G
Guest
Host
tak hlášky to vyhazuje pořád...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
tak stále skúšaj a skúšaj až kým to nepôjde. Celé je to o tommilan_ruzicka napsal:tak hlášky to vyhazuje pořád...
a co mám zkoušet? to sem teď nějak nepochopil.Robo napsal:tak stále skúšaj a skúšaj až kým to nepôjde. Celé je to o tommilan_ruzicka napsal:tak hlášky to vyhazuje pořád...Aspoň sa s tým naučíš robiť
![]()
Presne takýto problém som mal aj ja ... Najprv som si myslel že to má niečo z MSTS a nakoniec to bola zvuková karta, presnejšie jej ovládač.Zaujímavé bolo že v reprákoch ten zvuk vyplo, ale v slúchadlách to išlo bez problémov ...jare napsal:Zdravim. V některých kabinách, např.471, 451, 363,163 atd. (ty s červenou záclonkou) mi za jízdy vypadává zvuk tratě. Když přepnu ven a zpět, zvuk je opět slyšet, ale jen po první výhybky, nebo zvuk oblouku atd. Ale např. na 350, 150,151 to nedělá.
nebulus napsal:Ja mám zase iný problém so zvukmi: V kabínach najmä motorových lokomotív sú zvuky občas nekvalitné a všeliak to ma šuští a praská. Vonkajšie pohľady ( a ani vyklonenie z okienka ) to nerobia. Nepomohola ani montáž Soundblastera 128...
Mohlo by to být tím,ze mas v MSTS nastavenou snizenou kvalitu prehravani zvuku.Tohle mi delalo,kdyz jsem si reinstaloval MSTS a mel jsem stredni kvalitu zvuku.emihop napsal:Mám takový problém,po dlouhé době jsem si chtěl zajezdit s 753kou a zjistil jsem,že mi až na houkačku nejde žádný zvuk.Zkoušel jsem to jak v misy tak i ve volné jízdě a nejde to.Mám zvuk stáhnutej z BP,protože o jiném nevím.Mohl by někdo poradit? :?: :?: :?:
Zvuk mám daný naplno.Dělá mi pouze snd753.Nezkoušel jsem zvuk přendat do loko tak nevím jestli by tam šel.Martens napsal:Mohlo by to být tím,ze mas v MSTS nastavenou snizenou kvalitu prehravani zvuku.Tohle mi delalo,kdyz jsem si reinstaloval MSTS a mel jsem stredni kvalitu zvuku.emihop napsal:Mám takový problém,po dlouhé době jsem si chtěl zajezdit s 753kou a zjistil jsem,že mi až na houkačku nejde žádný zvuk.Zkoušel jsem to jak v misy tak i ve volné jízdě a nejde to.Mám zvuk stáhnutej z BP,protože o jiném nevím.Mohl by někdo poradit? :?: :?: :?:
No skúšal som znižovať hlasitosť aj v systéme aj v MSTS ale nejaké úspechy som nezaznamenal. Akurát som si všimol že praskanie sa objavuje aj pri vonkajšom pohľade, ale v ďaleko menšej miere. Tuším si vyčistím uši a pôjdem si k niekomu druhému vypočuť ako mu to "vrčí"zsbeer napsal:Nebulus: To môže byť aj tým, že máš nastavenú veľkú hlasitosť ( nemyslím reproduktor ). Skús si v nastaveniach MSTS znížiť celkovú hlasitosť ( alebo zníž hlasitosť cez Štart-Ovládací panely-Zvuky a zvuková zařízení ). Potom si dáš reproduktor hlasnejšie a malo by to byť OK.....
Mne toto robil chladič na 150/151 - ke