Petr Novák
Průvodčí
Martens napsal:Petr Novák napsal:To je právě ten vtip,o kterém tady mluvím,asi nedáváš pozor - psal jsem již o tom,že v Trainsetu mám pouze to,co je na druhém CD s tratí mám ho ze dne 22.11.04,kdy o novém trainsetu nikdo nemluvil.Takže tudy cesta nevede.Proč bych měl proboha otvírat track monitor,co má společného s nějakou aktivitou?Ten mám zapnutý už při startu MSTS.Na co ještě nepřijdeš?...
Mno, vím, že jsi psal , že máš original CD od Zbyňka.....ale v trati by problém být neměl.....to by se ozvali všichni, co mají stejnou verzi ......zkoušel jsi otevřít ty aktivity v editoru? Šlo to bez problémů?
Já už nevím,co s tím mám dělat.Prohnal jsem trať Route_Ritterem verze 6,žádná hláška,aktivity v pořádku.Pro jistotu jsem hrabal dnes ráno na netu,zda-li najdu něco jiného.Našel jsem program Route Control Lite.Šikovná věcička,vřele doporučuji.No a výsledek? Chyba někde v trati,aktivity se načetly bez chyb.Nevím,čím bych to měl ještě zkoušet,nechceš už náhodou říci,že se mohla vloudit chybička na mé CD s tratí?Ono to vypalování se vždy nemusím povést na 100%,taky nějaký ten pátek už vypaluji a mám s tím své zkušenosti.CD nemá tolik chyb jako DVD,ale chyby se vyskytují,viz různé fóra o vypalování,doporučuji jejich návštěvu.