Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Až ten dym najdeš, tak mu v eng jen otočíš znamenko +-, pokud byl usazen správně a je to.Totéž platí pro usazení 3 hlavních ace v cvf.Robo napsal:čmeliak úspešne otočený 8) Ostáva mi len v engu doladiť dym a vyrobiť cvf pre otočenú verziu.
Bobe, nechci Ti do toho kecat, ale čmelák je jeden z asymetrických modelů, takže :bob57_cz napsal:Až ten dym najdeš, tak mu v eng jen otočíš znamenko +-, pokud byl usazen správně a je to.Totéž platí pro usazení 3 hlavních ace v cvf.Robo napsal:čmeliak úspešne otočený 8) Ostáva mi len v engu doladiť dym a vyrobiť cvf pre otočenú verziu.
To samozřejmě, že bude jiný front.ace ( i oba boky by měly být jiné ) a vlastně ještě posunutý o rozdíl vzdáleností pultů od sebe - na ten posun jsem opravdu pozapomněl ( ale posed strojvedoucího je skoro ve stejné úrovni ).Martens napsal:Bobe, nechci Ti do toho kecat, ale čmelák je jeden z asymetrických modelů, takže :bob57_cz napsal:Až ten dym najdeš, tak mu v eng jen otočíš znamenko +-, pokud byl usazen správně a je to.Totéž platí pro usazení 3 hlavních ace v cvf.Robo napsal:čmeliak úspešne otočený 8) Ostáva mi len v engu doladiť dym a vyrobiť cvf pre otočenú verziu.
1) Pokud se nepletu, tak výfuky nejsou jenom prostě otočeny kolem osy - ikdyž tady by to možná mohlo vyjít
2) Pulty jsou v každém směru jiné (to pozná i obyčejný laik), stejně jako výhled z okna - ono to vypadá blbě, dkyž jedeš s pultem na kratší straně a vidíš tam lávku kolem dlouhého představku, takže bude potřeba přehodit i ace 771fr.ace za 771ri.ace, nehledě na to, že nebudou sedět ani animace prvků.....to jenom tak na okraj.....
I to je řešení s cabem....akurát jsi z animovaného zřejmě udělal neanimovaný.....Robo napsal:Hehehe, už som dávno hotový a vidím, že mi tu niekto dáva rady. Vôbec to nebolo len o točení znamienok. V cvf som nejaké veľké zmeny nerobil, "iba" som všetky tri pohľady otočil o 180 stupňov a znamienakmi doladil ich polohu. Kedže som videl štýl jazdy na 771, front pohľad ostal taký, aký je s čumákom vpred, no v tejto otočenej polohe máte "pocit", že sa pozeráte dozadu. Pôvodný pohľad dozadu som nastavil ako pohľad dopredu, pôvodný pohľad cez dvere vľavo som nastavil ako pohľad dozadu. Pri jazde na 771 majster neprehadzoval páku smeru na druhý pult (na ktorom aj tak nebol rýchlomer), skratka hodil reverz dozadu a išlo sa. Skrátka v reále to bol spôsob jazdy ako na 721.
Miro, nevím, ale u těchto typů loko (770, 771, 74x) snad dva museli být kvůli omezenému výhledu ze stanoviště strojvedoucího.....Dráčik napsal:Keď je funkčné VZ, tak už nikde nemusia byť dvaja.
JOHNZ napsal:Dráčik: Ja si myslím, že už obyčajný štoker by im na to postačil ... keď už kurič nemusí lopatou hádzať, tak načo tam je ...
Áno, dá sa to. Ja som si jednu lokomotívu takto odskúšal. Po otočení v Shape File Manager je animácia rozhádzaná a musí sa ručne doladiť v .s súbore.Robo napsal:Pokúšal sa už niekto zdvihnúť predný zberač na lamine ?
Kebarko napsal:Áno, dá sa to. Ja som si jednu lokomotívu takto odskúšal. Po otočení v Shape File Manager je animácia rozhádzaná a musí sa ručne doladiť v .s súbore.Robo napsal:Pokúšal sa už niekto zdvihnúť predný zberač na lamine ?