Úspěchy při plnění aktivit

Stav
nelze přidat další příspěvky.
To Mirec:
Ano, s tou aktivitou jsem to byl opravdu já. Ale bylo to jen Ústí - ČT - Ústí. Dokonce jsem ji poslal i Zbyňkovi, ale jsem docela rád, že ji nezveřejnil. Bylo to hlavně o použití nového trianglu v České Třebové. To tvoje aktivity jsou tisíckrát lepší...Jen tak dál. :D Já se teď věnuji jiné práci pro Zbyňka a nevím jestli se vůbec vrátím k tvorbě aktivit. Čas ukáže.

To Bob a Mirec:
Souhlasím s Bobem. Já jsem taky většinou o krok před jízním řádem, a tak se mi traffic vlaky vylupují doslova před očima. Nejvíc jsem si naběhl tuším při EC 78 ČT - Pardubice. Před Chocní volno, tak to po 80-kách rozjíždím na 100. V track monitoru i na opakovači volno na odjezdovém návěstidle, projíždím 100 okolo staniční budovy a najednou asi 20m před návěstidlem se změní volno na stůj. Rozjetá souprava samozřejmě nestihne zastavit a je konec...

A ještě jedna věc. Nevím jak je to v reálu, ale myslel jsem, že když už je jednou postavená vlaková cesta, tak se ruší jen výjimečně... Nevím jestli by nebylo lepší použít servis a návěstidla natvrdo zablokovat. Viz výše a tvůj předchozí příspěvek.

To je to, o čem mluvím, s tou Chocní jsem se taky dost vykýval, ale byl jsem v úrovni staniční budovy, tak jsem po tom hrábl a vyšlo to. Ale lidem by v reálu padaly kufry na hlavu.

O tom, kdy a jak se smí změnit povolující znak na návěstidle dost obsáhle popisují předpisy ČD D1, D2 a takto, jak je to v té Chocni, by to šlo jen k odvrácení hrozícího nebezpečí. Tím ale nechci Mirecovi nějak znechutit tvorbu aktivit, jsou velmi kvalitní, jen ten traffic "na sekundu" to trošičku kazí.

Taky se vám stalo při plnění aktivity Napěťová výluka,že se vám na začátku v Brně postavil do cesty kamion?Zkoušel jsem to znovu a znovu a vždy mi tam zůstal stát na přejezdu

poison napsal:
Taky se vám stalo při plnění aktivity Napěťová výluka,že se vám na začátku v Brně postavil do cesty kamion?Zkoušel jsem to znovu a znovu a vždy mi tam zůstal stát na přejezdu

Jo občas se to stane. :D Přejezd je moc velký a někdy zůstane nějaké auto uvězněné mezi šraňkama. Pořádně zahoukej, zavři oči a projeď zkrz... 8)

Jo taky i s otevřenýma očima jsem to vzal skrze návěs.Jen mě zajímalo jestli se to stalo i ostatním.Jedna z mála kladných nehod v MSTS.

Když má být MSTS reálné, tak ať je to dokonelé......viz přejezdy v čechách...a na Moravě taky :twisted:

U tohoto přejezdu jsem se dokonce setkal s tím, že se šraňky nestahly vůbec. Do Horních Heršpic jsem přijel odněkud zboku (podle mapy asi od Brna - Černovic???). Hlavní trať jsem měl po pravé straně. Závory nahoře, auta si vesele jezdila, jako by se nechumelilo... :lol:

Michal napsal:
U tohoto přejezdu jsem se dokonce setkal s tím, že se šraňky nestahly vůbec. Do Horních Heršpic jsem přijel odněkud zboku (podle mapy asi od Brna - Černovic???). Hlavní trať jsem měl po pravé straně. Závory nahoře, auta si vesele jezdila, jako by se nechumelilo... :lol:

Otázka na Zbyňka - není tam špatně nadefinovaná aktivační doba u toho přejezdu?

Martens napsal:
Michal napsal:

Otázka na Zbyňka - není tam špatně nadefinovaná aktivační doba u toho přejezdu?

Asi k tomu přejezdu pošlu zabezpečováky, ať se na ty šraňky kouknou. Do příští aktualizace s tím něco udělám. Já měl kliku, že jsem jen odral kufr osobního auta :lol:

Stáhl jsem si včera balík aktivit na stránce p.Šemory a zkusil něco projet.U mise Laborec mám problém.Při průjezdu stanicí Brandýs n/O. mi totálně zamrzne MSTS a musím resetovat celý počítač.U jiných misí se mi to zatím nestalo.Mohl by někdo poradit co s tím? Díky.

Petr Novák napsal:
Stáhl jsem si včera balík aktivit na stránce p.Šemory a zkusil něco projet.U mise Laborec mám problém.Při průjezdu stanicí Brandýs n/O. mi totálně zamrzne MSTS a musím resetovat celý počítač.U jiných misí se mi to zatím nestalo.Mohl by někdo poradit co s tím? Díky.

