Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Mě funguje pod Globalem tratě 321 ... Tak to zkus přes tento Global .. Mělo by to jít
UpírMSTS napsal:
Zdar ve spolek.. Mám dotaz jezdíte někdo trať Alpensee ? z The-train.de ? stáhnul jsem ji ale zaboha ne ji rozjet... chybí mi některé soubory do Globalu.. Na stránkách jsem dověděl že chce Global Xtrack ale verzi 3.6 ?? Nemůžu tak "starý" global nikde najít..a pod novým -teda 3.18 to nechce jet.. Chybí celkem dost textur.ace .... Poradí někdo ::: PLS!!! Děkuji Upír

UpírMSTS napsal:
......jezdíte někdo trať Alpensee ? ........Chybí celkem dost textur.ace

tuhle trat mám taky z the-trainu a bez problému na poslední X-track 3.20.Zpustil si v adresáři tratě soubor "instal.bat" ? Pokud ano,měl si ve stejné složce ROUTES i základní tratě MSTS ? z nich se totiž dokopíruje spousta .ace souborů !!!

Děkuji Aleši I Phptt... oba dva jste mli pravdu a pomohlo to... chtěl jsem to jezdil na ten global(správnej) ale nepoužil jsem instal.bat a tudíž se mi nezkopírovala spousta texturek...... :D ....jó kde nic není ani finančák nebere.. :D díky

Zdravím, neviete prosím, či existuje spracovaný súčasný stav trate Innsbruk - St. Anton ?

zubacka napsal:
Našel jsem na německých stránkách parádní trať Linie 51.Já sám ji ozkoušenou nemám ale podle screenu vypadá suprově.Ostatně posuďte sami ...
A co má mít společného s tímto forem či msts ?

bob57_cz napsal:
zubacka napsal:
Našel jsem na německých stránkách parádní trať Linie 51.Já sám ji ozkoušenou nemám ale podle screenu vypadá suprově.Ostatně posuďte sami ...
Možná že to na první pohled vipadá jako nějaký úplně jiný simulátor ale je to práce v MSTS jednoho německého týmu.

zubacka napsal:
bob57_cz napsal:
zubacka napsal:
Možná že to na první pohled vipadá jako nějaký úplně jiný simulátor ale je to práce v MSTS jednoho německého týmu.
A taky podobně "suprově" vypadají i tyto. Toto forum se ale placenými profiprojekty nezabýbá.
Amatérské projekty třeba :
http://www.youtube.com/watch?v=f6Mxe7QmjK8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8kjyUMCWaUo&feature=related
:lol:

Naposled editoval moderátor:
Hynďa napsal:
Zubačka jen upozornil na velice pěkně vypadající trať. To ho za to musíš hned zprdnout??
To je nějaké zprdnutí ?
Není tu náhodou někde psáno něco o cizí reklamě apod ? A ještě k tomu neodzkoušené zboží ... Kuš !
Jó to Lord je jiný kabrňák - koupí, provětrá, napíše solidní recenzi na své stránce o tom, co skutečně viděl.

bob57_cz napsal:
Toto forum se ale placenými profiprojekty nezabýbá.
Dovolím si poopravit mylný výklad boba57_cz :
Nikde není psáno, že toto forum se placenými profiprojekty nezabývá a ani to výslovně nezakazuje, jak si to vykládá bob57_cz. Jde o forum k MSTS a do něj patří i projekty typu ProTrain či Linie51.

Martens napsal:
bob57_cz napsal:
Toto forum se ale placenými profiprojekty nezabýbá.
Dovolím si poopravit mylný výklad boba57_cz :
Nikde není psáno, že toto forum se placenými profiprojekty nezabývá a ani to výslovně nezakazuje, jak si to vykládá bob57_cz. Jde o forum k MSTS a do něj patří i projekty typu ProTrain či Linie51.

By mě zajímalo,když jsem se já zeptal jestli někdo nemá nebo nevlastí Pro train 23 z Hamburgu do Puttgardenu,jestli to sem vůbec tedy patří.Protože si myslím že název tohoto vlákna se jasně jmenuje Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze.Tak se potom mají psát Pro trainy.Lord na recenze zatím zdaleka kácí sprominutím.O pro trainy tam ještě nebylo ani psáno a přitom to jsou myslím jedny z nejlepších zahraničních add-onů.Samodřejmě teď ty novější díly,první 3 díly stály opravdu za nic. Sprominutím Lukáš

KimiR napsal:
Lord na recenze zatím zdaleka kácí sprominutím.O pro trainy tam ještě nebylo ani psáno a přitom to jsou myslím jedny z nejlepších zahraničních add-onů.Samodřejmě teď ty novější díly,první 3 díly stály opravdu za nic. Sprominutím Lukáš
Nechtěj, abych to bral jako další názornou ukázku toho, jak se zase diktuje někomu o čem má či nemá psát. Lordovy recenze byly na tratě, které jej tak či onak zaujaly ( a byly mezi nima právě i ty placené jako Linie 51 či jiné)). Proč na nich nepokračuje je otázka druhá a jenom on zná důbvody. Takže výraz typu, že někdo na něco kácí by sis měl odpustit.

