Vrbam napsal:bude nekde zverejneno, co se na te slezine zjistilo?
Bohuzel se nemuzu dostavit.
Samozrejme....na stejných stránkách a dám echo i tady.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vrbam napsal:bude nekde zverejneno, co se na te slezine zjistilo?
Bohuzel se nemuzu dostavit.
To mi najde i IDOS v mé bedně doma, jen jsem se chtěl zeptat místních, která varianta dopravy je nejlepší. Ono totiž to, co IDOS občas vypotí, zdaleka nebývá nejlepší.Bedlisch napsal:Ad Bob: Nejjednoduší máš si najít spojení v Idosu http://www.dpp.cz/idos/ConnForm.asp na trasu Hlavní nádraží-> Podbaba.
Asi nejlepší spojení pro nepražáky bez zbytečných přestupů a hledání je z Praha hl. n.: Metro směr "Ládví" jednu stanici na "Florenc" a dále tramvají č.8 jezdící od 8.00 do cca 20.00 v int. 15 min odjezdem z Florenc 01,16,31,46 do zastávky Podbaba a dále cca 3.min pěšky na sraz. Je to dolů z koppce a první ulice vlevo a asi druhý barák vpravo, alespoň v to doufám. miloBob napsal:To mi najde i IDOS v mé bedně doma, jen jsem se chtěl zeptat místních, která varianta dopravy je nejlepší. Ono totiž to, co IDOS občas vypotí, zdaleka nebývá nejlepší.Bedlisch napsal:Ad Bob: Nejjednoduší máš si najít spojení v Idosu http://www.dpp.cz/idos/ConnForm.asp na trasu Hlavní nádraží-> Podbaba.
Tax napsal:Na Podbabe ???? Kua, tam som kedysi dávno ( 1982 - 83 ) vyprevádzal babu ... že by som sa tam zabehol predsa len pozrieť ???
Ppoollll napsal:K dotazu na cestu - jak se dostat na Dejvickou je jasné - metro A na konečnou Dejvická. Tam vystoupit PROTI směru jízdy (jsou tam z nástupiště dva výstupy - nesplést si to!!!) a východem napravo dojít na zastávku tramvaje odkud jede jen jedna linka č.8 rovně. Nebo východem nalevo dojít k zastávce autobusů. Tam jsou dva nástupní ostrůvky vedle sebe. A pokud nastoupíte do kteréhokoliv autobusu/linky která je na sloupkách označena šipkou doleva tak se svezete 1 stanici autobusem z kopce a jste u konečné tramvaje. Na konci trojúhelníkového parkoviště za smyčkou tramvaje zahnete doleva a jste tam.
Když na to nezapomenu tak napíšu i čísla těch autobusů až kouknu na sloupek.
Já předpokládám, že tato slezina bude o něčem jiném než vyměňování a rozšiřování software. Pokud někomu jde hlavně o trať, levnější varianta je si myslím dobírka poštou. Temat do diskuzí je hodně (značení Trainsetu, někdo by všem mohl vysvětlit jak se instaluje a používá Conbuilder, atd.) Takže místo vypalovačky bude lepší nástroj tužka a poznámkový blok. Je dost možné, že po této slezině mohou v části Trainsetu nastat změny. A to ve složkách csd_ u některých lokomotiv a ve značení vozů) Proto mi připadá bezpředmětné vozit na slezinu DVD, pokud se dohodnou některé změny.Anonymous napsal:Pane Šemoro,
nemohl byste na slezině Vaši trať take vypalovat na CD nebo teď už na DVD. Nemám přenosný harddisk, proto je CD nebo DVD moje jediná možnost.
Tomáš napsal:Chtěl bych se optat jak se dostanu na Slezinu autem. Potřeboval bych vysvětlit cestu od kulaťáku v Dejvicích. Dík
Tomáš napsal:Chtěl bych se optat jak se dostanu na Slezinu autem. Potřeboval bych vysvětlit cestu od kulaťáku v Dejvicích. Dík