alcapone
Pomocník strojvedoucího
Na hytláku, já je teda vidím na vagóně.Čouda napsal:Poslechněte pánové, copa to má ten hytlák z prvního obrázku na střeše za parohy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na hytláku, já je teda vidím na vagóně.Čouda napsal:Poslechněte pánové, copa to má ten hytlák z prvního obrázku na střeše za parohy?
A co Ty si představuješ pod pojmem hytlák?alcapone napsal:Na hytláku, já je teda vidím na vagóně.Čouda napsal:Poslechněte pánové, copa to má ten hytlák z prvního obrázku na střeše za parohy?
JiříkTK napsal:Ano, ta trolej je pak jako objekt a ten defaultní drát se nastaví třeba do výšky 200 metrů. Ale je s tím pěkná piplačka.
Tom Kanka napsal:A co Ty si představuješ pod pojmem hytlák?alcapone napsal:Na hytláku, já je teda vidím na vagóně.Čouda napsal:Poslechněte pánové, copa to má ten hytlák z prvního obrázku na střeše za parohy?![]()
Kdyby si pořádně četl, tak xtracks verze 3.18 a 321 je ve verzi 3.11!Na webu mám verzi 3.20, tak si ji sosni a odstraníš problém.vacica napsal:Máte někdo zkušenosti s tratí Vía estrecha en Asturias ze stránek www.trensim.com? Já jsem si tuto trať stáhnul, ale nedaří se mi ji rozjet. MSTS spadne již při svém nabíhání bez jakékoliv hlášky. myslím, že problém by mohl být v globalu. V readme k této trati je psáno, že vyžaduje XTracks a že je nutno do globalu zkopírovat soubor tsection.dat ze složky s tratí. Tak jsem zkusil použít global k trati 321 a stávající tsection.dat přepsat tím přiloženým, ale jak jsem napsal výše, tak to nefuguje.
Za případnou radu děkuju
brejlobára napsal:Ahojky,už jsem toto vlákno prošel asi dvakrát,ale buď jsem slepý anebo to tu není napsáno.Chtěl bych se zeptat(hlavně Lorda),kde bych mohl zakoupit tady v čechách(třeba i po internetu)sérii German Railroads,nejlépe ten Mega Pack tuším že 29 in 1 či tak nějak.
Děkuji vám moc a zatím dobrou noc.
AlesB napsal:to Ghost26
získat je můžeš asi jenom objednáním přes německej e-shop, nebo u výrobce. Je fakt, že jsem se zase až tak po tom nepídil, ale nikde v čechách (na netu) jsem na to nenarazil. Něco málo se dá stáhnout z netu, ale to si musíš najít sám-ALE ! rozmysli se, jestli Ti to vůbec za to stojí,protože po vlastní zkušenosti jsem usoudil, že GR,ani PT nešahají naší tvorbě ani po kotníky. Zpracování na první pohled vypadá sice hezky,mají nějaký vychytávky,ale při bližším pohledu zjistíš,že většina textur je dělaná uměle.Máš potom dojem,že jedeš po hezky namalovaným plátně.Nevím jak teď ty nové PT,ale u těch starších i v GR jsou kabiny lokomotiv taktéž uměle vytvořené-žádný fotocab jako u nás.Zvuky ujdou,ale Jacek je Jacek.Skoro bych řekl,že německá free tvorba je kvalitnější-některá.
Co z toho vyplývá ? vykašli se na to a pořiď si radši naše tratě - jsou levnější a o 300 % kvalitnější. Nebo si stáhni free tratě z The-train.de a uvidíš sám.
Ghost26 napsal:Zdravím všechny "fíry"
Chci se zeptat a zároveň poprosit, zda někdo poradí jak u nás získta addony Pro Train a German Railroad, nejlépe od každého co nejvíce.
Díky všem za odpověď.
pozn mod:
Zmínka o nelegálním získání byla odstraněna! Tady nejseš na warezových stránkách, takže pozor!
AlesB napsal:já mám nejvyšší tuším 13-ku...pak už jsem to neřešil, protože mě to celkem zklamalo![]()