Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
S traffic nemáš pravdu, psal jsem to již mnohokrát, velký počet LC nejen dělá problémy a to hlavně až těm co si aktivitu nainstalují, ale i se hůře opravují consisty při chybějících vozidlech. Každého kdo používá ve stanicích LC beru jako lenocha tvořit traffic, který bude vyvážený a ve správnou chvíli naskočí a v tu správnou zmizí. Jinak samozřejmě si tvoř aktivity jak chceš.Sfer napsal:Srandik32: dík
lukas matura: to už jsem zkoušel, ale jelikož se začíná ve stanici Pardubice hl.n. a tam těch vlaků odstavených je hodně tak přes traffic to nejde, jelikož při spuštění mstska by se aktivita sekla.
To asi ne, nepamatuju se,že bych se přímo tebe ptal.poison napsal:Ještě dotaz na sfer. Ta otázka v mé návštěvní knize o problému s AE je tvoje?
Promiň, ale mě to přesně to udělalo a navíc, odstavený vozy nemůžou z ničeho nic naskočit a pak zase zmizet. Jinak já taky radši dělám traffic, než LC, ale okolnosti mě nutí činit jinak.poison napsal:S traffic nemáš pravdu, psal jsem to již mnohokrát, velký počet LC nejen dělá problémy a to hlavně až těm co si aktivitu nainstalují, ale i se hůře opravují consisty při chybějících vozidlech. Každého kdo používá ve stanicích LC beru jako lenocha tvořit traffic, který bude vyvážený a ve správnou chvíli naskočí a v tu správnou zmizí. Jinak samozřejmě si tvoř aktivity jak chceš.Sfer napsal:Srandik32: dík
lukas matura: to už jsem zkoušel, ale jelikož se začíná ve stanici Pardubice hl.n. a tam těch vlaků odstavených je hodně tak přes traffic to nejde, jelikož při spuštění mstska by se aktivita sekla.
Sfer napsal:Promiň, ale mě to přesně to udělalo a navíc, odstavený vozy nemůžou z ničeho nic naskočit a pak zase zmizet. Jinak já taky radši dělám traffic, než LC, ale okolnosti mě nutí činit jinak.poison napsal:S traffic nemáš pravdu, psal jsem to již mnohokrát, velký počet LC nejen dělá problémy a to hlavně až těm co si aktivitu nainstalují, ale i se hůře opravují consisty při chybějících vozidlech. Každého kdo používá ve stanicích LC beru jako lenocha tvořit traffic, který bude vyvážený a ve správnou chvíli naskočí a v tu správnou zmizí. Jinak samozřejmě si tvoř aktivity jak chceš.Sfer napsal:Srandik32: dík
A navíc já to LC mám jen na odstavený vozy, ne na celý soupravy, ty dělám v trafficu.
1) Nelžu, opravdu se mi to stalo, že se mi při spuštění MSTSko seklo, protože, bylo moc trafficu na jeden čas, a abych jim ty časy posouval je blbý, protože by to vypadalo divně, kdyby se ti z ničeho nic ve hře objevila souprava bez lokomotivy.poison napsal:Tak lžeš, traffic si v Pardubicích vyvodím jak budu chtít, máme servis4 a ten pomůže v dlouhých a přerušených soupravách, které se tváří jako dva vlaky, máme vyčkávací bod, neměli jsme jej před Binem a šlo to, máme spoustu možností jak úlohám ulehčit což je i v našem aktivitářském zájmu, ale ty napíšeš, že velký počet traffic v Pardubicích je na chod úlohy horší než náhrada traffic LC. Napiš to Danovi J. pokud to potvrdí, pověsím svůj zájem na 200ku hřebík. Jinak stále si stojím za tím, že nepřítomná vozidla v Trainset se v LC těžko nahrazují.
Odpovídám z mobilu, ale tohle jsem tak nějak přehlédl. Pokud tohle myslíš vážně tak se omlouvám za své předchozí odpovědi na tvé příspěvky.:study:Sfer napsal:Promiň, ale mě to přesně to udělalo a navíc, odstavený vozy nemůžou z ničeho nic naskočit a pak zase zmizet.
Pokud mohu poradit z pozice "začátečníka", snaž se vkládat Traffic vlaky tak, aby žádný z nich nestartoval ve stejné sekundě, takže ve stanici startuji Traffic co 5sekund, nikdy ne 10 traffic v např. 18:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je to zásadní k funkčnosti!Sfer napsal:1) Nelžu, opravdu se mi to stalo, že se mi při spuštění MSTSko seklo, protože, bylo moc trafficu na jeden čas, a abych jim ty časy posouval je blbý, protože by to vypadalo divně, kdyby se ti z ničeho nic ve hře objevila souprava bez lokomotivy.