TOhle jsem Laborcem projel v poho a skončil až v Dlouhé třebové......možná to chtělo častěji ukládat....

Martens napsal:
Petr Novák napsal:

TOhle jsem Laborcem projel v poho a skončil až v Dlouhé třebové......možná to chtělo častěji ukládat....

To vůbec nepomáhá,ukládal jsem naposledy při průjezdu Chocní.Tady bych tipoval,že něco chybí,takhle se mi MSTS vždycky choval,když nemohl najít nějaký soubor.Také mám problémy s zvl_Val_Zaj a ra_os14511,naprosto stejné problémy.To už není náhoda,spíše to ukazuje na nějaké chybějící soubory trati či něčeho jiného.Vlaku asi ne,když to jede.Všechny aktualizace mám stažené od 22.11.04,kdy mám nové CD s tratí.Těch souborů bude asi víc,když mě MSTS zkolabuje bez hlášky.

Nemáš náhodou aktualizované aktivity podle nového trainsetu? Ale je to asi blbost....to by řvalo už při startu.....

Zbyněk Šemora napsal:
Petr Novák napsal:

U Laborce je moc mrtvých consists, chtělo by to předělat, ale já vše nestíhám. PC to pak nestíhá načítat. Po té MSTS hlásí chybějící objekty, ikdyž tam jsou.

Dobře, a co ty další aktivity,viz příspěvek výše?

Petr Novák napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Petr Novák napsal:

U Laborce je moc mrtvých consists, chtělo by to předělat, ale já vše nestíhám. PC to pak nestíhá načítat. Po té MSTS hlásí chybějící objekty, ikdyž tam jsou.

TAk mne napadá...viz problém s mnoha consisty? Nemůže to být průvodní jev velkého množství consistů?

Martens napsal:
Petr Novák napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Petr Novák napsal:

TAk mne napadá...viz problém s mnoha consisty? Nemůže to být průvodní jev velkého množství consistů?

Tak to ne,protože mám kompletně nově nainstalovaný Trainset a jsou tam jen soubory z druhého CD,které jsem dostal s tratí od p.Šemory.To by to pak řvalo každému,ne?Přikláním se k první verzi - chybějící soubory,ať mi někdo dokáže,že jsem lama,která tomu nerozumí. :wink:

Petr Novák napsal:
Tak to ne,protože mám kompletně nově nainstalovaný Trainset a jsou tam jen soubory z druhého CD,které jsem dostal s tratí od p.Šemory.To by to pak řvalo každému,ne?Přikláním se k první verzi - chybějící soubory,ať mi někdo dokáže,že jsem lama,která tomu nerozumí. :wink:

No to právě nemusí....pokud máš consisty dodělávané i ručně....ale teď mne napadlo.....na tom CD od Zbyňka už je nová verze trainsetu? Není problém v tomhle? Nmyslím si, že by chyběly soubory, protože mám z 3.12.2004 celou trať od Zbyňka a je OK.

Hele, ještě mne napadá. mi mrzne MSTS, pokud si chci otevřít track monitor za jízdy na téhle trati a dělá mi to pravidelně.......

Martens napsal:
Petr Novák napsal:

No to právě nemusí....pokud máš consisty dodělávané i ručně....ale teď mne napadlo.....na tom CD od Zbyňka už je nová verze trainsetu? Není problém v tomhle? Nmyslím si, že by chyběly soubory, protože mám z 3.12.2004 celou trať od Zbyňka a je OK.

Hele, ještě mne napadá. mi mrzne MSTS, pokud si chci otevřít track monitor za jízdy na téhle trati a dělá mi to pravidelně.......

To je právě ten vtip,o kterém tady mluvím,asi nedáváš pozor - psal jsem již o tom,že v Trainsetu mám pouze to,co je na druhém CD s tratí mám ho ze dne 22.11.04,kdy o novém trainsetu nikdo nemluvil.Takže tudy cesta nevede.Proč bych měl proboha otvírat track monitor,co má společného s nějakou aktivitou?Ten mám zapnutý už při startu MSTS.Na co ještě nepřijdeš?...

Petr Novák napsal:
To je právě ten vtip,o kterém tady mluvím,asi nedáváš pozor - psal jsem již o tom,že v Trainsetu mám pouze to,co je na druhém CD s tratí mám ho ze dne 22.11.04,kdy o novém trainsetu nikdo nemluvil.Takže tudy cesta nevede.Proč bych měl proboha otvírat track monitor,co má společného s nějakou aktivitou?Ten mám zapnutý už při startu MSTS.Na co ještě nepřijdeš?...

Mno, vím, že jsi psal , že máš original CD od Zbyňka.....ale v trati by problém být neměl.....to by se ozvali všichni, co mají stejnou verzi ......zkoušel jsi otevřít ty aktivity v editoru? Šlo to bez problémů?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře