Zdravím.
Před týdnem jsem narazil na nepochopitelný problém s křižováním v MSTS. Dělám R 733 Radegast z Brna do Kojetína, Přerova a až kam bude postaveno. Odjezd vlaku v 7:02 ze 3. nástupiště a ke 4. má přijet R 730 v 7:00, začátek aktivity 6:55 a traffic R 730 výchozí čas 6:52 a stejně se mi zasekne na výhybce, následně jsem zjistil tootálná balast MSTS a chtěl bych se zeptat, zda někdo netuší, zda to není nějakou chybou v nějaké databázi tratě, nebo co by to mohlo dělat. Demnstrovat to budu ve screenech testovací aktivity, kde jsem zjistil onu chybu:
Začátek testovací aktivity ve 12 hodin a traffic začátek v 11:57, kdy jsem dal jednoduchý consist dvou vozů ČD 810 a vlaky se v pohodě vykřižovaly, avšak, když jsem do soupravy hráče nasadil soupravu rychlíku, MSTS mi traffic do stanice nepustil, pak jsem zkoušel dosazovat vozy do traffic řízeného MSTS a tam to vliv nemá, křižování mi ovlivňuje souprava hráče: (omluvte překlepy v popisu screenů, po asi 4 hodinovem testování v editoru už mi malinko hrabalo a nové obrázky dělat nebudu

)