Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jacek napsal:Ad Pavel:
mise pro trať 310 chystám já a budou na mých stránkách, zatím jsou dvě před dokončením. Je tu ovšem neřešitelný problém a to nejednotnost složky Trainset, takže zatím nevím jak to vyřešit.
Buď se někde zveřejní balíček sjednocených vozidel pro tuto trať nebo mise zveřejním jako polotovar s tím, že všechny soupravy budou tvořeny jedním jediným vozidlem a každý by si musel misi dodělat - vyměnit consisty.
Jacku, tady asi neni cesty....otazka, kdo má nejednotný trainset..v každém případě optimální řešení je obojí, tj. někde vystavit svůj trainset a aktivity ladit podle něj.....Jacek napsal:mise pro trať 310 chystám já a budou na mých stránkách, zatím jsou dvě před dokončením. Je tu ovšem neřešitelný problém a to nejednotnost složky Trainset, takže zatím nevím jak to vyřešit.
Buď se někde zveřejní balíček sjednocených vozidel pro tuto trať nebo mise zveřejním jako polotovar s tím, že všechny soupravy budou tvořeny jedním jediným vozidlem a každý by si musel misi dodělat - vyměnit consisty.
Martens napsal:Jacku, tady asi neni cesty....otazka, kdo má nejednotný trainset..v každém případě optimální řešení je obojí, tj. někde vystavit svůj trainset a aktivity ladit podle něj.....Jacek napsal:mise pro trať 310 chystám já a budou na mých stránkách, zatím jsou dvě před dokončením. Je tu ovšem neřešitelný problém a to nejednotnost složky Trainset, takže zatím nevím jak to vyřešit.
Sjednocení trainsetu asi nikdy nedosáhnem....ale zase na druhé straně dneska je dostatek nástrojů na to, jak si consisty a loose consists opravit nebo upravit svému trainsetu.....
Pepo uklidni sepepah napsal:pánové,tato trať nebyla stavěna jako reálná,tak nevím o čem je řeč,nicméně se pokusím spravit co se dá.
Jinak do budoucna bych chtěl postavit original 310ku,to je ale otázka času a financí a to zatím není . Pepa
Longonka napsal:Trat Olomouc-Opava je fakt hezka.Jsou tam vsechny detaily,ktery tam maji bejt.Rekl bych,ze je vzhledove lepsi nez trat od pana Semory(Praha-Breclav)
Longonka napsal:Trat Olomouc-Opava je fakt hezka.Jsou tam vsechny detaily,ktery tam maji bejt.Rekl bych,ze je vzhledove lepsi nez trat od pana Semory(Praha-Breclav)
alcapone napsal:Ahoj kluci, mám aktivitu pro tuhle trať, kdo ji prosím hodí na web.
Jde o osobní vlak z Olomouce do Opavy. Většina vlaků je z BP, ale úzkokolejkové vagóny si musíte doplnit, jsou použity ze stránky http://www.rollbock.de, akorát já jsem je sehnal u někoho s ČSD znakem, kdyžtak pošlu i s aktivitou.