Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Pomozte prosím. Nainstaloval jsem Alfold 6. Do globalu nainstaloval Xtracks a New Roads a TS mi vypisuje chybu: Failed loaded to material palette. Můžete poradit co s tím?

fíííííra napsal:
Pomozte prosím. Nainstaloval jsem Alfold 6. Do globalu nainstaloval Xtracks a New Roads a TS mi vypisuje chybu: Failed loaded to material palette. Můžete poradit co s tím?

Pravdepodobne v adresári Global/Shapes nejakým zázrakom chýba súbor "lightmat.pal". Niečo podobné sa riešilo tu.[/quote]

Naposled editoval moderátor:
YoLi napsal:
fíííííra napsal:

Pravdepodobne v adresári Global/Shapes nejakým zázrakom chýba súbor "lightmat.pal". Niečo podobné sa riešilo tu.
[/quote]

Děkuji moc, už to šlape.

Naposled editoval moderátor:
Ja sa nepretekám. Mne je jedno kto dá odkaz, len ako som to ja a Honzo nezbadal, tak to nezbadal ani ten čo sa to pýtal....

Zdravím, Alföld 6 se mi konečně podařilo spustit, ale po chvilce jízdy mi zastaví a objeví se okno s chybějícím souborem "EuropeSteamTrack5 In/Ex.sms"
Můžete mi poradit, kde ten soubor seženu. Díky všem.

petbar napsal:
Zdravím, Alföld 6 se mi konečně podařilo spustit, ale po chvilce jízdy mi zastaví a objeví se okno s chybějícím souborem "EuropeSteamTrack5 In/Ex.sms"

To je součástí základního MSTS. Pokud to nikde nemáš, zkopíruj z instalačního CDčka.

Pavlík napsal:
petbar napsal:

To je součástí základního MSTS. Pokud to nikde nemáš, zkopíruj z instalačního CDčka.

Díky Pavlíku, už jsem se tam díval, ale nic nenašel až teď ze zálohy.

Dobry den znova :-) Mozem sa spytat tych co hraju alfold 6 ze aky global pouzivaju??? Bo ani cez uniglobal som sa nemohol zbavit tych otravnych hlasok chybajucich textur, postupne som ich poodstranoval no ale ked som dorazil na Nyugati tak tam uz proste chybalo doslova cele kolajisko. Len pripomeniem ze som sa drzal presne navodu. Nainstaloval som samozrejme New Roads aj Xtracks 3.20. Route Riter moc nechcem instalovat ani sa s tym babrat bo s hranim sa s priecinkami atd. som uz stravil tolko casu ze by som mohol postavit aj novu trat zavtedy. Dakujem

Vymaž trať, nainštaluj si ju nanovo bokom (niekde mimo MSTS) a postupne kopíruj Routes do Routes, Global do Global a Sounds do Sounds (samozrejme, že čo už existuje, tak nechaj prepísať). Potom to musí fungovať. Uniglobal skús použiť iba vtedy, ak do trate dokopíruješ potrebné Shapes súbory (je to pribalené k UniGlobalu (ale za výsledok neručím).

Ahoj k tý trati Alf¨ld6 mám zas dotaz já,procházel jsem ot celé o stránku zpět kde se ta trať řešila nicméně odpověď na můj problém tam není,takže k věci-když chci tutto trať jet s jakoukoliv(i českou) elektrikou tak mi vždycky při načítání tratě MSTS spadne že chyba načítání manažeru aktivity nebo něco takovéhoto v otmhle smyslu,nevíte někdo co s tím je?? Mám v MSTS zvlášť global a routes pro 321čku a pro ALf¨ldku a spouštím msts přes TrainStore,kdyby věděl někdo v čem je dělo?? Bude to stopro nějaká kravina ale už fakt nemám sil co by to mohlo bejt protože MSTS hraju už pěknou řádku let takže zkušenosti z věčnejma chybama už mám ale tohle se mi eště nikdy nestalo....díky předem za odpověď..

Padá to jen u el.lokomotiv? Pokud ano, pravděpodobně máš v Globalu pro Alfold špatně nebo vůbec nenainstalovaný Bin. Zkus toto řešení: Pokud Ti 321 se svým Globalem funguje, v Globalu Alfoldu jsi přejmenuj electric.iom a c_electric.iom (aby ses v případě kolapsu mohl vrátit zpět) a zkopíruj si sem tytéž soubory z Globalu 321. Třeba to pomůže.

A už to jezdí!! Ono totiž v Globalu záhadně chyběl soubor electric.iom takže to se pak jeden může divit že to nejede.. :D :D každopádně ti Honzo patří moje velké díík za ochotu a pomoc ještě jednou děkuju!!!

Zdravím, stáhl jsem si trať SOB. Po doplnění globalu o newroads 4.0 a X tracks 3.20 mi to sice jde spustit, ale po načtení mám šedá tlačítka v úvodní obrazovce. Děkuji moc za radu.

Který Global jsi doplňoval o NewRoads a X-Tracks?
Před doplněním trati Ti vše fungovalo (hlavně vozidla)?
Je v trati vytvořená alespoň nějaká platná trasa?

Honza napsal:
Který Global jsi doplňoval o NewRoads a X-Tracks?
Před doplněním trati Ti vše fungovalo (hlavně vozidla)?
Je v trati vytvořená alespoň nějaká platná trasa?

Děkuji mnohokrát bylo to tou neplatnou trasou. Sypu si popel na hlavu, že mě to nenapadlo. Ještě jednou díky mnohokrát.

Back
Nahoře