Jarin
Pokladník
Zbyněk Šemora napsal:A co mám tedy dělat? Všeho nechat, protože jsem měl připravený balík update, který budu muset dát dohromady a poslat Jackovi. Ten vše přejmenuje, pak pošle zpět a do vánoc to snad dáme dohromady.Mondeo napsal:Pane Šemora, nic ve zlém, ale připadá mi to, že to, co není podle Vás, je vždy špatně. Toto už sleduji delší dobu, Vaše trať je skvělá, ale Jacek dělá minimálně stejně kvalitní zvuky, takže bych to opravdu nechal na něm.
Jestli jste to ještě nepostřehl, tak souběžně s tratí jsem se starám o Trainset, kde jsem nejprve opravil asi 5000 chyb, aby vše fungovalo bez křiku a v další fázi přepočítal spřáhla, srovnal tlaky, spočítal RV kabiny a v poslední řadě značení dle domluvených norem. Práce asi na tři roky. Pro Vás jsem si zaplatil webový prostor (já pro sebe tak velký a odolný opravdu nepotřebuji), aby jste mohli bez problémů zadarmo stahovat (to samé Karel), tak snad mám právo být informován o změnách a následných řešeních. Nové zvuky elektrik, jak jsem se odtud dozvěděl jsou před vydáním, ale nikdo mi nic neposlal na otestování. Když si vzpomenu, kolik korespondence jsme měli s Dejvem, než správně poskládal krokování kontroleru 451, tak doufám, že Jacek to alespoň okopíroval. Protože například zde bylo vše OK, jen při změně stanoviště některé zvuky stykačů byly utlumeny a jen v tomto vidím smysl update. A samozřejmě zvuky pomocných pohonů když jsou stažené sběrače. Ohledně ostatních elektrik je doufám informován Dráčik. Do toho už mluvit nemůžu. Mondeo, já neprosazuji nic svého. Jen jsem vytrvale bojoval za normy, které jsme si tenkrát odhlasovali a měly by se dodržovat. Já jsem se také musel přizpůsobit a přizpůsobím se i nyní. Jenomže to nemůže ve stylů hurá akce, ale musí se najít nějaká schůdná cesta v podobě nejmenšího zla jak pro uživatele, tak pro ty, kteří se o trainset starají.
Vážený pane Šemoro,
chtěl bych napsat jednu věc.Nikdo Vás nikdy nenutil ,aby jste se staral o nějaký trainset.To co děláte poslední 2 roky nemá obdoby.Nejdříve to začalo tím ,když jste neustále dokola mluvil o tajném člověku kterého jste jmenoval Pan T. , který dělá svůj trainset.To ještě byl v plném provozu web Filipa Havla a vy jste měl na svém webu pouze Vaší trať.Neustále jste rejpal do lidí ,kteří něco udělali.Jen si vzpomeňte kolikrát byla vyvolána zbytečná hádka.A co Vám nejvíce asi vadilo ,když byl prezentován v určitých novinách a časopisech jeden web ohledně MSTS a o Vás nic.Nakonec jste tak znepříjemnil práci nmoha lidem ,že raději skončili.
Pozvolna,ale jistě jste veškeré modely a skiny kde co byly natáhl k sobě.S toho udělal ke své trati jakoby Váš trainset.Pokud mě je známo tenkrát ,když skončil web Filipa Havla,byl návrh udělat něco obdobného kde by si mohly uživatelé dále stahovat jak modely tak skiny.Nikde se ale nehovořilo o tom ,že Vy budete rozhodovat o tom jaké bude mít značení . Dnes je to už tak daleko ,že by jste nejraději všechny ostatní weby zrušil co něco dělají ohledně MSTS,a dirigoval to co bude a ne Vy. Proto si myslím ,že by jste se nejraději ustanovil za vedoucího ba za krále české a slovenské komunity MSTS a jenom Vy rozhodoval co se bude dělat a co ne jak jste to napsal v článku o ostatních kterými nazýváte pěšáky.