Trať ČD 170 Praha - Plzeň - Cheb

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna bertik
  • Datum začátku Datum začátku
Sice trochu zdlouhavé ale našlo se. :lol: Už se těším až se za 5 let budu prohánět z Prahy do Zvolena. Jo to bych za tech 20 let stihl. URCITE. Možná i ze Slovenskem :wink:

to uz se tesim jak tam budu prohanet Esa

bertik: je mozne nekde na netu zverejnit screeny?

Jak to tak sleduju tak to tu nějak ztichlo. Nejdřív velké plány a skutek utek. Nebo že by překvapení. Tak zbývá jen čekat a čekat a čekat a doufat, že se na trati pokračuje.

asi před čtrnácti dny jsem mluvil s Bertíkem, chce nás překvapit, ale jen tak to prý nebude. Viděl jsem kus tratě a je to super. Navrhl jsem mu ať dá alespoň něco na net, ale zatím nechtěl zatím tají co se dá. Máme se nechat překvapit. Prý vydržet. Můžu prozradit, že to má hotový do Berouna a vypadá to skvěle. Opravdu se máme na co těšit

to máš pravdu, má toho hodně před sebou. Ale mohu Ti říct, že to je druhý Zbyněk Šemora :D

Už se moc těšim na tuhle trať.Sice bydlim na jihu Čech,ale jsem Středočech a tuto trať znám velmi dobře.Tak hodně štěstí a držim palce

Tak Brťas, jak to s Tebou vypadá ? Konečně už něco odtajni !!! Kde už jsi ?

Zdravím všechny nedočkavce,
přátelé budte trpělivý, je to práce až nad hlavu. Už jsem ve Zbiroze. Dost často mám okolo sebe kýble, protože mi u toho tečou i nervy, ale dá se to. Hodně lidí mi už uhání a já se jim ani nedivím. taky bych uháněl, tak vydržet zachvilku budu v Plzni. Tak páček shledáček :) :) :)

bertik napsal:
Zdravím všechny nedočkavce,
přátelé budte trpělivý, je to práce až nad hlavu. Už jsem ve Zbiroze. Dost často mám okolo sebe kýble, protože mi u toho tečou i nervy, ale dá se to. Hodně lidí mi už uhání a já se jim ani nedivím. taky bych uháněl, tak vydržet zachvilku budu v Plzni. Tak páček shledáček :) :) :)

To uz zbyva do Plzne jen 42km, drzim palce tez.

držím také

Držím ti palce též,
nechtěl bys dát někam na net screeny?

deather

Zaslal: so květen 28, 2005 4:03 pm Předmět: TRAŤ PRAHA-PLZEŇ-CHEB

--------------------------------------------------------------------------------

Nevíte nikdo jak to vypadá se stavbou tratě PRAHA-PLZEŇ-CHEB.Potřeboval bych mluvit s autorem kvůli materiálům.Díky moc

Martens napsal:
deather

Zaslal: so květen 28, 2005 4:03 pm Předmět: TRAŤ PRAHA-PLZEŇ-CHEB

--------------------------------------------------------------------------------

Nevíte nikdo jak to vypadá se stavbou tratě PRAHA-PLZEŇ-CHEB.Potřeboval bych mluvit s autorem kvůli materiálům.Díky moc

Ahoj,
autor je dlouhodobě v německu ( rodinné problémy ). Co vím tak zatím skončil za Zbirohem. Občas si zavoláme

milan

Back
Nahoře