Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš dve čísla, pozri napríklad: FreightAnim ( CSD_534Crb.s 0.989 0 ) alebo FreightAnim ( CSD_411_2Details.s 1 1 ) - tie zrejme určujú pozíciu pridaného s súboru. Skús sa s tým pohrať, ale nezabudni, že v sview to neuvidíš správne ! Sview neberie do úvahy eng a wag súbor, takže v ňom zmenu neuvidíš, tú uvidíš len priamo v MSTSGRONIBARD napsal:ZKOUŠEL JSEM TO PŘEPISOVAT VE WAG SOUBORU U TÉ FREIGHTANIM
ALE NĚJAK SE MI TO NEDAŘÍ ZVIHNOUT .
NEPORADIL BY NĚKDO CO PŘESNĚ PŘEPSAT NEBO JAK BY TO ŠLO UDĚLAT?
Poslední funkční verze na compresování a rozpakování ".s" souborů a unicode je verze 6005 a nižší ty poslední od verze 6100 až po verzi 6170 u nich to zatím nefunguje,tento problém už řeším s autorem,tak použij do verze 6005.passion napsal:S routeriterom mám takýto problém: Chcem si upraviť "s" súbor v trainsete(zmeniť názvy textúrových súborov). Lenže ak ho dám "Uncompress" nespraví to nič, iba mi vypíše, že ho je trba určiť v ľavom okne a "destination" v pravom. Toto mám nastavené, ale nespraví nič.
Ak si ho dám skonvertovať do unicode a následne ho prehliadnem. Sú tam len "háky-báky". Viete mi pls poradiť, ako nato? Ď.