P.S.: Když už je tady řeč o kácení - co Tvůj mega giga projekt ČR :wink:? Taky na něj z daleka kácíš?

Martens napsal:
KimiR napsal:
Lord na recenze zatím zdaleka kácí sprominutím.O pro trainy tam ještě nebylo ani psáno a přitom to jsou myslím jedny z nejlepších zahraničních add-onů.Samodřejmě teď ty novější díly,první 3 díly stály opravdu za nic. Sprominutím Lukáš
Nechtěj, abych to bral jako další názornou ukázku toho, jak se zase diktuje někomu o čem má či nemá psát. Lordovy recenze byly na tratě, které jej tak či onak zaujaly ( a byly mezi nima právě i ty placené jako Linie 51 či jiné)). Proč na nich nepokračuje je otázka druhá a jenom on zná důbvody. Takže výraz typu, že někdo na něco kácí by sis měl odpustit.

P.S.: Když už je tady řeč o kácení - co Tvůj mega giga projekt ČR :wink:? Taky na něj z daleka kácíš?

Na to ne,v prosinci 2008 bude k mání beta verze trati.Teď momentálně pracuji na krajině na trati 028 Opočno pod Orlickými horami-Dobruška,pak bude následovat pokračování rekonstrukce z Opočna pod Orlickými horami nahoru na Meziměstí.Jo a myslím že jsem psal s prominutím,za to že se omlouvám za ty hrubá slova.Lukáš

Já jsem zde hledal jakousi zmínku o rumunských tratich na stránkach:http://www.train-sim.ro/index.php ale nikde jsem nic nenašel tak nezbylo nic jiného než je stáhnout a zkouknout.S uvedených stránek jsem stáhl zatím 3 tratě a to:1)Ruta Brasov - Sighisoara 2)Ruta Romania 1 a za 3)Ruta Timisoara.Chtel bych se podělit o dojmy pokud to někoho zajímá.První s uvedenych tratí není sice zas rozměrově obrovská cca 370km,ale je velmi precizně udělaná,sice jí osobně neznám,ale podle všeho je realná a moc pěkně vypadá,ale velký ježdění zde neočekávejte.Já projel zatím ůsek brasov- Sighisoara s rychlíkem a je to jen 1 stanice 140km/cca2h.Je tam ještě vadlejší trat vedoucí do fagarasu,ale tam jsem ještě nedojel,mám jí teprve pár hodin.Akorát nevím čím to je,ve stanicích jsem pozoroval jakési poletující objekty.Druhá trat romania 1 není realná aspon podle nádraží bucuresti nord(to znám)a vzdálenostma mezi stanicema,ale zase se zde pokocháte jízdou v horách a jsou zde zajímavě vyřešeny změny směru jízdy v koncových stanicích v aktivitách bez přepřahu lokomotiv.Trat sama o sobě má pár chybiček co se týče kolejiva,ale to si vynahradí zajímavým okolim.No a třetí trat Timisoara je realná znám ůsek caransebes-drobeta turnu severin a musím uznat že se opravdu vyvedla.Je to největší rumunská trat do msts a je tu opravdu všechno od lokálky až po rumunskou rychlíkovou tratˇ.projedete se udolím hor,nehostinou rumunskou krajinou i pekně vyvedenýma městama a vesničkama.Celkově bych řekl,že mě rumuni velmi mile překvapily,očekával jsem něco uplně jineho,spíš něco sprvopočátku msts,ale opak je pravdou.Ve všech 3 tratích je dost madarských objektů a par defaultních,proto bych je s přivřeným okem přirovnal k madarským tratím.Výhodou je že nemusíte nikde nic hledat,vše potřebné je na jedněch stránkách.Co se týče transetu taky neni k zahození,až na pár vyjímek.Kdyby měl nekdo zájem a nechtělo se mu trávit x hodin u stahování,můžu vše zabalit a hodit na uložto,navíc je tam to stahování dost problematický,jede to jen v IE a to se ještě nesmí nic jinýho dělat.Závěrem chci podotknout,že to je jen můj názor na tyto tratě a neručím zato,že se budou líbit všem.

Back
Nahoře