Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemáš tolik možností pro ovládání světel ovládání.Howky napsal:Zdarec lidičky ,možná si řeknete blbost a pokud by to šlo tak už by to asi někdo udělal ale nešlo by nastavit ovladání pozičních světel zvlášt a zvlášt reflektor
Ano, počítá se. Typicky to bylo vidět v době "předBINové" ve velkých stanicích, kdy nesvítila světla na mašinách a rozsvítila se až když jsi kritický čtverec opustil.Martens napsal:Daší otázka, do které jsem už delší dobu nehrabal nebo odpověď zapoměl - vstupuje počet nadefinovaných světel v engu do počtu světel na čtverec?
Jsem si to myslel správně - o Tebou popisovaném jevu jsem věděl, jenom jsem se potřeboval ujistit.DíkyMiran napsal:Ano, počítá se. Typicky to bylo vidět v době "předBINové" ve velkých stanicích, kdy nesvítila světla na mašinách a rozsvítila se až když jsi kritický čtverec opustil.Martens napsal:Daší otázka, do které jsem už delší dobu nehrabal nebo odpověď zapoměl - vstupuje počet nadefinovaných světel v engu do počtu světel na čtverec?
Posílám to e-mailem, snad pomůžu.T napsal:Potřebuji poradit od zkušenějších.Začal jsem si pohrávat s úpravou světel u 460....
A k čemu to bude ? Na pantografech se zadní nepřepínají, vždy svítí červené a fíra neběhá mezi čelem a koncem, aby přepínal. Jediný případ je přestavení soupravy v rámci obvodu depa z koleje na kolej bez následného výjezdu na výkon. Jinak se vždy automaticky volí zadní červené. Ke změně/přepnutí dojde až při přechodu mezi kabinami z důvodu změny směru jízdy.T napsal:To co za nic nemůžu nastavit je to,aby mi v poloze nula stejně tak jako na předním voze svítily na zadním pozičky.Poraďte mi prosím někdo. Díky
Přepínač světel je v engu definován jako třípolohový, nebo dvoupolohový?Pavel Škrdla napsal:Zdar pánové, laboruji se světly na párách a narazil jsem na to, že zde prostě nefunguje parametr Headlight ( 2 ) , nemáte tušení proč?
mikulda napsal:Přepínač světel je v engu definován jako třípolohový, nebo dvoupolohový?Pavel Škrdla napsal:Zdar pánové, laboruji se světly na párách a narazil jsem na to, že zde prostě nefunguje parametr Headlight ( 2 ) , nemáte tušení proč?
Tom Kanka napsal:I já bych měl dotaz na zkušenější - jakým způsobem zprovoznit podmínku Coupling?