lukas matura
Průvodčí
Koukam, ze nejsem sam, kdo obcas zapomene zavrit dvere 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
wolf069 napsal:Nechci nějak otravovat, ale uplynul nějaký čas, a já jsem hrozně zvědavý na nynější podobu tratě. Za jak dlouho bude vydána nějaká betaverze?
Těch, co by jezdili, se najde hromada, toho bych se nebál. Kdyby radši někdo autorovi pomohl...daril napsal:Věřím, že se najde plno nadšenců, kteří by si rádi projeli tuto trať stejně jako já.
Hynďo, seš optimista, pomáhají jen zavedení autoři. A když někoho cíleně požádáš, zda by Ti výměnou třeba za heslo neprojel trať a zapsal např. poletující stromy, většinou uslyšíš (čteš) výnluvy, jak je to těžké, že chybí zkušenosti, čas, .... atd. Anebo napíšou, že je vše hezké a v pořádku, že tam žádné chyby nejsou.Hynďa napsal:Těch, co by jezdili, se najde hromada, toho bych se nebál. Kdyby radši někdo autorovi pomohl...

Jirko, tohle si člověk musí ohlídat sám, aby to mohl ihned opravit. Jediní produktivní testeři jsou aktivitáři, jako je například Dan. Ten už odhalil tolik chyb, na které neviděli celé roky uživatelé. Takže "platit" si testery jen na projetí ve volné jízdě jsou špatně investované "peníze". (píšu v uvozovkách, protože to není myšleno doslovně)JiříkTK napsal:....A když někoho cíleně požádáš, zda by Ti výměnou třeba za heslo neprojel trať a zapsal např. poletující stromy,...
Todleto právě zcela dobře nezvládám, na Slovácku se říká "chodí okolo toho a nevidí pro oči". To je první věc. A druhá věc je - proč bych všechno měl zvládat sám? Když to dělám nejen pro sebe.Zbyněk Šemora napsal:Jirko, tohle si člověk musí ohlídat sám, ...