Trať ČD 310 Opava Olomoc

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Fába
  • Datum začátku Datum začátku
Tak nic :eek: :eek: Ja tu trat ani nemam, ale preco som si furt myslel, ze 312 je Jesenik ... :?: :?: :roll:

Naposled editoval moderátor:
Re: mise

Jacek napsal:
Ad Pavel:

mise pro trať 310 chystám já a budou na mých stránkách, zatím jsou dvě před dokončením. Je tu ovšem neřešitelný problém a to nejednotnost složky Trainset, takže zatím nevím jak to vyřešit.
Buď se někde zveřejní balíček sjednocených vozidel pro tuto trať nebo mise zveřejním jako polotovar s tím, že všechny soupravy budou tvořeny jedním jediným vozidlem a každý by si musel misi dodělat - vyměnit consisty.

Mohl bych se zeptat jak jsi daleko s těmi misemi pro trať 310?

Jacek napsal:
mise pro trať 310 chystám já a budou na mých stránkách, zatím jsou dvě před dokončením. Je tu ovšem neřešitelný problém a to nejednotnost složky Trainset, takže zatím nevím jak to vyřešit.
Buď se někde zveřejní balíček sjednocených vozidel pro tuto trať nebo mise zveřejním jako polotovar s tím, že všechny soupravy budou tvořeny jedním jediným vozidlem a každý by si musel misi dodělat - vyměnit consisty.
Jacku, tady asi neni cesty....otazka, kdo má nejednotný trainset..v každém případě optimální řešení je obojí, tj. někde vystavit svůj trainset a aktivity ladit podle něj.....
Sjednocení trainsetu asi nikdy nedosáhnem....ale zase na druhé straně dneska je dostatek nástrojů na to, jak si consisty a loose consists opravit nebo upravit svému trainsetu.....

Martens napsal:
Jacek napsal:
Jacku, tady asi neni cesty....otazka, kdo má nejednotný trainset..v každém případě optimální řešení je obojí, tj. někde vystavit svůj trainset a aktivity ladit podle něj.....
Sjednocení trainsetu asi nikdy nedosáhnem....ale zase na druhé straně dneska je dostatek nástrojů na to, jak si consisty a loose consists opravit nebo upravit svému trainsetu.....

No nevím, odkud jste ten můj příspěvek vyhrabali :eek: , takže:
1) S trainsetem bych si dnes hlavu nelámal - vozy jsou na http://www.train-sim.cz a těch pár lokomotiv si každý přepíše.
2) Problém je v určitých odlišnostech trati MSTS od reálu, neodpovídá např. kolejiště ani jedné stanice, návěstidla jsou hned u peronu a za nimi "území nikoho", Krnov má místo asi 15 kolejí sotva 5, atd. Kvůli tomu jsem s misemi dle GVD jednoduše pohořel. Buďto ve stanici nemám na čem vykřižovat, když aspoň na jedné koleji stojí vozy, které se mají dobrat, nebo se vlak do stanice (mezi návěstidla) nevejde.

Taky jsem kdysi zkoušel dělat aktivity pro tuto trať podle GVD, ale časově je to velmi nepřesné :(

310

pánové,tato trať nebyla stavěna jako reálná,tak nevím o čem je řeč,nicméně se pokusím spravit co se dá.
Jinak do budoucna bych chtěl postavit original 310ku,to je ale otázka času a financí a to zatím není . Pepa

Re: 310

pepah napsal:
pánové,tato trať nebyla stavěna jako reálná,tak nevím o čem je řeč,nicméně se pokusím spravit co se dá.
Jinak do budoucna bych chtěl postavit original 310ku,to je ale otázka času a financí a to zatím není . Pepa
Pepo uklidni se :lol: , u 310 bylo celou dobu deklarováno, že se to staví po paměti a že reálu nemusí některé úseky či stanice odpovídat...na rozdíl od Vlastíkovy trati, kde se tím přímo chlubil, že tam reálu odpovídá kdejaký detail.....

Detaily

Trat Olomouc-Opava je fakt hezka.Jsou tam vsechny detaily,ktery tam maji bejt.Rekl bych,ze je vzhledove lepsi nez trat od pana Semory(Praha-Breclav)

Re: Detaily

Longonka napsal:
Trat Olomouc-Opava je fakt hezka.Jsou tam vsechny detaily,ktery tam maji bejt.Rekl bych,ze je vzhledove lepsi nez trat od pana Semory(Praha-Breclav)

No já nevím, ale já bych řekl, že není zdaleka tak dobrá jako BP. Mě u Olomouc - Opava vůbec nejdou zvuky a ani nevím, jestli by tam nějaké měly být.Ale zas na druhou stranu se tady celkem lehce tvoří aktivity.

Re: Detaily

Longonka napsal:

Je ale nutné i napsat v čem je hezčí, ať se mám eventuelně zač stydět. :eek:
Má lépe propracovaný terén, věrněji znázorněny stanice, vhodněji použité textury povrchu, přesnější vzdálenosti mezi stanicemi,.....???

Kdo je Longonka? V podrobnostech jeho profilu najdete pouze Longonka, jinými slovy zaregistrovaný anonym, ....

Na druhou stranu kritiku vítám, ale ne ve smyslu ponižování mé práce nebo kohokoli jiného. Ne všude se dá vyhovět, ale některé nedostatky opravdu mohu přehlédnout.

Ahoj kluci, mám aktivitu pro tuhle trať, kdo ji prosím hodí na web.
Jde o osobní vlak z Olomouce do Opavy. Většina vlaků je z BP, ale úzkokolejkové vagóny si musíte doplnit, jsou použity ze stránky http://www.rollbock.de, akorát já jsem je sehnal u někoho s ČSD znakem, kdyžtak pošlu i s aktivitou.

alcapone napsal:
Ahoj kluci, mám aktivitu pro tuhle trať, kdo ji prosím hodí na web.
Jde o osobní vlak z Olomouce do Opavy. Většina vlaků je z BP, ale úzkokolejkové vagóny si musíte doplnit, jsou použity ze stránky http://www.rollbock.de, akorát já jsem je sehnal u někoho s ČSD znakem, kdyžtak pošlu i s aktivitou.

Pošli mi ji prosím na mail. Já také tvořím aktivitu do této tratě, ale mám stráááášně málo času. :(

Alcapone:
Díky za aktivitu, ale zatím jsem pouze odjel z Olomouckého nádraží a skočilo mi to do oken. No nic - pokračování příště.

Back
Nahoře