé fáze.....

Co se týče tématu, tak bych to nechal zcela na volné úvaze.....povídat se dá o čemkoliv.....ale přesto mne napadají témata.....

prezentace vlastních dílek .....ikdyž tady po posledních událostech nevím nevím.....

poradna pro tvůrce aktivit

poradna pro tvůrce tratí

zkušenosti s MSTS

můžou být prezentace i fotek nebo videa z reálných železnic
.....

Co se týče HW a technického vybavení, tak jsem schopen vzít s sebou z práce plátno, výkonný dataprojektor eventuálně video přehrávač
[/img]

no ,myslím že by tohle byl dobrý nápad ... řekněte kdy a já dorazím také ...
osobní kontakt a zkušenosti jsou daleko cenější ,něž jen e-mail a vzkazy ...

prodebatovat by se toho dalo hodně ,a když by byl počet přísezících dosti velký ,mohlo by se už konečně dohodnout označování vozidel v MsTS ... aktivity by pak fungovaly lépe a asi i všem ...

Jsem jednoznačně pro !
:wink:

Dobrý den, jsem také pro slezinu, i když jsem kromě vlastních con. nic pro MSTS neudělal, aspoň se dozvím jak dělat activity, jak opravovat soubory, tak že stačí říct datum, pokuď to bude v sobotu, neděli tak se mnou počítejte.

Slezina

Martensi
Tady nejde o nějaký společný účet, a hrozba jeho přešvihnutí,. svoji útratu si bude jistě hradit každý za sebe, tady jde o to, aby nás vzdálenější někdo v tom zařízení nevyfakoval s tím, že mají na nocleh obsazeno, a náš "osud" je jim takříkajíc "ganc egál". Z mého bydlišrě je to nejméně 120 km, auto nevlastním, tak abychom my vzdálenější neskončili na noc takříkajíc "pod mostem".

Pokud toto bude nějakým způsobem zajištěno, nevidím problém se sleziny zůčastnit.

Zdraví

Jsem si toho vědom, že z větší dálky je to problém a proto se snažím využít kontaktů tak, aby pro vás vzdálenější nebyl problém přenocovat.

Takže jakmile seženu prostory i s ubytováním, tak samozřejmě pro vzdálenější, kteří o nocleh budou mít zájem, ubytování zarezervuji.

Alespoň tak nebudeme vázáni časem, kdy kdo musí odjet......

Ještě spíše otázka.....pokud by to bylo takhle přes noc, vyhovovala by raději sobota nebo páteční večer? Zřejmě asi ta sobota, co ?

punkáč

Laborec425 napsal:
Já bych také přijel, ale doufám, že nevadí, že jsem punkáč :D :eek:

A kde máš kohoutka, na fotce chybí !!! :twisted: :mad:

Naposled editoval moderátor:
Kohoutka nemám :D ! A ještě něco. Já bych se přimlouval na sobotu. Podle mě je to lepší, než pátek. Aby lidi stihli dojet, když je volno. V pátek by to po práci ty vzdálenější nemuseli stíhat :eek: !

Hotel Benica

Martens: Ještě jsem se chtěl na něco zeptat. To s tím hotelem Benica byla sranda? Podívejte se na http://www.benica.cz. Vždyť tam nocleh stojí 950 Kč na noc. To je docela dost, ne?! :? :eek:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře