Trať ČD 170 Praha - Plzeň - Cheb

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna bertik
  • Datum začátku Datum začátku
hmm tak to vypadá, že tam dřív bude postavenej koridor :D ale trpělivost růže přináší. Takže bude dál očekávat.

milan napsal:
Martens napsal:
deather

Zaslal: so květen 28, 2005 4:03 pm Předmět: TRAŤ PRAHA-PLZEŇ-CHEB

--------------------------------------------------------------------------------

Nevíte nikdo jak to vypadá se stavbou tratě PRAHA-PLZEŇ-CHEB.Potřeboval bych mluvit s autorem kvůli materiálům.Díky moc

Ahoj,
autor je dlouhodobě v německu ( rodinné problémy ). Co vím tak zatím skončil za Zbirohem. Občas si zavoláme

milan

Z toho jsem vyrozuměl, že v Německu autor nepokračuje... Plánuje však trať dokončit, až dotrvají jeho tamější zástoje? A nebyl by ochoten vypustit to, co zatím vyrobil?

zpráva

No co bude se 170-kou to asi nikdo neví.Byl bych ochoten to dostavět,ale bohužel mám materiály jen Plzeň-Cheb.Potřeboval bych Praha-Plzeň.Tak ať dotyčný autor vydá co má hotovo a někdo se toho chopíme společnými silami ne?Napište kdo by měl zájem na deather@seznam.cz Díky moc

Naposled editoval moderátor:
Ahoj.Já osobně sháním taky autora tratě 170 Praha-Plzeň-Cheb,protože mám plno podkladů pro trať Plzeň-Cheb v září si trať nafilmuju a potřeboval bych vědět jestli s tratí bude pokračovat nebo ne.Nemá cenu dělat stejnou trať dvěma autorama.Napojil bych jí ke 180-183tce.Do Chrástu už koleje jsou natažený ze 180tky,ale nedělal jsem tam nic jinýho.Tak kdyby jste někdo věděl o autorovi něco bližšího tak ať se mi ozve nebo ať mi napíše kontakt.Díky Šnek

To že by tratť stavělo více autorů najednou ve více versí by zase nevadilo (viz tratě Přerov - ostrava - Bohumín). Já bych zase mohl stavět úsek Praha-Smíchov - Beroun jistě a Beroun - Plzeň s nedostatky ohledně návěstidel (trať mám sjetou, naposledy včera).

Tak přátelé,
mluvil jsem s autorem tratě 170. Jelikož je dlouhodobě v Německu a ještě dlouho bude, tak se výstavby této tratě definitivně vzdává :cry: . Trať pro výstavbu je volná

Jó poznávám . Mezi Smíchovem a Velkou Chuchlí spojka do Krče přes Most Inteligence. Jen tak dál a ať se daří, ta trať za to stojí....

Naposled editoval moderátor:
Ale stejně mi to nyšlo do terénu. Zatracená kritická rovnoběžka mě způsobila, že mi terén končí u prvních výhybek na Smíchově.
Ps: To jsem se nudil. Ale pokud-li mi někdo bude chtít vymodelovat stavby jako Most Intelitgence nebo most přes Berounku, rád se to do toho pustím a za krátko by se už dalo jezdit do Berouna.

VáclavS napsal:
Ale stejně mi to nyšlo do terénu. Zatracená kritická rovnoběžka mě způsobila, že mi terén končí u prvních výhybek na Smíchově.
Ps: To jsem se nudil. Ale pokud-li mi někdo bude chtít vymodelovat stavby jako Most Intelitgence nebo most přes Berounku, rád se to do toho pustím a za krátko by se už dalo jezdit do Berouna.
Most Inteligence si můžeš složit z Romanových stavebnic. Ten není překážkou k stavbě trati do Berouna. Ale myslím si, že tento projekt už je rozpracovaný, takže stačilo jen pokračovat. Ohledně modelářů. Nejprve musíš postavit trať, ta musí někoho oslovit a až potom je možné se zeptat do eteru, jestli by někdo nebyl ochoten něco vymodelovat. Jinak by to byl od Tebe šílený závazek a mohl by jsi být bombardován dotazy, "Kdy už to bude". Ale tohle platí obecně pro všechny tratě. Já nejprve zveřejnil 160km úsek s náhradními objekty a až teprve potom se mi hlásili modeláři.

trať 170

A kam až to chceš postavit?Můžu pomoci.Dokumentace,plány stanic,atd.

Zbyněk Šemora

Zaslal: út listopad 01, 2005 9:37 pm Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Šnek: pokud by jsi šel do toho, tak to udělej jako pokračování své 180. Pak expres Praha - Mnichov nebude mít chybu (jestli ještě jezdí). Na Smíchově se určitě potkáme.

Šnek

Zaslal: út listopad 01, 2005 9:17 pm Předmět:

Souhlasím se Zbyňkem.Osobně by mě zajímalo v jakém stadiu se nachází 170tka od autora.Tady jsem někde četl,že je skoro hotová až na Kařízek,kdyby to za to stálo možná bych pokračoval dál,ale musel bych to vidět.Co jsem viděl jenom jeden pohled tak ten o už skoro hotové trati napovídá spíš že je teprve v začátcích.Nafilmovat trať není zas tak pro mě velký problém,nebo spíš už trať Plzeň-Praha nafilmovanou mám.Trať znám taky velice dobře,protože jsem se naní najezdil jak na stanovišti tak i normálně dost a dost.
Podmínka poslat trať ve stavu v jakém je a rozhodl bych se podle toho jestli to za to stojí nebo to začít stavět úplně od začátku. :rolleyes:

Zbyněk Šemora

Zaslal: út listopad 01, 2005 4:13 pm Předmět: Re: Trať 170

deather napsal:
Ahoj
Tak co ujme se nikdo této stavby?Jsem ochoten pomoci .

Nejlepší je opravdu začít sám. Pomoci může pouze člověk, který by pořídil videa a dokumentace, bez které je stavět nemožné. A stavitele by několikrát svezl na lokomotivě. Nebo si hold koupit jízdenku , kameru s výkonnou baterii, foťák a nevidím problém. Tak to zkus. Přeji hodně trpělivosti. Trať na přání opravdu stavět nelze.

Vrbam

Zaslal: út listopad 01, 2005 4:00 pm Předmět:

Tak proc zakladas nove tema, vzdyt je to same jako tema "Trať Praha - Plzeň - Cheb"

deather

Zaslal: út listopad 01, 2005 3:47 pm Předmět: Trať 170

Ahoj
Tak co ujme se nikdo této stavby?Jsem ochoten pomoci .

Stanice Praha Smíchov... Jistě znáte ze staničního rozhlasu. stanice již je z větší části postavena. Nemá někdo plánek kolejí na traťovce? Z tramvaje je to špatně vidět. Děkuji.

Pro informaci bude trať vytvořena v reálném terénu, I když reálný terén není vůbec reálný. Naprosto mi chybí vršek se zlíchovským kostelíkem amísty neodpovídá vzdálenost. Proto omluvne mísntí nepřesnosti.
Jaká je kilometrická vzdálenost mezi vjezdem na Smíchov od Plzně a hradlem Závodiště? V Msts je to nšco přes 5 km.

V msts to bude o něco více, ale nemyslím, že to nebude vadit, protože Fps zrychluje, takže jízdní doba bude stejná.

Je-li tady ochotný člověk, který umí dobře s Route editorem, prosím ho, jeslti by nebyl ochotný pomoci s terénem trati. Já stále nevím co s ním dělat, pomoc bych uvítal.

Back
Nahoře