1. Setkání příznivců MSTS

Zúčastním se předběžně srazu příznivců MSTS?

• ANO

Hlasů: 0 0.0%
  • NE

• Nevím

• Hlasovalo členů
    0
  • Anketa bude ukončena: .
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Hotel Benica

Laborec425 napsal:
Martens: Ještě jsem se chtěl na něco zeptat. To s tím hotelem Benica byla sranda? Podívejte se na http://www.benica.cz. Vždyť tam nocleh stojí 950 Kč na noc. To je docela dost, ne?! :? :eek:

No na Prahu je to jeste levne ubytovani.......i mimo Prahu obcas plativam vice......zkusim pohledat jeste neco v Pruhonicich......ale tam je horsi spojeni z Prahy

Naposled editoval moderátor:
No pak je tu teda otazka, jestli treba tu vetsi slezinu neudelat v levnejsich koncinach........
V Praze ubytko levneji tezko sezenete......jo tak mozna za 80 Kc na noc, ale to jsou ubytovny s Ukr. delniky

A v okoli Prahy udelat jenom neco mensiho bez noclehu.....

Do Prahy jezdí a odjíždí vlaky ze všech stran. Takže bych to viděl na sobotu v poledne až do večera do odjezdu posledního vlaku.

Jinak v Hustopečích v Hotelu Centro, tam není problém zamluvit konferenční sál i s dataprojektorem. Pokud by přijelo méně lidí, je tam salonek.
Ceny za jídlo a pití...? Chodil jsem na obědy do školní jídelny :mad:
Pak jsem otestoval meníčka v hotelu Centro, kde cena za jídlo byla jen o dvě koruny vyšší, komfort, rychlost, kvalita a porce nesrovnatelné. Hotová jídla 55-70Kč, pivo 12 Staropramen 18.50Kč.
Příjdu na oběd, než si sednu, už mám na stole polévku a pivo a otázku "Zbyňo co si dáš?" A vo tom to je.

Takové hotely a hospody jsou nejlepší. V menších městech, kde si majitel nemůže vyskakovat na hosty, ale host si může vyskakovat na majitele. Ale to ubytování také docela drahé. My spíme v hotelech kolem 200 - 300 Kč za noc a zase tak špatné to není. Většinou spíš pohoda, akorát tam není třeba televize na pokoji. A to snad nevadí!

No možná by bylo možné se sejít i dřív než v poledne. Já osobně bych musel setkání opustit kolem 20hodiny, neb poslední bus mi jede v 21:00 z Černýho Mostu.
Jinak když už jsme u okolí Prahy, tak třeba ubytování v Kolíně na městském stadionu http://mujweb.cz/www/mzskolin/ je za nějakých 500Kč za pokoj pro 2 osoby.

Zbyněk Šemora napsal:
Do Prahy jezdí a odjíždí vlaky ze všech stran. Takže bych to viděl na sobotu v poledne až do večera do odjezdu posledního vlaku.

Jinak v Hustopečích v Hotelu Centro, tam není problém zamluvit konferenční sál i s dataprojektorem. Pokud by přijelo méně lidí, je tam salonek.
Ceny za jídlo a pití...? Chodil jsem na obědy do školní jídelny :mad:
Pak jsem otestoval meníčka v hotelu Centro, kde cena za jídlo byla jen o dvě koruny vyšší, komfort, rychlost, kvalita a porce nesrovnatelné. Hotová jídla 55-70Kč, pivo 12 Staropramen 18.50Kč.
Příjdu na oběd, než si sednu, už mám na stole polévku a pivo a otázku "Zbyňo co si dáš?" A vo tom to je.

Tak tyhle ceny taky znam i v Praze....v podstate problem je jenom s ubytovanim....co se tyce hospudky, tak by i muj hostinsky uvital enjaky kseft.....

Mate tedy nekdo sanci sehnat levnejsi ubytko?

Ubytování - Kolín

Možnost ubytování v Kolíně nebo jeho blízkém okolí. Možnost i Velký Osek. Je znam aspon priblizny pocet lidi, kteri by se ucastnili? Podle toho by se vybiralo i zarizeni (kapacita salonku). Aby se nehledalo neco pro 50 lidi a nakonec neprijelo 150 priznivcu MSTS :eek:

Zatím jsem přidal předběžné hlasování do doby než udělám registrační formulář.....no, alespoň pro přehled to stačí

ubytovanie

Keď sa tak na to pozerám, tak sa to tu začína pomaly meniť na reklamu pre ubytovacie zariadenia. No ja, ako obyvateľ ďalekého východy by som preferoval ten pôvodný návrh Zbyňka Šemoru, a to hotel v Hustopečiach, prípadne niekde inde na Morave.

Pokud by se uvažovalo o Moravě, tak byť jsem tuto diskusi založil, nemám moc šancí něco zorganizovat a musel by se toho chopit někdo jiný....alepoň bych v každém případě mohl zajistit HW- dataprojektor, plátno.....a vzít z Prahy na místo určení a zpět 2 lidi za podíl na palivu......

Před půl rokem jsem přespával v Kokorách u Přerova za 100,--, na pokojích jsou 3 postele a umívárka, dole je hospoda.

