Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
fíííííra napsal:Pomozte prosím. Nainstaloval jsem Alfold 6. Do globalu nainstaloval Xtracks a New Roads a TS mi vypisuje chybu: Failed loaded to material palette. Můžete poradit co s tím?
[/quote]YoLi napsal:fíííííra napsal:Pomozte prosím. Nainstaloval jsem Alfold 6. Do globalu nainstaloval Xtracks a New Roads a TS mi vypisuje chybu: Failed loaded to material palette. Můžete poradit co s tím?
Pravdepodobne v adresári Global/Shapes nejakým zázrakom chýba súbor "lightmat.pal". Niečo podobné sa riešilo tu.
Honza napsal:dem byl o chlup rychlejší ;o)))
petbar napsal:Zdravím, Alföld 6 se mi konečně podařilo spustit, ale po chvilce jízdy mi zastaví a objeví se okno s chybějícím souborem "EuropeSteamTrack5 In/Ex.sms"
Můžete mi poradit, kde ten soubor seženu. Díky všem.
Pavlík napsal:petbar napsal:Zdravím, Alföld 6 se mi konečně podařilo spustit, ale po chvilce jízdy mi zastaví a objeví se okno s chybějícím souborem "EuropeSteamTrack5 In/Ex.sms"
Můžete mi poradit, kde ten soubor seženu. Díky všem.
To je součástí základního MSTS. Pokud to nikde nemáš, zkopíruj z instalačního CDčka.
Pavlík napsal:Ještě bych doplnil, že původní Routes, Global a Sound je vhodné zálohovat.
A na toto "podstané" zabúda i spousta dalších uživatelů a potom se diví....YoLi napsal:Ďakujem za doplnenieNeviem, ako som na tak podstatnú vec mohol zabudnúť :?:
Honza napsal:Který Global jsi doplňoval o NewRoads a X-Tracks?
Před doplněním trati Ti vše fungovalo (hlavně vozidla)?
Je v trati vytvořená alespoň nějaká platná trasa?