Trať ČD 170 Praha - Plzeň - Cheb

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna bertik
  • Datum začátku Datum začátku
Dnes jsem postavil Radotin (zatim bez objektů), předávací nádraží a asi 2 kilometry kolejí ve směru hradlo Kosoř.
Nevíte jak jsou od sebe vzdáleny předvěsti do Radotína a na hradlo Kosoř?

Tak vidím,že už se tu nic neděje.

Moderátor (JOHNZ): Za to ze 5 dni sa tu nic nepovie uz sa nerobi? To akoze co si myslis?

VáclavS: To už jsi s touto tratí skončil (nějak brzo ne?, a byla by to škoda), nebo děláš dvě najdnou (viz. 220 a 221)???

Trať 17 jsem začal dělat, protože to je moje domovská trať. Teď stavím 220. Možná se k 171 vrátím, chystá se nový projekt.

VáclavS napsal:
Trať 17 jsem začal dělat, protože to je moje domovská trať. Teď stavím 220. Možná se k 171 vrátím, chystá se nový projekt.
Trať 17? Nebo 171? No v každém případě to bude rekord....stavět 2 tratě najednou jednou osobou....

O 170tce se moc mluví a nikde není vidět žádný konkrétní návrh.Osobně dodělávám 183 na Ž.Rudu a pak jsem měl v plánu Plzeň-Cheb,ale přiznávám termín je tak začít příští rok v létě.Chebská si myslím je podstatně náročnější na stavbu hlavně terénu než Pražská.Chtěl bych to napojit na 180+183.Postavit koleje není takový problém.
Ale dodělání 183 je přednější.Šnek

Trať 183 jsem jakž takž dodělal a v pátek jsi jdu nafilmovat trať
Plzeň-Cheb.Jestůli bude chuť začnu pracovat,ale zase je dilema,protože se od září začne na 170tce stavět koridor nebo spíš optimalizace,ale v které bude zdvojkolejnění tratě až do Pňovan.Zatím je dvojkolejka jenom do Kozolup.Tak nevím.Šnek

Šnek napsal:
Trať 183 jsem jakž takž dodělal a v pátek jsi jdu nafilmovat trať
Plzeň-Cheb.Jestůli bude chuť začnu pracovat,ale zase je dilema,protože se od září začne na 170tce stavět koridor nebo spíš optimalizace,ale v které bude zdvojkolejnění tratě až do Pňovan.Zatím je dvojkolejka jenom do Kozolup.Tak nevím.Šnek

A bude volně ke stažení, nebo si ji budu muset objednat???

Já myslím, že Plzeň - Cheb bude zajímavější v současném stavu, tj. jednokolejná s výhybnami apod.

Včera jsem si trať nafilmoval do Marjánek dál došla baterka.Taky se mi zamlouvá spíš stará verze,ale čtyřznaký autoblok to bych musel odhadovat kde návěstidla byly a stejně bych se netrefil tak to necháme na současném stavu.Šnek.

Šneku, do toho! Jsem opravdu zvědav jak si poradíš s charakteristickými rysy trati - Plzeň, panoráma Stříbra, údolí Mže do Pavlovic, Mariánky, přehrada, Cheb.
Přeji Ti mnoho úspěchů a nezapomeň nás průběžně sledovat.
P.S. jak je to s distribucí 180 / 183? Informuj prosím na stránkách fóra.

Čas na stavění je převážně přes podzim a zimu,v létě spíš sport.Ještě dodělám drobnosti na 180+183 a koncem srpna bych jí chtěl dát ke stažení.Pokusně jsem trať zkomprimoval Route Ritrem a pak zazipoval a velikost vyšla na necelých 300Mb.Na 180tce osazuju nové rychlostníky Trundovo zeleň a tak,takže bude zase trochu vylepšená.Mezi Blížejovem a Staňkovem jsem osadil stovku je tam trať po tříměsíční výluce jako v novém kabátě.Stovkou tam jezdí jenom rychlíky.Tak uvidíme.Šnek

Back
Nahoře