novotnypepa
Cestující
hmm tak to vypadá, že tam dřív bude postavenej koridor
ale trpělivost růže přináší. Takže bude dál očekávat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
milan napsal:Martens napsal:deather
Zaslal: so květen 28, 2005 4:03 pm Předmět: TRAŤ PRAHA-PLZEŇ-CHEB
--------------------------------------------------------------------------------
Nevíte nikdo jak to vypadá se stavbou tratě PRAHA-PLZEŇ-CHEB.Potřeboval bych mluvit s autorem kvůli materiálům.Díky moc
Ahoj,
autor je dlouhodobě v německu ( rodinné problémy ). Co vím tak zatím skončil za Zbirohem. Občas si zavoláme
milan
Most Inteligence si můžeš složit z Romanových stavebnic. Ten není překážkou k stavbě trati do Berouna. Ale myslím si, že tento projekt už je rozpracovaný, takže stačilo jen pokračovat. Ohledně modelářů. Nejprve musíš postavit trať, ta musí někoho oslovit a až potom je možné se zeptat do eteru, jestli by někdo nebyl ochoten něco vymodelovat. Jinak by to byl od Tebe šílený závazek a mohl by jsi být bombardován dotazy, "Kdy už to bude". Ale tohle platí obecně pro všechny tratě. Já nejprve zveřejnil 160km úsek s náhradními objekty a až teprve potom se mi hlásili modeláři.VáclavS napsal:Ale stejně mi to nyšlo do terénu. Zatracená kritická rovnoběžka mě způsobila, že mi terén končí u prvních výhybek na Smíchově.
Ps: To jsem se nudil. Ale pokud-li mi někdo bude chtít vymodelovat stavby jako Most Intelitgence nebo most přes Berounku, rád se to do toho pustím a za krátko by se už dalo jezdit do Berouna.