fíííííra
Hradlař
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Oficiálně zatím není a používá s z 854....ale materiály jsou....jenže....stále je tu více lidí, kteří něco chtějí než těch, kteří něco chtějí dokázat a udělat...tak to jde celkem pomalu i vzhledem k tomu, že drtivá většina aktivních pracuje.....David Kodet napsal:Děkuju,je to dobrý,ale u té 854,tak to není cab z 854 je tam z 853 027-1 a ještě tam je soubor cd820.cvf.Nevíte,kde je ještě na 854?
David Kodet napsal:Děkuju,je to dobrý,ale u té 854,tak to není cab z 854 je tam z 853 027-1 a ještě tam je soubor cd820.cvf.Nevíte,kde je ještě na 854?
Jak už jsem psal jinde, vydržet cab na 854 bude, ale až po prázdninách, dřív to prostě nejde.Martens napsal:Oficiálně zatím není a používá s z 854....ale materiály jsou....jenže....stále je tu více lidí, kteří něco chtějí než těch, kteří něco chtějí dokázat a udělat...tak to jde celkem pomalu i vzhledem k tomu, že drtivá většina aktivních pracuje.....David Kodet napsal:Děkuju,je to dobrý,ale u té 854,tak to není cab z 854 je tam z 853 027-1 a ještě tam je soubor cd820.cvf.Nevíte,kde je ještě na 854?
Problém je asi v tom, že u novějších verzí eng souboru připadá na 1. stupeň tuším 4% výkonu a až potom jsou zbývající stupně rozdělené rovnoměrně. Musí to být nastaveno stejně v eng, cvf a podle toho se nastaví i sms - v tomto případě tak, aby se při těch 4% "nezvedly otáčky motoru". Mě ta kabina funguje.Robo napsal:Na Arwyho caboch 750/3 som si už dávnejšie všimol, že pri hodení 1. a 2. stupňa sa kontrolér nehýbe. Skúšal som sa vŕtať do cvf (pričom som sa vŕtal do hodnôt, ktoré udávajú 1. a 2. stupeň), ale nakoniec to skončilo tak, že som od 1. až po 5. stupeň kontrolérom nepohol. Neviete, kde je zrada ?
Arwy napsal:Všetky problémy ktoré sú spôsobené nekorektným zobrazovaním animácií sú spôsobené nekompatibilitou eng. súboru s cvf súborom a to konkrétne v počte polôh daného ovládacieho prvku. Typickým príkladom sú nesprávne zobrazované polohy brzdiča Dako BS2 v mojich caboch, kde ja používam 7 polôh a autori modelov 6, alebo v cabe 775/776 kde autor modelu nadefinoval 8 jazdných stupňov, ale cab má podľa skutočnosti 9 stupňov. Vzhľadom na nemožnosť šírenia upravovaných eng súborov je na každom užívateľovi, aby si potrebné úpravy urobil sám (v minulosti som ku každému cabu prikladal aj upravené eng súbory).
U cabu 750-753 si ale nepamätám že by boli problémy s animáciou kontroléra.
Arwy napsal:Autorov modelov som na nezrovnalosti s mojimi kabínami upozorňoval a posielal aj upravené eng súbory, a nakoniec bol model aj tak zverejnený s pôvodným eng súborom.
Jacek napsal:Já jsem u některých zvuků měl stejné problémy, takže jsem k nim pak vydal vzorový eng (který s modelem nemá nic společného) a hotovo.
Arwy napsal:Podľa najnovšej módy sa nesmú verejne šíriť ani upravené eng súbory, pokiaľ nepochádzajú priamo od autora modelu.
Robo napsal:Arwy, ako tak pozerám Tvoj profilový obrázok, už začínam slintať nad novým cabom 754. Vidím, že má aj MIRELa A ako tak ešte pozrám na tú miniatúru, vidím, že za obeť padla 754 010![]()