Trať ČD 140 Sokolovsko

Petr Šimral napsal:
Až je některý z modelářů bude ochotný vymodelovat, on už se někdo najde, kdo je nafotí :lol:

Nafoťte, v plánu už je mám dávno !!!
Jinak na vlečky DNT se chystají nové 114ky, tektokráte budou stát za to, to mi věřte :D

Jaroslav Skůra napsal:
Petr Šimral napsal:
Až je některý z modelářů bude ochotný vymodelovat, on už se někdo najde, kdo je nafotí :lol:

Jinak na vlečky DNT se chystají nové 114ky, tektokráte budou stát za to, to mi věřte :D

Skočim do krásenského muzea, tam je pěkně vystavený Krokodýl i se skrývkovým Talbotem a uhelnou Lowou. A Pikkovi nafotím TU 29 :roll:
Pak ještě totéž na normálním rozchodu a máš práce až až.

PS: Myslel jsem, že si tykáme.

Petr Šimral napsal:
Jaroslav Skůra napsal:
Petr Šimral napsal:

Skočim do krásenského muzea, tam je pěkně vystavený Krokodýl i se skrývkovým Talbotem a uhelnou Lowou. A Pikkovi nafotím TU 29 :roll:

ZA TU29 budu tedy vděčný, opravdu - jinak o počet polys u skrývkových krokodýlů a 114ky DNT bych neměl starost, jsou dost krabicoidní. Držím Jardovi palec, bude to podle mě pěkné.

Petr Šimral napsal:

PS: Myslel jsem, že si tykáme.

Jasnačka, že si tykáme, to jen špatně vyznělo, bylo to myšleno na veřejnost, která by důlní mašinku nafotila ... :D

PS: 114-ka bude o něco propracovanější než její chudák předchůdce, takže drobný nárůst poly určitě bude

Naposled editoval moderátor:
Myslim že to texturama oblohy nebude, jen tak ze zvědavosti jsem si trať 140 nainstaloval také, postupoval jsem dle návodu p.Šimrala, ale při načítání tratě to vyhodí hlášku "Inicializace terénu selhala", textury oblohy mám zapnuté. Zbylé 2 tratě v mojí instalaci na "xtrakách" (180, 321) jdou bez problémů.

Tak už mi to m¨nepíše Failed to load material palette,ale incializace terénu selhala.Nevíte prosím co s tím?
Aha on to je už nademnou,tak to je nějaký podezřelý

Mě už to běhá, přečetl jsem si znovu návod a ejhle, udělal jsem chybu při instalaci. Chybu jsem udělal při přesunu bat. souboru, takže správný postup je přesuňte soubor CR140.bat z adresáře \Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\Routes\CR140 do adresáře \Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\Routes a spusťte jej. Tolik k instalaci. Další problém byl spousta chybějících textur, to jsem vyřešil překopírováním složky textures z trati PB. Od té doby mi trať chodí, i když ještě mi chybí několik souborů, ale trať funguje i bez nich, pouze mi vyskočí hlášky v momentě kdy chce MSTS tyto soubory načíst.

Už mi to de.Jsou to překrásné tratě.Moje nejoblíbenější je Ostrov-Jáchymov.Opravdu těch 52%o je přesně?To se dá v tom editoru udělat?Mně se to zdá aspoň 65%o,možná to klame.Urřitě bude dobré toto dodělat,je na tom dost práce,ale je to výborný,takže DÁL A DÁL
Já mám tru Ostrov-Jáchymoc furt na svahu a nemám tam modely,jskou jsem tady viděl někde na obrázcích a dokonce i koleje jsou ve vzduchu a to místama na všech tratích

ad David Kodet: Tobě se podařil malý zázrak. Rozchodils trať CR 140, to už se mi pár let nepodařilo. Trať je prvotinou, podle toho vypadá a nemíním už na ní ani šáhnout. Trať do Jáchymova má ale naprosto přesné stoupání 52 promile a je to současně maximum, co MSTS zvládne.

V nové CR5 už tato trať je taky, Ti, kteří jí mají můžou potvrdit, že vražedné klesání je tam stále.
Teď zrovna pro zatížení jinou prací práce na trati stojí, ale předpokládám, že až rozjedeme RT Expressy, tak že se od ledna vrátím k práci pro MSTS.

Zdravím

Petr Šimral

A pro všechny:

Trať CR 5 není a v současné podobě nebude k dispozici. Jsou to opravdu jenom koleje a velmi málo upravený terén. Nejsou tam návěstidla, nejsou tam baráky. Proto má mou trať k dispozici jen kolektiv vybraných, kterými jsou: Zbyněk Šemora, Jarda Skůra, Pikkulintu a Mikulda.
Pro další tvorbu je nezbytné, abych položil koleje v celé oblasti, kterou chci postavit. Pak začne instalace návěstidel a pak začnu hledat lidi, kteří dodělají zbytek. A teprve v této fázi má smysl vydat něco jako demoverzi. Takže asi tak za rok :-(

Takže vzhledem k přicházejícm vánočním svátkům a přijetí hlavního dispečera mám o trošku více času, takže dnes vznikla trať Tršnice - Františkovy Lázně a právě vzniká nádraží Františkovy Lázně.
Petr Šimral

Já to chápu,teď před vánoci makám na 180+183,abych stihnul vydání a jsem zvědav co tam bude ještě nedodělaný.I když na Frant.Lázně jsem zvědavý minulý pátek jsem tam byl s 377 ještě starý grafikon na 363.

A stavba popojela o kousek dál. Koleje vedou z Františkových Lázní do Vojtanova (zde ještě není nádraží) a přes Aš do Hranic v Čechách. Zde už je to komplet.

A už je zase o kousek dále. dojela z Vojtanova přes Bad Brambach do Adorfu (tady je snad 30 angličanů) a propojila se s lokálkou od Aše. Ještě musím v Adorfu dodělat depo a tuhle část budu mít hotovou.

A už jsem zase o kousek dál. Přibyla trať Tršnice - Luby u Chebu a právě teď je dokončeno Perštejn - Klášterec - Kadaň (Prunéřov) a pojedu zítra (dnes) dále do Chomutova a na Vejprty a do Hory Svatého Šebestiána.

Back
Nahoře