Omlouvám se že reaguji až teď. Nějak jsem byl pracovně přetížen a byl jsem rád když jsem přišel v noci domů a mohl se alespoň zkultivovat. Na ostatní nebyl čas. Tímto se omlouvám i Frintovi za zdržení s návodem - dnes ho snad pošlu již zkorigovaný. :(
K prostorám - mohl bych dohodnout v baráku, kde máme kolejiště, dost velké prostory. Jedno patro (to horní pod střechou) je zde uděláno jako prázdné (bez překážejícího zařízení) se dvěma velkýma místnostma určenýma na takovéto hromadné akce (přes týden zde například probíhají taneční). Jídlo a pití by jsme si museli zajistit sami. Nájem by bylo možné dohodnout - v případě zájmu se mohu poptat. A co se týče ubytování, tak pokud by si každý dovezl spacák, tak by to nebyl problém se zde také někam uložit.
Pro Pražáky - pokud mají zájem mne a dotyčné prostory vidět tak je to možné (skoro) každou středu (když fungují kroužky) odpoledne a v sobotu o dnu otevřených dveří na adrese Pod Juliskou 2, Praha 6 a ptá se po vedoucím kroužku železničních modelářů - Pavel Švec. Webová adresa toho baráku je http://www.hobby.cz - na té malé fotce vpravo nahoře je ten barák. Není nad osobní jednání - je to nejrychlejší způsob komunikace.
Takže pokud má někdo z Pražáků chuť a odvahu se zapojit do zorganizování této akce nechť mne kontaktuje mejlem nebo ve středu v onom baráku. Jsem tam vesměs do 19-20 hodin. Prostor bych měl k dispozici - záleží na termínu aby byl volný.
Pokud se ale raději chcete sejít v nějakém restauračním zařízení.....

Slezina

Nazdarte všetci !

Takže pre Martensa:Ten nápad s tým stretnutím je síce skvelý ale má to jeden háčik.Ako už načrtol Tax my z "ďalekého východu" napr.Ja,Jene,Charlie a ďalší by sme na tú akciu išli,určite by nám to všetkým rozšírilo obzory o nové skúsenosti a poznatky, ale môj názor je ten že keď berieme do úvahy fakt že sa to bude týkať Čechov a Slovákov navrhoval by som aby sa to stretko uskutočnilo napr.niekde na Morave.Asi pred mesiacom keď Zbyňek Šemora zverejnil fotky z ministretnutia som mu navrhol či by niečo také nezorganizoval v rámci svojich možností.Tuším tam aj bola úvaha o nejakom hoteli v Hustopečiach.Ak mi Zbyňek odpovedal na fóre tak som to nepostrehol,nakoľko na nete som pomenej,venujem sa skôr skinom ale to je jedno.Uznajte napr.ja som z Levíc,to je od Prahy cca 700 km,režinku nemám,keď si to zrátam a nielen ja tak celá cesta ma vyjde to, čo by som dal za 512 MB RAM.A to by som si riadne rozmyslel.Ale ako Martens vravíš že by nebol problém doniesť ten projektor aj na Moravu,skús sa spojiť so Zbyňkom a pokúšte sa niečo vykoumať na Morave.Verím že nejaký kompromis sa nájde.S pozdravom Duuso,Levice,Slovakia

Re: Slezina

duuso napsal:
Nazdarte všetci !

Takže pre Martensa:Ten nápad s tým stretnutím je síce skvelý ale má to jeden háčik.Ako už načrtol Tax my z "ďalekého východu" napr.Ja,Jene,Charlie a ďalší by sme na tú akciu išli,určite by nám to všetkým rozšírilo obzory o nové skúsenosti a poznatky, ale môj názor je ten že keď berieme do úvahy fakt že sa to bude týkať Čechov a Slovákov navrhoval by som aby sa to stretko uskutočnilo napr.niekde na Morave.Asi pred mesiacom keď Zbyňek Šemora zverejnil fotky z ministretnutia som mu navrhol či by niečo také nezorganizoval v rámci svojich možností.Tuším tam aj bola úvaha o nejakom hoteli v Hustopečiach.Ak mi Zbyňek odpovedal na fóre tak som to nepostrehol,nakoľko na nete som pomenej,venujem sa skôr skinom ale to je jedno.Uznajte napr.ja som z Levíc,to je od Prahy cca 700 km,režinku nemám,keď si to zrátam a nielen ja tak celá cesta ma vyjde to, čo by som dal za 512 MB RAM.A to by som si riadne rozmyslel.Ale ako Martens vravíš že by nebol problém doniesť ten projektor aj na Moravu,skús sa spojiť so Zbyňkom a pokúšte sa niečo vykoumať na Morave.Verím že nejaký kompromis sa nájde.S pozdravom Duuso,Levice,Slovakia

Já proti Moravě nic nemám, je to i zemepisne výhodnější poloha i pro lidi ze Slovenska. Ta Praha padla jako návrh i proto, že jsem tuhle diskusi rozpoutal já a asi bych to měl spískat. Moravy by se musel ujmout někdo jiný.

Mě připadá vhodnější ta Praha, neb se tam dá dostat ráno či dopoledne téměř z celých Čech a ze Slovenska přes noc. Na Moravu je to horší, z Čech tam totiž žádné noční vlaky nejedou. Když veznu jako příklad ty Hustopeče:
1. dojezd na místo ještě v pátek, to ovšem zanmená odjezd již v 13 hod a to ještě pracuju.
2. jízda přes noc, v Hustopečích jsem v 5:20, ale téměř 4 hodinové čékání v Kolíně (do 0:17) tedy neberu
3. pojedu v sobotu ráno, ale to přijedu až v 13:25
Takže nic moc.
Osobně bych byl např. pro Pardubice, v rámci setkání se dá provést i průzkum terénu pro další stavbu koridoru z Pradubic směrem na Prahu.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře