Trať ČD 310 Opava Olomoc

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Fába
  • Datum začátku Datum začátku
Na http://www.train-sim.cz/ je ke stažení "nová" trať 310 s upravným kolejištěm a je ještě blíže k realitě!Veškeré info na stránkách u PPoolllla! Já už jdu sthaovat a jsem zvědavý, jak si autoři vyhráli. Dneska jsem se na ní byl totiž projet osobně!

Naposled editoval moderátor:
Já nesmírně oceňuji, že autor přidal tramvajové linky do Olomouce a Opavy.

Hrál jsem tuhle novou verzi a se starou se to nemůže srovnávat! A ta Bystřice krásně hučí... Perfektní kolejivo, zvuky, prostě krása. Hodně štěstí do další práce!

To je fakt, zdá se mi to, že tato trať která byla updatovaná je o něco lepší než ta stará ( a to jsem si zatím neprojel úsek Opava - Olomouc ), nejvíc oceňuji, že se mohu podívat do zákoutí Olomouce a projet se tak tramvají. Gratulace také patří k objektům, je vidět, že autor se snažil vymodelovat originální budovy v Olomouci.Kromě berlínské tramvajové linky tady opravdu chybí pořádná česká tramvajová doprava až na Olomouckou. Mohla by být delší tak 10 km.

Navrhuji jestli by někdo nemohl udělat tramvajovou linku v Ostravě. Nejdelší by mohla být vedena z Hlavního nádraží směrem na Vřesinskou, tedy linka číslo 8.

za všechny novinky patří dík Pepovi Kvasilovi,fandovi tramvají a busů,terý si s tratí pohrál a já jsem jen upravil terén a nové návěsti.

o-o

Tak takhle verze třistadestítky mě natolik zaujala, že si v létě uděláme vandr do širého okolí Mor. Berouna a po stopách Ondrášovky :D . Navíc ty tři aktivity, které mám stažené, jsou bezva. Zrovna budu "dokončovat " tu s Kocourem, a je to paráda. Už se těším na další. motorová Myš

Re: o-o

mixmouses napsal:
Tak takhle verze třistadestítky mě natolik zaujala, že si v létě uděláme vandr do širého okolí Mor. Berouna a po stopách Ondrášovky :D . Navíc ty tři aktivity, které mám stažené, jsou bezva. Zrovna budu "dokončovat " tu s Kocourem, a je to paráda. Už se těším na další. motorová Myš
Na novou verzi 310 jsem našel jenom jednu aktivitu...kdepak prosím rostou ty další 2?

re: o-o

Tak bohužel si nevzpomenu, občas toho prolejzám tolik, že ani sám nevím, co :lol: Během chvilky je zašlu. motorová Myš

Pokud někdo víte o nějakých aktivitách na tr.310, popř. 311 a 312, dejte prosím vědět kde jsou k nalezení, sám se zrovna o jednu pokoužím (Bruntál-M.Morávka a opačně), ale jsem teprve začátečník :wink:

musi se pro tuto trat zvlast instalovat nejaka verze Xtracks nebo staci pouzit prilozeny Global? Trat jsem si komplet stahnul, ale pri pokusu o spusteni mi to napise nejaky problem s texturama a tim koncim.... :?

Pro správnou funkci tratě stačí přiložený Global.
Starou verzi 310ky je lepší odstranit .
Jinak chystám ještě dodatek-trať 313,tak na konec prázdnin.
Pepah

Zdravím,
mám problém ohledně trati 310.Nainstaloval sem to v pořátku.A při spuštění hry mi to píše tyto chyby: zsr_europesteamtrack0ex.sms
zsr_europesteamtrack0in.sms
cz_europesteamtrack4ex.sms
cz_europesteamtrack4in.sms
Používám global z tratě 321.Prosím poradte mi :cry:
Díky moc

pepah napsal:
Pro správnou funkci tratě stačí přiložený Global.
Starou verzi 310ky je lepší odstranit .
Jinak chystám ještě dodatek-trať 313,tak na konec prázdnin.
Pepah

Super, tak to se těším

Pro Pepaha
Je dobře, že chystáš další rozšíření... Uvažuješ i dalších - např. z Opavy nebo z Olomouce směr Šumperk atd.?

Jinak přeji hodně úspěchů!

Naposled editoval moderátor:
pro šari 363 087-na stránce,kde jsi stahoval trať si stáhni i zvuky a vlož je do TS/Sound.

Jinak 313ka jestli se podaří,tak je poslední update pro tuto trať.
Co se týče odboček z Opavy a Olomouce ,může být reálné až v nové verzi 310ky(datum neznámé),nebo jako pokračování od jiných autorů tratí,které povedou tímto směrem.

pepah napsal:
pro šari 363 087-na stránce,kde jsi stahoval trať si stáhni i zvuky a vlož je do TS/Sound.

Jinak 313ka jestli se podaří,tak je poslední update pro tuto trať.
Co se týče odboček z Opavy a Olomouce ,může být reálné až v nové verzi 310ky(datum neznámé),nebo jako pokračování od jiných autorů tratí,které povedou tímto směrem.

Můžu vědět jak daleko si s novou 310??? Jako Opaváka mě to nesmírně zajímá. :D

Je zatím to ve stádiu příprav,chce to hodně foto a videa a ost.materiálů,nějakého hodného modeláře a pak hodně času v zimě.
Jinak stále čekám ,nevyjde li lepší simulátor(a editor),ale vypadá to bledě.

Otazka na autora trate,

nebyla by k dispozici dokumentace delky stanicnich koleji a nastupist v MSTS?
Jde mi o minimalni delku vlaku pri definici path.

Diky predem

ZSR

Back
Nahoře